Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Viesu nami 2012

Atvērt jaunu tēmu
t

tasmina

Sveikas ligavinas!
Ludzu,padalieties viesu namu izvele un cenas saja kazu sezona.

Viesu nama nosaukums/viesu skaits/cena/kazu datums

Es esmu 2013. gada ligava, bet velos jau shobrid apjaust ar ko rekjinaties, kas ir vispopularakais utt.
Liels paldies!
49 atbildes

Angyy

Redzēs kā viss noritēs, bet pagaidām par izvēli vīlusies neesmu! Banketu zāle ir vnk fantastika :)

V/n "Dabaicēni", Dobeles rajons
L

Līze

nē, nerēķināja x2. Vnk bija konkrēta summa jāpiemaksā.
t

tasmina

Super meitenes! Paldies par atsaucibu!
Tas, kam ir 3 dienu kazas - vai viesu namu ipasnieki ir elastigii sava cenu politika, jeb tomer brutali rekina ires cenu reiz 2?
s

sunshine1

Mums arī Debesu bļoda, 80 viesi - 700Ls par visu kopā, sestdiena-svētdiena.
d

danstan

Debesu bļoda
/ ~50 viesi / 700 / jūnija vidus, sestdiena (telpu noma, nakšņošana)

par Dabaicēniem - tur cena atkarīga bija no guļvietu skaita, tā ka nav brīnums, ka puķu meitene ir dārgāk (vairāk viesu gulēs). mums piedāvāja 270 par zāles nomu + 4.5 lvl par vienu guļvietu.
(nespēju gan iedomāties kā tur satilps 60 cilvēku gulēšanai.. )

Ferbija

Smuku muiža / 74 viesi / cena ~ 2`500 Ls ( telpu noma, ēdināšana, brokastis, nakšņošana, apkalpošana) / 27.04.2012.

Angyy

Summa tik zema, jo v/n bija akcija- noslēdzot līgumu līdz 31.01.202 bija iespēja saņemt 15% atlaidi gulēšanai.
L

Līze

mēs neko nekaulējām - vnk laicīgi pieteicām :)
p

puķu meitene

Atvainojos, ka ļāvos nelielām pārdomām viesu nama sakarā... Raganu medības negrasos rīkot, vienkārši vēlos saprast, kā veidojas cenu atšķirība, ja kāzas ir tieši ar nedēļas starpu. Viesu namam neko negrasos pārmest, tikai priekš sevis saprast. Saimniece ir super, viesu nams tāpat un cena manas domas nemainīs tik un tā nemainīs. Visiem ir tiesības rīkoties pa savam, varbūt es neprotu kaulēties :D
P

Precos.lv

Meitenes, nu neceliet uzreiz paniku.
Tā ir vispārpieņemta un normāla prakse viesu namu biznesā, ka darbadienas ir lētākas kā nedēļas nogales. Savukārt, sestdienas ir dārgākas kā piektdienas vai svētdienas.
Vasaras sezonā sestdienas ir tikai 12, un viesu nami nav piekāpīgi cenu jautājumos, jo tās tiks aizņemtas tik un tā.
Izvērtējiet visu kārtīgi un arī no viesu namu saimnieku viedokļa, pirms rīkojiet publiskas raganu medības.
p

puķu meitene

Hmmm man radās jautājums - Jūs to cenu nokaulējāt, vbai arī uzreiz tāda tika piedāvāta? Cik jums prasa par gulēšanu uz 1 cilvēku???
p

puķu meitene

Mes svinam no sestdienas uz svētdienu... un cilveku skaits 80. Gulēs tikai 60, jo daļa dzīvo netālu un baruks mājās... Un jāmaksā 570 :(
Jūtos ļoti vīlusies
L

Līze

Mēs svinēsim Dabaicēnos no 5dienas līdz svētdienai ieskaitot. Cipars bija 640. Ja būtu tik uz 1 nakti palikuši, tad būtu 475. Cilv. sk. 50
p

puķu meitene

Re, kas atklājas. Arī mūsu kāzas notiks v/n Dabaicēni ar nedēļas starpu un mums viss viesu mans izmaksā 570 Ls. Kaut kā nupat palika jocīgi :(
Ok, mums viesu nedaudz vairāk, bet tur cenu var ietekmēt vienīgi gulēšana un tas mums visu varētu sadārdzināt tikai par ~45 Ls...

Angyy

V/n "Dabaicēni", Dobeles rajons /~ 50 viesi/495 Ls par visu kompleksu(pirts,āra kamīns utt.) un nakšņošanu/28.07.2012
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.