Mana vecmeitu ballīte - Liepājā 07.06.08.!:)
victorisa
Iesākums - Pļavnieku trolejbusa pietura.Man vajadzēja būt baltā:)
marin4ix
Par cik arī es esmu pret "pierastajām" vecmeitu ballītēm, tad šī man likās pat ļoti interesanta un jauka! :) vismaz neordināra! :) Lai arī kāzas tev ir tikpat jaukas un neparastas! :)
Līga
Man liekas forshaa.Ta ka man riebjas visas akstibas, ko gadas redzet, tad jums ta mierigi un reize forshi.Neticas, ka tulit bus 21.
victorisa
Atpakaļceļā izložņājām tirdzniecības centru, izbraucām ar feino Liepājas tramvajiņu un ar autobusu braucām uz Rīgu:) Mana ballīte nebija traka un pārgalvīga, tādu negribēju uzreiz, toties bija ļoti jautri:)
victorisa
Pie jūras meitenes man lika pūst mazus baloniņus uz kuriem sarakstīju virsū manas mīļākās lietas un tad palaidu tos vējā. Tās būs noteikti jāpiepilda manam mīļotajam:)
victorisa
Nākamajā dienā pa ceļam uz jūru trinkojām sidru no manas superpudelītes un gājām un bildējāmies:)
victorisa
Pēcāk aizgājam uz Liepājas rokklubu, tas bija labajā stilā, pietam ar lielu vīrieša "draudziņu" pie sienas:) Mēs jau ar meitenēm štukojam, ka žēl, ka netikām uz tā, lai varētu nobildēties, tas bija augstu:)
victorisa
Pēc tam gājām uz Rimi, lai varētu iepirkt šo to brokastīm, jo man tās vajadzēja pagatavot meitenēm:) Tur protams sākām mērīt zelta iešļūcenes un focēties un galīgi aizmirsām, ka lielveikalos tas nav atļauts, tad apsargs pienāca pie mums un lika izdzēst pāris bildes:/ Vispār džekam ši laikam bija melna diena un viņš bija pārskaties, bet aizejot mēs viņu vēl drusku paķircinājam:))))
victorisa
Kad bijām viesnīciņā nolikušas mantas, meitenes man izsniedza manu vakara kostīmu, nebija jau tik traks, biju gatavojusies uz kādu vecmammas naktskreklu:) Tacu īsti pārliecinanāta nebiju, vai atlikušo vakaru tajā vazāšos apkārt pa pilsētu, tādēļ uztaisījam mazu fotosesiju turpat izsabiņā:)
victorisa
Nonākot Liepājā, ar taksi devāmies uz viesnīciņu, kas bija interesantā stilā iekārtota veclaiku koka māja:)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas