Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Mana vecmeitu ballīte - Liepājā 07.06.08.!:)

Atvērt jaunu tēmu
v

victorisa

Iesākums - Pļavnieku trolejbusa pietura.Man vajadzēja būt baltā:)
17 atbildes
v

victorisa

Paldies meitenes, jums arī jaukas un priecīgas kāzas:)

iveta25

Jā...interesanta izskatās bijusi vecmeitu ballīte:)

marin4ix

Par cik arī es esmu pret "pierastajām" vecmeitu ballītēm, tad šī man likās pat ļoti interesanta un jauka! :) vismaz neordināra! :) Lai arī kāzas tev ir tikpat jaukas un neparastas! :)

stirninja

Man patīk doma, ka nenotika Rīgā, bet gan Liepājā. Braukt ar vilcienu utt.
v

victorisa

Paldies, ka domā tapat kā es:) Jā tas gan tulīt jau kāzas! :)
L

Līga

Man liekas forshaa.Ta ka man riebjas visas akstibas, ko gadas redzet, tad jums ta mierigi un reize forshi.Neticas, ka tulit bus 21.
v

victorisa

Atpakaļceļā izložņājām tirdzniecības centru, izbraucām ar feino Liepājas tramvajiņu un ar autobusu braucām uz Rīgu:) Mana ballīte nebija traka un pārgalvīga, tādu negribēju uzreiz, toties bija ļoti jautri:)
v

victorisa

Pie jūras meitenes man lika pūst mazus baloniņus uz kuriem sarakstīju virsū manas mīļākās lietas un tad palaidu tos vējā. Tās būs noteikti jāpiepilda manam mīļotajam:)
v

victorisa

Nākamajā dienā pa ceļam uz jūru trinkojām sidru no manas superpudelītes un gājām un bildējāmies:)
v

victorisa

Pēcāk aizgājam uz Liepājas rokklubu, tas bija labajā stilā, pietam ar lielu vīrieša "draudziņu" pie sienas:) Mēs jau ar meitenēm štukojam, ka žēl, ka netikām uz tā, lai varētu nobildēties, tas bija augstu:)
v

victorisa

Pie Rimi:)
v

victorisa

Pēc tam gājām uz Rimi, lai varētu iepirkt šo to brokastīm, jo man tās vajadzēja pagatavot meitenēm:) Tur protams sākām mērīt zelta iešļūcenes un focēties un galīgi aizmirsām, ka lielveikalos tas nav atļauts, tad apsargs pienāca pie mums un lika izdzēst pāris bildes:/ Vispār džekam ši laikam bija melna diena un viņš bija pārskaties, bet aizejot mēs viņu vēl drusku paķircinājam:))))
v

victorisa

Kad bijām viesnīciņā nolikušas mantas, meitenes man izsniedza manu vakara kostīmu, nebija jau tik traks, biju gatavojusies uz kādu vecmammas naktskreklu:) Tacu īsti pārliecinanāta nebiju, vai atlikušo vakaru tajā vazāšos apkārt pa pilsētu, tādēļ uztaisījam mazu fotosesiju turpat izsabiņā:)
v

victorisa

Nonākot Liepājā, ar taksi devāmies uz viesnīciņu, kas bija interesantā stilā iekārtota veclaiku koka māja:)
v

victorisa

Man protams bija somiņa ar dažādām lietiņām, ko vajadzēja vagonā tirgot.Visādi domāju, kā lai to labak izdara, tad saņēmos un uztaisīju izsoli:) Izsole izdevās nopelnīju ap 20 Ls:)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.