Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Viesu nams 100 cilvēkiem

Atvērt jaunu tēmu
M

Marika_B

Sveiki, droši vien jau šāds jautājums ir izskanējis, bet varbūt varētu vēlreiz palīdzēt...

Meklēju viesu namu 100 cilvēkiem, bet tādu, kur tik tiešām ir vieta gan pie galdiem, gan dejošanai un izklaidēm (kas nav tīri simboliska...), kā arī lai ir omulīgs ne vis ar tādu kā "padomijas" piesitienu! Šobrīd izskatu visus variantus gan dārgākus, gan lētākus...:)

Būšu pateicīga par jebkuru ierosinājumu un ieteikumu!
7 atbildes
M

Marika_B

ehhh...viņiem visa vasara ir bez brīviem datumiem...laikam laba vietiņa! :)

Pagaidām esam rezervējuši Nītaures dzirnavas, bet tas uzreiz sadārdzina visas pasākuma izmaksas!! Reāli nav citas iespējas... :( viss vai nu aizsists vai tas kas ir lētāks nepatīk....
L

Lylah

Marika_B
aizraksti Brūtēm uz epastu, man ļoti ātri atsūtīja visus izcenojumus un atbildēja uz jautājumiem ;)
M

Marika_B

Paldies. Jā, brauksim apskatīt Pļavu brūtes. Bet šķiet, ka viņi 100 cilvēkus nevar izmitināt...Varbūt kāda zina arī par cenām Brūtēs?
l

laiminja_

Visdārgākais un plašākias -Abzaļi.
Turbās tomēr par maz vietas izklaidei - dejām utml.
Noteikti Lobes krogs
B

Beata

Aizmirsu - Turbās arī, man liekas, uz 100 var.
B

Beata

Pļavu Brūtes pie Valmieras arī ir liels, Rakari pie Salascgrīvas, Medzābakos varētu izmitināt ap 100. Protams, lielās Bīriņu, Dikļu pils, Mežotnes, Igatē, arī, iespējams, var.
a

amorisita

nesen biju apskatīt Debesu Bļodu. Man tur patika. Cena laikam par īri ir 900 Ls + ēdināšana.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.