Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

2009. gada līgaviņas - vai jums būs vecmeitu/vecpuišu ballīte?

Atvērt jaunu tēmu
s

smaidosa

2009. gada līgaviņas- vai jums plānota vecpuišu/vecmeitu ballīte? Ja jā, tad cik ilgi pirms kāzām tā notiks? Man no sākuma bija doma taisīt nedēļu pirms, bet šobrīd domāju- varbūt taisīt mēnesi iepriekš, lai var tikt arī mana mīļā draudzenīte, kura ap Jāņiem dzemdēs :) nu nezinu....
41 atbilde

agnese88

man būs kaut kur 2 nedēļas pirms kāzām un arī ne tik ļoti "tradicionāli" kā to var redzēt vecrīgas ielās. Savāksimies ar māsīcām viņu pirtī un arī patusēsim draudzīgā gaisotnē bez nekādām izvirtībām.
M

Muurija

man paziņoja, ka 13.jūnijā ap 5 vakarā man jābūt "vecmeitu rīcībā", mugurā jāvel balti svārciņi! Man sanāk 2 nedēļas pirms kāzām, arī līgavainim plānojas tusiņš šajā pašā dienā!
b

briljantins

paldies par idejām un ieteikumiem :))

Sermy

Man nebūs. Aiziešu tik ar draudzenēm uz kino un pēc tam - skatīsimies pēc apstākļiem. Nevajag man lieku stresu. :)

Vivivusix

Mums nebija nekādu speciāli izdomāto tusiņu - es ar draudzenēm pacepām svaigā gaisā šašliku un padzērām vīnu. Topošais satikās tmēr ar draugiem barčīkā un arī iedzēra. Viņš mājās bija pat ātrāk par mani! :)) Vienos pa nakti! :))
b

bellydancer

Viss ir pavisam elementāri. Uztaisi draugos domubiedru grupu, kur visas saaicini un pati izdzēsies. Tad viņas varēs mierīgi to pasākumu kopīgi plānot.

Tu vari noteikt tikai datumu. Pārējais būs Tev pārsteigums. Un līgavainim nav nekādas tiesības prasīt scenāriju. Viņam būs sava ballīte :o) Nu tādas vismaz ir manas domas par šo pasākumu :o)

Vivivusix

Galvenais, vai Tu pati vēlies vai nē. Ja vēlies, Tev jāpasaka vēlamā diena. Aptuveni laikam nojautīsi, kura īsti starp draudzenēm būs rosīgākā organizētāja, vai arī varbūt ta ir vedējmāte, kas Tev visu organizēs.
Strikti jāpasaka, kas Tev nav pieņemams. Un topošajam parasti scenārijs netiek pateikts! :))
b

briljantins

nav ne jausmas - jārīko man vai manām draudzenēm? Vieta un laiks laikam jānosaka man, vai kā? it kā varētu, bet nez, ko manējais topošais - kad runājām, teica, ka gribēs zināt scenāriju un visu kas tur notiks :D Pie tam manas draudzenes ir pa divām LV daļām, tāpēc laikam kopā būs visas jāsaved un jāsaorganizē man? varbūt palūgt brāļa draudzenei, visu noorganizēt? :))
b

buga

man nebūs. :)

rausitis

man būs mēnesi pirms laulībām.....un arī nekādu "tā dara vecmeitu ballītēs", bet gan kaut kas īpašs, feins un tomēr izklaidējošs.

Beatriss

Man būs nedēļu pirms kāzām - 2. maijā:) arī bez jēlajām izdarībām, tā pa mierīgo un pa skaisto:)
p

petra

es kaa vedejmate vecmeitu balliiti riikoshu vai nu nedeelju vai 2 nedeljas pirms... :)
T

Topošā

Man šo sestdien! 18.04.2009...kas sanāk divas nedēļas pirms kāzām. Man tik pateica ka agri jāceļās būs....Un manas dūdas ar zina ko es negribu darīt-maucīgā paskatā prezervatīvus Vecrīgā netirgošu un zina arī par citām "vecmeitu ballītes tradīcijām" kuras man šķiet vē....jēlības. Tāds satraukumiņš jau ir :)))
S

Staņulāne

Man vedējmāte teica, ka būšot 2 vai 3 nedēļas iepriekš :))
Es arī esmu jau pateikusi ko es gribu darīt ko nē, lai beigās nesdanāk pārpratumi :))
p

pretaporte

Man būs mēnesi pirms kāzām...tas sanāk jau nakammēness :) :) :)
Draudzenes pašas visu izdomājušas un pašas sametušas naudiņu - man tikai jāierodas un jāizbauda :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.