Kādus viesu namus un kāpēc esat izvēlējušās 2009. gada līgaviņas ?
Luchia
Kādus viesu namus un kāpēc esat izvēlējušās 2009. gada līgaviņas ?
Zaigucis
neko tādu nemanīju, varbūt iecavniekiem nepatīk, varbūt ar vietējiem nav labs kontakts. Bet pret klientiem attieksme ir laba ;)
dilevka
man jau likaas, ka klasiskas istabinjas, viss no koka, plashumi, dabiigi materiaali, roku darbs- man tieshi ljoti patika! un 4 staavaa jaunlaulaato istaba tornii bija burviiga! :) veel mees njemam arii divas blakus maajas, katrai radu pusei pa vienai, bet 2. staavaa pa istabinjaam buus preceetie draugi, 3.staava zaalee uz matrachiem tie kas lielaakie tuseetaaji!:) mums paari 90 cilveekiem un tieshaam gruuti par labu cenu dabuut taadus plashumus.... bet nu negribu te salieliit, peec kaazaam noteikti vareeshu padaliities kaa bija! :)
saulux5
Mēs arī palūkojām šo viesu namu, bet mums ļoti nepatika istabiņas... Bet tas tā...subjektīvi...
Vispār vieta ir burvīga!
Lai jums jauki svētki šajā burvīgajā zemes nostūrītī! ;)
Vispār vieta ir burvīga!
Lai jums jauki svētki šajā burvīgajā zemes nostūrītī! ;)
veta123
Es ļoti ceru, ka gan ar vietu, gan ar saimniecēm esmu trāpījusi desmitniekā :) Saimnieces ir tiešām foršas, jo ērti sazinamies caur e-pastu un ja rodas idejas vai ko vēlos mainīt, viss notiek :)
blondex2
skaista vieta , cik zinu tad ar saimnieču izvēli ari esi trāpijusi desmitniekā, cik zinu tad tur piedāvā vairākus galda klājējus
veta123
Kādu laiku atpakaļ rakstīju par savu izvēli, tomēr mainījās damas un svinību vieta tika mainīta. Esam izvēlējušies kempingu "Ērgļi", Liepājas rajonā, Bernātos. ļoti feina saimniece, plaša vieta, visiem viesiem sanāks gultas vietas un cenas nebija tik trakas. Esam veikuši pirmo iemaksu un nevaram vien sagaidīt savu kāzu dienu šajā vietā.
liepajniece
Mes izvelejamies vietu pie juras. Un taa kaa pati esmu no Liepajas, tad bija skaidrs, ka gribam tuvuma. Atradam uz pirmo sitienu - viesu nams "Lenkas". Pavisam jauns un skaists, ar skatu no istabinam uz juru. bez juras nu nekadi nevar...
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas