Tiek meklēta svīnības vieta 70-85 viesiem uz 08.08...
Noksi
Pagājušajā gadā esam rezervējuši svīnības vietu, kura vēl nav uzcelta, bet pēc plāniem vajadzēja būt līdz šā gada jūnijam (lielā svīnību zāle). Diem žel līdz šim brīdim ir tikai pamatnes un sienu stiprinājumi. Kompleks mums šausmīgi patīk (smuka daba, ir kur visiem nakšnot, rotaļlaukums bērniem, turpat var izbaudīt arī 2. dienu, viss ir smuks un stilīgs) , un gribas jau cerēt, ka līdz mūsu kāzām viss jau būs pabeigts (pēc saimnieka vārdiem), bet... Palika jau mazāk par 2 mēnešiem, un ja līdz šim nekas nav uzbūvēts, tad droši vien diez vai arī būs.
Tāpēc droši vien jāmeklē kāda cita svīnību vieta, varbūt kādam ir informācija, kur varētu būt brīvs uz 08.08. (varbūt kāds anulēja rezervāciju...)? Ir nepieciesama zale svīnībām uz kādiem 70-85 viesiem, ar nakšņošanu, jauki, ja arī 2. dienā varētu uztaisīt pikniku, pasauļoties/papeldēties...
Es jau biju zvanījusi uz vairākām vietām, bet visur, protams, ir aizņemts, pilnīgi nezinu ko darīt.. :( cerēt uz to labāko? bet kā lai vispār nepaliktu ar galdiem zem zilām debesīm... :D
Tāpēc droši vien jāmeklē kāda cita svīnību vieta, varbūt kādam ir informācija, kur varētu būt brīvs uz 08.08. (varbūt kāds anulēja rezervāciju...)? Ir nepieciesama zale svīnībām uz kādiem 70-85 viesiem, ar nakšņošanu, jauki, ja arī 2. dienā varētu uztaisīt pikniku, pasauļoties/papeldēties...
Es jau biju zvanījusi uz vairākām vietām, bet visur, protams, ir aizņemts, pilnīgi nezinu ko darīt.. :( cerēt uz to labāko? bet kā lai vispār nepaliktu ar galdiem zem zilām debesīm... :D
inly
Danotina
piesaulites.lv piedāvā banketu līdz 100 cilvēkiem!
Līga
Noksi, zini, vienig tajā viss.lv tomēr nav viss:D
Kad esi tām izgājusi cauri, tad vēl vari google.lv parakties, moz kāda izpeldēs, ks nereklamējas un info nav ievietojuši, bet netā ir info citur. Ir tādas vietas.Vienkārši pagajušā vasarā baigi aizdomājos, ka kaut ar bildējusi esmu daudz vietas, īsti nezinu, kur varētu savejas kāzas svinēt un sāku rakties. Jo mums ar būs daudz viesu. Man kaut kur ir sarakstīts, bet nav pa rokai. Dažas vietas atradu, kas ir gan lēti, gan tiri forši.Vienkārši nereklamējas tik ļoti.
Kad esi tām izgājusi cauri, tad vēl vari google.lv parakties, moz kāda izpeldēs, ks nereklamējas un info nav ievietojuši, bet netā ir info citur. Ir tādas vietas.Vienkārši pagajušā vasarā baigi aizdomājos, ka kaut ar bildējusi esmu daudz vietas, īsti nezinu, kur varētu savejas kāzas svinēt un sāku rakties. Jo mums ar būs daudz viesu. Man kaut kur ir sarakstīts, bet nav pa rokai. Dažas vietas atradu, kas ir gan lēti, gan tiri forši.Vienkārši nereklamējas tik ļoti.
Noksi
Paldies, Līga! Tā arī daru - zvanu visiem pēc kartas :D
Amnesia - nē, viņiem ar' ir aizņemts!
Paldies, Kristīne! Par to pili - tas bija Igates pils uz 09.08. :)
Vēl reiz liels liels paldies visiem!
Amnesia - nē, viņiem ar' ir aizņemts!
Paldies, Kristīne! Par to pili - tas bija Igates pils uz 09.08. :)
Vēl reiz liels liels paldies visiem!
Deisiii
ezerasonate.lv
painteresējies te - varbūt ir brīvs, var uzņemt cilvēkus līdz 150
painteresējies te - varbūt ir brīvs, var uzņemt cilvēkus līdz 150
Līga
viss.lv
Varbū te ir brīvs?
Varbū te ir brīvs?
Līga
kmuiza.lv
tev nebij te? Viniem maza maja ir forsha un gaidu, kad uzcels lielo...
tev nebij te? Viniem maza maja ir forsha un gaidu, kad uzcels lielo...
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas