21.06.2008
Aiguleens
Mīļās meitenes, man ir jautājums, Kā Jūs domājās, Vai 21.06.2008 varētu taisīt svinībās ārā zem nojumes? Vai maz var taisīt!?
elizabete7
NOteikti, ka var rīkot kāzas zem nojumes. Es zinu, ka Tent Service iznomā āra gāzes sildītājus kopā ar nojumēm (tādi, kas ir Rīgā, Līvu laukuma alus dārzā), ja nu galīgi auksti paliek. Mēs nomāsim septembrī "Kāzu angāru"un viesu izguldīšanas nojumi, papildus paņēmām arī divus sildītājus. Firmai ir arī interneta mājaslapa www.tentservice.lv
Taube
Es atkal 28.06.08 laulashos! Mums gan bus viesu nams, bet dejas notiks ara uz terases! Domaju, ka nebus par aukstu!
Mārdža
Ju kādu laiku Latvijaa ta ir sanācis, ka tieshi pirms jānjiem nelīst! ceru ka šoreiz ar tā paveiksies, jo es ar 20.06 izieshu pie vīra!
kika02
Mums arī kāzas ir 21.06.2008. un arī būs nojumē. Bet grīda būs dēļu un sienas slēgtas viena vaļēja.
Dzēsts lietotājs
Ja svinības ir paredzētas ārā, tad es domāju, ka viesi par to laicīgi būtu jābrīdina, it sevišķi, ka tās notiek teltī, kurā nav koka dēļu grīdas, bet gan viss notiek uz zālāja, jo ne viena vien dāmu picpapēžu kurpe var palikt līdz papēža augšdaļai zālājā... Būtu ļoti nepatīkami tā sabojāt labas balles augstpapēžu kurpes.
Digna
Patiesībā filmās lielākā daļa kāzu ir zem nojumes :)
Man liekas, ļoti pieņemami, (tiesa sev es gribēju pilī, kaut nācās samierināties ar muižu).
Viesus brīdina, kādā garā būs svinības, lai laicīgi sagatavojas :)
Man liekas, ļoti pieņemami, (tiesa sev es gribēju pilī, kaut nācās samierināties ar muižu).
Viesus brīdina, kādā garā būs svinības, lai laicīgi sagatavojas :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas