Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Parunāsim par ziediem 2014

Atvērt jaunu tēmu

Vanda

Sveikas! :)

Tā tad tās līgaviņas, kas jau ir sarunājušas ev kāzām floristus, cik Jum viss izmaksā, un kas šajā komplektā Jums ir iekļauts?
10 atbildes
C

Crexcrex

Maija beigās, domāju, būs diezgan plaša izvēle ar ziediem dabā, bet maija sākumā (it sevišķi, ja pavasaris tāds kā pagājušogad) būs jāpaļaujas uz veikalu sortimentu. Man pie tam kāzu krāsa ir zaļganzila, tādā tonī puķu vispār nav :) Maija sākumā varbūt palaimēsies ar kādiem plūmju vai ābeļu ziediem - bet to varēs zināt tikai neilgi pirms kāzām. Aprunāšos ar floristi un padalīšos informācijā, ja viņa ieteiks ko interesantu.
A

Agnese11123

Man arī kāzas maija beigās. Mums krāsa ir sarkanā, bet iepriekš biju domājusi, ja būtu uz violēto pusi, tad kādās dekorācijās varētu izmantot violetos ceriņus. :)
M

Monija

mums arī kāzas maijā,tēma ir violeta un balta,tik joprojām ensaprotu kādus ziedus tai laikā var izmantot. skaidrs ir,ka pušķī būs baltas rozes,bet nez kas varēu veidot to violeto pusi.. Bet arī es plānoju ar floristiku īpaši neaizrauties,faktiski dzīvie ziedi būs līgavas pušķī,auto dekorā un uz galda pie jaunā pāra.

ilzeaizporiete

Crexcrex - Nu mums krāsu gamma ir zaļa ar baltu - tāpēc domāju vai nu rozes, jo tās nebūs problēmas dabūt, vai arī skatīšos kādas puķes būs pieejamas dabā. Ņemot vērā pagājušā gada pieredzi - kad viss nedaudz aizkavējās no aprīļa beigās vēl bija sniegs - nezinu ar ko rēķināties. Mums viss ir tuvināts dabai un dabiskajam - liepu lapas, meijas, utt. Kad ir Jūsu plānotais datums? Un kādus ziedus ņemsiet Jūs? Mana floriste teica ka ar jasmīniem un ceriņiem ir diezgan grūti, tas savukārt dod priekšrocību rozēm :)
C

Crexcrex

ilzeaizporiete, kādus ziedus plāno izmantot kāzām maijā? Vēl neesmu runājusi ar floristi, tāpēc nav priekšstata, kuri būs vispieejamākie un piemērotākie. Arī neplānoju ļoti izvērsties ar dekoriem, bet kaut kāds minimums tomēr būs nepieciešams.

ilzeaizporiete

Sveika,

Varu padalīties ar pieredzi ko guvu no līgaviņas, kurai biju vedējmāte.
Pati precos šā gada maijā un priekš sevis esmu vairākus lēmumus pieņēmusi par ziediem. Esmu sapratusi, ka tās saspraudes - man bija matos īsts orhidejas zieds - novīta dienas vidū, un sakarā ar to ka man nebūs plīvurs man būs auduma zieds matos. Un puisim būs tauriņš un lakatiņš kabatā - es pat speciāli centīšos maksimāli mazāk dzīvos ziedus. Mašīnas dekorus - jā, tur domāju dzīvos ziedus. Mēs būsim Liepu ģimene tāpēc plānoju liepu zarus (lapiņas) daudz kur izmantot. Un par galda dekoriem arī neaizraušos, jo reāli ir tā lai cik tas viss skaisti izskatītos, maksā bargu naudu un reāli tos pamana nedaudzi, jo tas nav svarīgākais. Konkrētā līgaviņa samaksāja lielu naudu par baznīcas dekorēšanu - kuru redzēja tikai pēc kāzām bildēs, tai mirklī kad bijām tur pat nemanīja ( jāpiemin ka nebija apmierināta). Mēs plānojam tādas zaļas, vienkāršas un elegantas kāzas. Dzīvos ziedus plānoju tikai līgavas pušķī, nedaudz mašīnas dekorēšanā, un nedaudz uz galdiem.
Nu tas tāds mans rezumē :)

alise.salmina

Mana floriste nosauca šādas cenas novembrī, darbiņi ļoti patika, atsauksmes labas un cenas ar ļoti apmierināja, tādēļ uzreiz rezervējām. Vēl gan neesam vienojušies par puķu veidiem (iespējams rozes).
Visas summas Ls
Vedējmātes piespraude 5
Līgavaiņa un vedējtēva piespraude 3 (katra)
Auto uz rokturiem 2.5 (katrs)
Auto lielā vītne uz kopota 30
Glāzes dekors (abas) 5
Vainags mičošanai 5-10
Līgavas pušķis 25
Ziedi matos 5
Priekšā jaunl. uz galda viesu namā dekors15-20
Ziedi vecākiem 10.00
Baznīcā pašiem savs florists 30ls par dekorēšanu mums jāmaksā
I

Ingucis85

Mums arī rudzupuķes... Sarunāju floristu, kas arī pati izaudzēs. Mūsu floriste teica, ka šajā gadījumā pļavu rudzu puķes neder, jo tām neesot tik stingras galviņas.
B

Briedītis

Mēs esam izdomājuši, ka sameklēsim kādu floristi, kas taisa ''mājas apstākļos''. Samaksāsim konstantu summu+ materiāli un ziedi no mums. Takā mums būs rudzupuķes, daļu domājam aizbraukt un salasīt paši.
A

Apsīte

Mēs vēl par šo tēmu lemjam. Paziņai kāzu pušķis vien izmaksāja 50Ls , kas vēl pie tam nebija kvalitatīvs - kad viņa to saņēma varēja redzēt, ka pāris rozēm jau brūnas ziedlapas. Kaut kā negribas par ziediem maksāt milzu summas, jo tie tik un tā novītīs. Apsveru, varbūt izmantot tikai vienus ziedus, lai tie vienmēr asociētos ar skaistāko dienu :) un pušķi nemaz nesūtīt. Vēl plānojam kā rotāt svinību vietu, gribas ziedus un meijas, bet domāju, ka floristu tam neņemsim.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.