Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Tiek meklēta svīnības vieta 70-85 viesiem uz 08.08...

Atvērt jaunu tēmu

Noksi

Pagājušajā gadā esam rezervējuši svīnības vietu, kura vēl nav uzcelta, bet pēc plāniem vajadzēja būt līdz šā gada jūnijam (lielā svīnību zāle). Diem žel līdz šim brīdim ir tikai pamatnes un sienu stiprinājumi. Kompleks mums šausmīgi patīk (smuka daba, ir kur visiem nakšnot, rotaļlaukums bērniem, turpat var izbaudīt arī 2. dienu, viss ir smuks un stilīgs) , un gribas jau cerēt, ka līdz mūsu kāzām viss jau būs pabeigts (pēc saimnieka vārdiem), bet... Palika jau mazāk par 2 mēnešiem, un ja līdz šim nekas nav uzbūvēts, tad droši vien diez vai arī būs.
Tāpēc droši vien jāmeklē kāda cita svīnību vieta, varbūt kādam ir informācija, kur varētu būt brīvs uz 08.08. (varbūt kāds anulēja rezervāciju...)? Ir nepieciesama zale svīnībām uz kādiem 70-85 viesiem, ar nakšņošanu, jauki, ja arī 2. dienā varētu uztaisīt pikniku, pasauļoties/papeldēties...
Es jau biju zvanījusi uz vairākām vietām, bet visur, protams, ir aizņemts, pilnīgi nezinu ko darīt.. :( cerēt uz to labāko? bet kā lai vispār nepaliktu ar galdiem zem zilām debesīm... :D
27 atbildes

Noksi

opaaaa!! paldies, Inly!
i

inly

D

Danotina

piesaulites.lv piedāvā banketu līdz 100 cilvēkiem!

Noksi

jā, zvanīju! Turbās palika vietiņa tikai uz 50 cilvēkiem...
d

dacite

Piezvani Turbām!

kristine

Vēl variants, meklēt kārtīgu kempingu un ar lielu nojumi svinēt..

kautkā tā

Noksi

aaaaaa piedodiet!!! :D
nu var sakot ne 08.08. :D
i

inly

Nēee, Igates pils bija brīva uz 2.08, uz 9.08. tā ir pilnīgi un galīgi aizņemta :)

Noksi

uj, es te caur visiem kanāliem meklēju!
L

Līga

Noksi, zini, vienig tajā viss.lv tomēr nav viss:D
Kad esi tām izgājusi cauri, tad vēl vari google.lv parakties, moz kāda izpeldēs, ks nereklamējas un info nav ievietojuši, bet netā ir info citur. Ir tādas vietas.Vienkārši pagajušā vasarā baigi aizdomājos, ka kaut ar bildējusi esmu daudz vietas, īsti nezinu, kur varētu savejas kāzas svinēt un sāku rakties. Jo mums ar būs daudz viesu. Man kaut kur ir sarakstīts, bet nav pa rokai. Dažas vietas atradu, kas ir gan lēti, gan tiri forši.Vienkārši nereklamējas tik ļoti.

Noksi

Paldies, Līga! Tā arī daru - zvanu visiem pēc kartas :D
Amnesia - nē, viņiem ar' ir aizņemts!
Paldies, Kristīne! Par to pili - tas bija Igates pils uz 09.08. :)
Vēl reiz liels liels paldies visiem!
a

amnesia

kā ar manu variantu, ko privāti nosūtīju? - zvanīji?

Deisiii

ezerasonate.lv
painteresējies te - varbūt ir brīvs, var uzņemt cilvēkus līdz 150
L

Līga

viss.lv
Varbū te ir brīvs?
L

Līga

kmuiza.lv
tev nebij te? Viniem maza maja ir forsha un gaidu, kad uzcels lielo...
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.