Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

1001 nakts pasakas

Atvērt jaunu tēmu

Anii

Nu vecmeitu ballīte bija paredzēta 22.jūnijā – bet kā pirmais pārsteigums bija 21.jūnijā – pie manis ieradās puisītis ar ziediem, ziedlapu paklājs bija izbērts pie manām mājām – un saņēmu vēstuli – ar norādījumiem nākošai dienai – 1)šovakar bez sexa 2)rīt labi paēst 3)jābūt 19.00 tikšanās vietā, kavēt nedrīkst (jāuzvelk rozaa maskas brilles un rokā jātur zaķbalons) un 4)jāvelk miņuki 5)jānopērk 1kg piparmētru končas
30 atbildes

zincha

Jautri!!!!
Priecājaties,ka jums tik jaukas draudzenes!!!
?

Dzēsts lietotājs

man arī bija šis pats dejotājs ;)

duuda

Man arī bija Māris :) (striptīzdejotājs)
Ballīte tiešam bijusi jauka. Un mana torte bija šāda:
P

Palaidne

Bet man bija sāļais variants :) uz šķīvja bija izkārtotas salātlapas, tad divi tomāti, pa vidam liela desa mīklas panējumā... viss izrotāts dillēm... Izskatījās smieklīgi, pārējie kafejnīcas apmeklētāji bija neizpratnē :) P.S. tomāti bija garšīgi :)

Laurita

A man pašai vajadzēja torti uzcept.:)
Sapirku Selgas cepumus un torte izdevās lieliska!!!

Anii

Nu vot, to es saprotu, tas ir nēģera... a man tāds.... maziņš nēģerēns
V

Violeta

Hei, man ari tas pats striptizdejotajs bija :)))

Bet tortite man bija sada:

Anii

Jā, nu manam līgavainim - visu cieņu - es tā viņu draugu barā noteikti nevarētu... Un manas draudzenes atzina, ka uz viņu var paļauties un viņam ir liela atbildības sajūta :) nu super!

Airedale

vienkārši esmu sajūsmā, tik labs pasākums tev ir bijis! :D Un tas, ka tavs topošais vīriņš dejoja striptīzu un tā sms - pats labākais!

Laurita

Suppper! Tavas draudzenes ļoti labi pastrādājušas.:)))

Siice

Mmmm, riktīgi forši! :))

Anii

Kilograms končas - pateicība no Rīgas satiksmes pasažieriem, ka viņi nebrauc pa zaķi, arī loterijas sakarā šo to izdalījām, saujiņa mocistam, apsargiem un citam bāra personālam, un tāpat cilvēkiem, kas mani apsveica (vai arī no visas sirds mēģināja mani atrunāt)

Lauminja

Super stāsts!
Gaidīsim kāzu aprakstu līdzīgā stilā :)
I

Incha

Superr! :)
A

Annike

ideaali :)))
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.