Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Viesu nami 2012

Atvērt jaunu tēmu
t

tasmina

Sveikas ligavinas!
Ludzu,padalieties viesu namu izvele un cenas saja kazu sezona.

Viesu nama nosaukums/viesu skaits/cena/kazu datums

Es esmu 2013. gada ligava, bet velos jau shobrid apjaust ar ko rekjinaties, kas ir vispopularakais utt.
Liels paldies!
49 atbildes
s

skarbais

Ja ir 40 cilvēki, vietas dejošanai pietiek, ja 45 - iespējams jau būtu sarežģīti. Bet arī nekad nebūs tā, ka visi vienlaicīgi gribēs dejot, nekad arī visi vienlaicīgi netiks iesaistīti spēlēs. Vēl jāpievērš uzmanība, vai visi 45 viesi aizņemkatrs pats savu sēdvietu, vai visi ir tikai pieaugušie. Varbūt ir bērni, kas vēl ir tik mazi, ka paši nesēž. Vislabāk pajautāt muižas pārstāvjiem par iespējamo galdu izvietojumu uz Jūsu cilvēku skaitu, viņiem noteikti ir pieredze visādos variantos.
u

utux

Sveikas. Kā ir ar Jumurdas muižu? Vieta ir ļoti skaista, cena arī ok, bet ir problēmas ar ēdināšanu. Atsūtītas ēdienkartes šķiet par dārgu un ēdiens par maz.. Varbūt kāda ir bijusi? Atliek vienīgi ārējā ēdināšana..
Par mazsālijām - arī interesējos, bet šeit minētājos 1000 ls - kas ietilpa? Paldies
A

Austra

Man radas jautajums par Sventes muizu. Skatijamies muizu, jo loti patika un uzreiz gribejam nemt, bet atbraucot tur secinajam, ka ja ir ap 45 viesiem, vietas dejosanai zale isti nepietiek. Ka bija ar vietu dejoshanai un spelem?

MaziiC

Mēs svinējām viesu namā "Aizvēji"
Tuvu jūrai, Saulkrastos, vasaras sākumā uzblieza jaunu piebūvi, kur brīvi izvietojās mūsu 34 viesi gan pie galda, gan arī otru daļu izmantojot kā deju placi. Cena 15,-ls/h, tākā svinējām vienu dienu, pa pilno samaksu viesu nama komplekus neīrējām, ja nemaldos tad cena bij 300 ls uz 24 stundām. zinu ka piedāvā arī nakšņot - tos pakalpojumus neizmantojām, tāpēc nemācēšu teikt.
Viss ļoti patika :) apkārten sakopta, ēdinātāji labi un galdi bagātīgi, par labām cenām, saimniece izīrēja mums gan galdautus, gan salvetes, gan traukus (0.50ls/pers viss komplekts), kas ļoti atviegloja galda klāšanas darbus. Ārā terase - kur sākumā planojām laist danci, bet laikapstākļu dēļ palikām iekšā un nekādu ierobežojumu :)
s

skarbais

Sventes muiža - sventehotel.lv, Daugavpils novads.
40 cilvēki, sākot no 17.00 pirmajā dienā līdz nākamās dienas 12.00 - ēdināšana, nakšņošana, brokastis, visa teritorija tikai kāzu viesiem, noma par muižu, sākot no 22.00 - 10 Ls/h. Korķa nauda nav jāmaksā. Ko līdzvērtīgu tuvākajā apkaimē būtu grūti atrast kopējās atmosfēras ziņā, vieta ir ar vēsturi nevis reģipša vai guļbaļķu ēka (nekā personīga). Ēdieni - bez karbonādēm, rosoliem un majonēzes restītēm, apkalpošana augstā līmenī.
Kopējās izmaksas ap 1500 LVL.
c

cygnuss

Hotel SPA Ezeri/25 viesi/700 lati/12.08.12 - viss bija visaugstākajā līmenī; ēdieni ne tādi kādi ikdienā (nekādu kotlešu, karbonāžu vai tamlīdzīgu lietu); apkalpošana kā restorānā
V

Versace

Mums bija viesu nams "Krauklīši" Tīnūžos netālu no Ogres, skaista un forša vieta, saimnieks ļoti atsaucīgs un visu saorganizēja kā vajag,cenas arī ļoti labas,viņi pat dod lētāk ja būs kāzas jo tas tāds skaists un īpašs pasākums!Mūsu viesi bija ļoti apmierināti-sauna un karstais džakūzī kā arī ezers, skaista apkārtne un ļoti tīrīgs viss. Vienkārši IESAKU. www.krauklisi.lv

nosey_angel

www.svelmes.lv (viesu nams Svelmes) , Katlakalns, Rīgas rajons (laikam tā sanāk), 220 Ls, diennakts, 55 viesi (izguldināt var 70 cilvēkus), 11. augusts
d

dzet

zusunams.lv
Stāmeriena, gulbenes rajons. 680ls/ 30 viesi/ 2 pilnas diennaktis/zuši, atrakcijas, banketu zāle, piknika vieta, pirts iekļauts
D

Dducis

Jā,man tāds pats cipars apmēram tika atsūtīts par Annas hotel, nu skaisti bez gala jau ;) ja interesē varu pārsūtīt tàmi;)
A

Agny

Kad meklējām savu viesu namu, sazinājos arī ar Annas hotel. Vieta jau skaista un ja nauda nespiež, tad droši vari to izvēlēties, bet man viņu cipars galīgi nebija pa kabatai, uz 50 personām šī gada jūnijam viņi man atsūtīja tāmi uz 5000 Ls. Svinību vietas īre - 850 Ls, ēdināšana - 2545 Ls, nakšņošana - 1455 Ls.Ja interesē, uzraksti savu e-pastu, es tev pārsūtīšu viņu tāmi.

Ķipīte

Mūsu viesu nams Meļkerti, Tukuma rajona Kandavā... Vieta brīnišķīga,saimnieks ļoti lādzīgs,pretimnākošs! Vieta ir ļoti skaista,prom no cilvēkiem,tikai ar saviem viesiem utt...Cena ļoti draudzīga 450 Ls (un par to cenu var tusēties 3 diena-vienu gatavojas,tad pašas viesības un otrā dienā tusiņš līdz tam laikam ko sarunā ar saimnieku)...:) Silti iesaku neprecētajām!

Lapsa2012

Vai kāds zin kādas izmaksas ir Annas hotel un kādas kopumā atsauksmes, vieta man ļoti patīk, bet hotel ar atbildi par cenām ļoti nesteidzas.... gaidu jau kādas 2 nedēļas....
varbūt kāds var padalīties ar pieredzi no annas hotel; paldies :)

zuze2010

Nītaures dzirnavās biju draudzenei uz kāzām pirms pāris gadiem. Vieta tiešām ļoti jauka!

Felidae

Nītaures dzirnavas/ 39 viesi (skaitot bernus un visi viesi nakšņos)/750 LVL (kopā ar nakamo dienu pirts mājā)/09.08.2012 (tā ir darba diena, bet esot ļoti laba kāzu diena, jo tad varot daudz ēst un lustēties!) :) Ēdināšana 19 LVL uz cilvēku bez pusdienām, alkohola un saldā, bet ēdienkarte ir burvīga un tur ir padomāts arī par tiem, kas gaļu neēd! ;)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.