Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Aiguleens

Mīļās meitenes, man ir jautājums, Kā Jūs domājās, Vai 21.06.2008 varētu taisīt svinībās ārā zem nojumes? Vai maz var taisīt!?
8 atbildes
e

elizabete7

NOteikti, ka var rīkot kāzas zem nojumes. Es zinu, ka Tent Service iznomā āra gāzes sildītājus kopā ar nojumēm (tādi, kas ir Rīgā, Līvu laukuma alus dārzā), ja nu galīgi auksti paliek. Mēs nomāsim septembrī "Kāzu angāru"un viesu izguldīšanas nojumi, papildus paņēmām arī divus sildītājus. Firmai ir arī interneta mājaslapa www.tentservice.lv
T

Taube

Es atkal 28.06.08 laulashos! Mums gan bus viesu nams, bet dejas notiks ara uz terases! Domaju, ka nebus par aukstu!

Mārdža

Ju kādu laiku Latvijaa ta ir sanācis, ka tieshi pirms jānjiem nelīst! ceru ka šoreiz ar tā paveiksies, jo es ar 20.06 izieshu pie vīra!

kika02

Mums arī kāzas ir 21.06.2008. un arī būs nojumē. Bet grīda būs dēļu un sienas slēgtas viena vaļēja.
?

Dzēsts lietotājs

Ja svinības ir paredzētas ārā, tad es domāju, ka viesi par to laicīgi būtu jābrīdina, it sevišķi, ka tās notiek teltī, kurā nav koka dēļu grīdas, bet gan viss notiek uz zālāja, jo ne viena vien dāmu picpapēžu kurpe var palikt līdz papēža augšdaļai zālājā... Būtu ļoti nepatīkami tā sabojāt labas balles augstpapēžu kurpes.
D

Digna

Patiesībā filmās lielākā daļa kāzu ir zem nojumes :)

Man liekas, ļoti pieņemami, (tiesa sev es gribēju pilī, kaut nācās samierināties ar muižu).

Viesus brīdina, kādā garā būs svinības, lai laicīgi sagatavojas :)
c

cido

riskanti, taa ir ap-Jaanju lietus sezona..
B

Baibs

es domāju, ka var taisīt, tikai padomā kā viesiem sasildīties, jo pa nakti varētu būt vēsi. cik zinu ir tādas sildošās lampas, ko izmanto teltīs u.tml
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.