Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kādus viesu namus un kāpēc esat izvēlējušās 2009. gada līgaviņas ?

Atvērt jaunu tēmu

Luchia

Kādus viesu namus un kāpēc esat izvēlējušās 2009. gada līgaviņas ?
180 atbildes

Zaigucis

neko tādu nemanīju, varbūt iecavniekiem nepatīk, varbūt ar vietējiem nav labs kontakts. Bet pret klientiem attieksme ir laba ;)
d

dacite

Cik Tev izmaksā viesu nams 90 personām, ja nav noslēpums?

dilevka

man jau likaas, ka klasiskas istabinjas, viss no koka, plashumi, dabiigi materiaali, roku darbs- man tieshi ljoti patika! un 4 staavaa jaunlaulaato istaba tornii bija burviiga! :) veel mees njemam arii divas blakus maajas, katrai radu pusei pa vienai, bet 2. staavaa pa istabinjaam buus preceetie draugi, 3.staava zaalee uz matrachiem tie kas lielaakie tuseetaaji!:) mums paari 90 cilveekiem un tieshaam gruuti par labu cenu dabuut taadus plashumus.... bet nu negribu te salieliit, peec kaazaam noteikti vareeshu padaliities kaa bija! :)

saulux5

Mēs arī palūkojām šo viesu namu, bet mums ļoti nepatika istabiņas... Bet tas tā...subjektīvi...
Vispār vieta ir burvīga!

Lai jums jauki svētki šajā burvīgajā zemes nostūrītī! ;)

dilevka

tepat precos.lv var atrast. tas ir ceesu rajons.

njauu

tiešām, super Jums vietiņa! Pasaka! :)
v

veta123

Kur tāda skaista vieta atrodas?

dilevka

bilde no āras, kā pils... :)
v

veta123

Es ļoti ceru, ka gan ar vietu, gan ar saimniecēm esmu trāpījusi desmitniekā :) Saimnieces ir tiešām foršas, jo ērti sazinamies caur e-pastu un ja rodas idejas vai ko vēlos mainīt, viss notiek :)

dilevka

es izvēlējos Pļavnas... nesen biju atkal apskatīt un iemaksājām jau pirmo naudinju.
b

blondex2

skaista vieta , cik zinu tad ar saimnieču izvēli ari esi trāpijusi desmitniekā, cik zinu tad tur piedāvā vairākus galda klājējus
v

veta123

Istabiņas kā klētī....
v

veta123

Kādu laiku atpakaļ rakstīju par savu izvēli, tomēr mainījās damas un svinību vieta tika mainīta. Esam izvēlējušies kempingu "Ērgļi", Liepājas rajonā, Bernātos. ļoti feina saimniece, plaša vieta, visiem viesiem sanāks gultas vietas un cenas nebija tik trakas. Esam veikuši pirmo iemaksu un nevaram vien sagaidīt savu kāzu dienu šajā vietā.

liepajniece

Mes izvelejamies vietu pie juras. Un taa kaa pati esmu no Liepajas, tad bija skaidrs, ka gribam tuvuma. Atradam uz pirmo sitienu - viesu nams "Lenkas". Pavisam jauns un skaists, ar skatu no istabinam uz juru. bez juras nu nekadi nevar...
p

pretaporte

Mums būs 05.06.2009. Fantastiska vieta un vienreizēji atsaucīga saimniece :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.