2009. gada līgaviņas - vai jums būs vecmeitu/vecpuišu ballīte?
smaidosa
2009. gada līgaviņas- vai jums plānota vecpuišu/vecmeitu ballīte? Ja jā, tad cik ilgi pirms kāzām tā notiks? Man no sākuma bija doma taisīt nedēļu pirms, bet šobrīd domāju- varbūt taisīt mēnesi iepriekš, lai var tikt arī mana mīļā draudzenīte, kura ap Jāņiem dzemdēs :) nu nezinu....
GSch
Man bija fantastiski noorganizēta vecmeitu ballīte fotostudijā Rīgas centrā. Bildes no pasākuma un kopējais tusiņš uz urrā,summas arī pavisam normālas. Tagad plānojam rīkot līdzīgu ballīti turpat.
smaidosa
nemaz neesmu pateikusi, ka man šis pasākums arī nu jau ir ieplānots nedēļu pirms kāzām :) ideja par mēnesi pirms kāzām atkrita vairāku iemeslu dēļ (viens no tiem-bakalaura darbs!)...un draudzenīte, kura kļūs par mammu beigās atzinās, ka iespējams netiktu arī uz ballīti mēnesi pirms, jo ir variants, ka bērniņš tomēr varētu piedzimt jau tuvāko divu nedēļu laikā :)
veta123
Es nemaz nezinu vai būs šis pasākums, jo manas draudzenes ir katra savā pilsētā... laiks rādīs...
elfa
Lai arī kā sākumā šo pasākumu nevēlējos, mums tomēr būs nedēļu pirms kāzām:) Zinu, ka meitenes gatavojas pamatīgi... Mums ir tāds kā tematiskais vakars:)
Dacīt
Mēs savukārt mīļai draudzenei plānojam nedēļu pirms kāzām, bet tādu ekstrēmu pārgājienu, ko viņa pati ļoti vēlās :)). Pašai man nebij vecmeitu ballītes, jo gaidiju beibi un bij baigi grūti, neko negribējās pasākt :(
ilzuks26
Es šodien laikam piekritu uz vecmeitu ballīti :D Kolēģes prasīja, vai man kas šajā ziņā ieplānots, pirms laižos uz Latviju precēties, atbildēju ka nē. Nākamais teksts - nu labi, tad mēs taisam, vai ne?
-emm, nu, ja jūs taisat, tad es parakstos, bet.. nebūs taču nekas pārāk traks?
-nu, to mēs nevaram apsolīt.
Nu tad redzēs :D
-emm, nu, ja jūs taisat, tad es parakstos, bet.. nebūs taču nekas pārāk traks?
-nu, to mēs nevaram apsolīt.
Nu tad redzēs :D
Kenta
Sākumā domāju, ka negribu, bet manas trakās meičas jūtu, ka gatavo pārsteigumu, jo jautājumi ir ļoti uzvedinoši... Kad man brīvs utt.
kika6et
Man arī būs vecmeitu ballīte visdrīzāk kādas divas nedēļas pirms kāzām,jo iepriekš bij domats nedēļu pirm,bt tā kā manai vedējmātei tiešī nedēļu pirms mūsu kāzām ir jāiet vēl uz vienām kāzām tāpēc tagad domājam ka tā mūsu ballīte būs div nedēļas pirms :-)....bet stresiņš gan būs labais kad tuvosies kāzu datumiņš:-)
Noelle
man arī būs 2 nedēļas pirms kāzām. Draudzene, kura organizēs šo pasākumu pieteicās to darīt jau tad, kad man pat doma nebija precēties un nu jau viss notiek. Vienīgais, ko esmu darījusi no savas puses - sarunājusi datumu, kas meitenēm būtu piemērots un iedevu organizētājai to meiteņu kontaktus, kuras vēlos tiesam redzēt savā ballītē :) Pārējais viss viņu ziņā un meitenes jau mani ik pa laikam pakaitina, ka pašas nevar sagaidīt šo pasākumu. Man ir paziņota tikai vieta, laiks, kur jaierodas un dress code :)
Protams, nevajag aizmirst pastāstīt draudzenēm, ko noteikti nevēlies savā vecmeitu ballītē redzēt un piedzīvot. Un ļauj, lai par Tevi parūpējas Tavas tuvakās un foršākās draudznītes! :)
Protams, nevajag aizmirst pastāstīt draudzenēm, ko noteikti nevēlies savā vecmeitu ballītē redzēt un piedzīvot. Un ļauj, lai par Tevi parūpējas Tavas tuvakās un foršākās draudznītes! :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas