2010 gads...Vai kāda precas Saldū?
lily_v
Pamaniju, ka daudzas meitenes vēlas zināt vai ir vel kāda, kas precas vienā pilsētā, tad nu man ar interesē.. vai Saldū ir kāda līgaviņa un cik tālu ar Rīkošanu ir tikušas? Kad ir paredzētas kāzas?
lily_v
Jā, varu pielrist, ka Smuku Muiža ir skaista vieta kāzu svinībām. Man jau liekas, ka jebkurrā vietā kādam ir slikta pieredze....
lindelons
Es pate esmu baudijusi pusdienas tur,tiesaam garsiigi.Es uzskatu,ja cilveeks maksaa pieteikami lielu naudu vienai personai,tad arii galdam ir jabuut bagatiigam.Es arii svineesu Smuku Muizaaun es zinu taas cenas kaadas ir!!!Protams par brokastiim ir jamaksaa atseviski....
kuuminjsh
Man gan ir zināms,ka Smuku muižā ēdieni ir GARDI UN SKAISTI NOFORMĒTI!
Un piekrītu Peonijai-viesi nezina,ko izvēlējušies jaunais pāris.Varbūt brokastīs bija pasūtīts-pārpalikums no iepriekšējās dienas.Es arī esmu bijusi kāzās,kur ēdiens knaps,bet telpas labas,domāju,ja būtu bagātīgāks galds pasūtīts,tad tā arī būtu.
Un piekrītu Peonijai-viesi nezina,ko izvēlējušies jaunais pāris.Varbūt brokastīs bija pasūtīts-pārpalikums no iepriekšējās dienas.Es arī esmu bijusi kāzās,kur ēdiens knaps,bet telpas labas,domāju,ja būtu bagātīgāks galds pasūtīts,tad tā arī būtu.
kuuminjsh
Es pievienojos Saldus meitenēm!
Smuku muiža ir vnk ideāla,radīta kāzu svinībām,biju jau aizbraukusi un neapšaubami izlēmu uzreiz,ka šī ir manai dienai!
Smuku muiža ir vnk ideāla,radīta kāzu svinībām,biju jau aizbraukusi un neapšaubami izlēmu uzreiz,ka šī ir manai dienai!
Peonija
Eduxx, tu biji līgava kāzās Smuku muižā?
Parasti jau tas, kas ir uz galda otrajā dienā, ir atkarīgs no tā, kas ir pasūtīts. Ja brokastīs ir paredzēts likt ēdienu no kāzu galda un pievārīt tikai buljonu, tad tā arī ir. Un ja pa nakti viss labi noēsts, otrā rītā var pliku kafiju dzert.
Ar to gribu teikt, ka pie nabadzīga brokastu galda visbiežāk ir vainīgi pasūtītāji paši.. Bet viesi jau to nezin.
Parasti jau tas, kas ir uz galda otrajā dienā, ir atkarīgs no tā, kas ir pasūtīts. Ja brokastīs ir paredzēts likt ēdienu no kāzu galda un pievārīt tikai buljonu, tad tā arī ir. Un ja pa nakti viss labi noēsts, otrā rītā var pliku kafiju dzert.
Ar to gribu teikt, ka pie nabadzīga brokastu galda visbiežāk ir vainīgi pasūtītāji paši.. Bet viesi jau to nezin.
lily_v
Mums būs sava saimniece. S M meitenes ir zināmas.. ta kā domājams, ka nekas tāds nenotiks.
Bet paldies par brīdinājumu!
Bet paldies par brīdinājumu!
eduxxx
Jums, meitenes, tiešām vēl laika gana, gan jau visu paspēsiet, stresam nav pamata! Un lily_v - runājot par smuku muižu, 2008. gadā kāzās situācija bija šāda - ļoti garšīgs ēdiens pirmajā dienā, bet otrajā - uz viena no galdiem salikti visi pārpalikumi, absolūti nēkā jauna,izņemot buljonu, daži salāti pat ieskābuši. Tas galds, uz kura bija ēdiens, bija vienīgais, kurš bija nedaudz smuki noformēts, pārējie vienkārši nekādi. Mums bija liels šoks, jo pirmajā vakarā tiešām ļoti garšīgi un skaisti viss bija. Tādēļ labāk laikus aprunājies ar virtuves saimniecēm, var būt, ka pā šo laiku kaut kas ir mainījies! Bet ja nav, lai Tev nav nepatīkams pārsteigums!
lily_v
Emu rezervējusi nedaudz ārpus Saldus.. Smuku Muiža. jā ar rezervi tev piekrītu.. patiesībā daudzi tie labākie jau aizņemti.. (visādā ziņā)
kika25
Man ar veel taalu, bet nju ieskats- kas, kaa, kur man ir-tas taa....mieriigaakam praatam :)
un tomeer Tavaa izveeleetaa datumaa var gadiities probleemas ar muzikantiem, viesu namu utt.....taa kaa iesaku gan datumu rezerveet visur ;)
kaadu viesu namu Tu Lily_v esi izveeleejusies....turpat Salduu???
un tomeer Tavaa izveeleetaa datumaa var gadiities probleemas ar muzikantiem, viesu namu utt.....taa kaa iesaku gan datumu rezerveet visur ;)
kaadu viesu namu Tu Lily_v esi izveeleejusies....turpat Salduu???
smaidosa
Mīļās dāmas, pati esmu izbijusi saldeniece, bet ne par to stāsts- gribēju nomierināt trakā_līgava, ka vēl laika ir ļooooooooooti daudz un pagūsi izdarīt ;) Mēs ar vīriņu vispār kaut ko reāli kāzām gatavot sākām tikai marta beigās, kad paralēli kāzu lietām es vēl bakalaura darbu paspēju uzrakstīt, un viss bija uz URRĀ, pie kam mēs precējāmies un kāzas svinējām Rīgas tuvumā, kur visu mazliet grūtāk dabūt/rezervēt nekā Saldū + vēl mūsu datums bija ļooooooooooooti populārs kāzu datums pērn ;) Tā ka bez stresa, bez panikas- visu vēl ir laiks izdarīt :))
trakā_līgava
nu mūsu kāzas paredzētas 10.jūlijā.
Šodien izdomāju, la laikam sāksim ar mācītāja apmeklējumu un lūgumu mūs laulāt baznīcā.
Nu, ja tas izdosies - nākamais būs viesu nams :)
MAn jau liekas, ka tika daudz laika, ka nav ko stresot - viss vienmēr tāpat nokārtojas :)
Šodien izdomāju, la laikam sāksim ar mācītāja apmeklējumu un lūgumu mūs laulāt baznīcā.
Nu, ja tas izdosies - nākamais būs viesu nams :)
MAn jau liekas, ka tika daudz laika, ka nav ko stresot - viss vienmēr tāpat nokārtojas :)
lily_v
Man augusta vidū! kurā tev? nu viss jau vel gan nav.. drīzāk jau daudzkas vel nav....bet vel jau laiks nav ko satraukties :)
trakā_līgava
jā es bez svinibu vietas. Tagad sākšu par todomāt :)
Jums vis jau meitenes ir?
Šobrīd Saldus meitenes laikam esam tikai 3. :)
Kuros mēnešos Jums svētki plānojas...
Jums vis jau meitenes ir?
Šobrīd Saldus meitenes laikam esam tikai 3. :)
Kuros mēnešos Jums svētki plānojas...
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām