2010 gads...Vai kāda precas Saldū?
lily_v
Pamaniju, ka daudzas meitenes vēlas zināt vai ir vel kāda, kas precas vienā pilsētā, tad nu man ar interesē.. vai Saldū ir kāda līgaviņa un cik tālu ar Rīkošanu ir tikušas? Kad ir paredzētas kāzas?
eduxxx
Bucic! Pasaule laikam ir gaužām maza!!! :) Pēc bildes tevi neatpazinu! :) Tad jau jāapsveic ar lielo notikumu!!!
jamaica
Mums arī būs kāzas 10. jūlijā. Es gan neesmu no Saldus, bet gribēju pateikt, ka Tev vēl ir daudz laika visu saorganizēt! pamazām gan sāc jau tagad ar lielāko- baznīcu un viesu nama izvēli/rezervēšanu!
Man pašai ir tikai viesu nams rezervēts :) Pirmdien rakstīsim iesniegumu dzimtsrakstu nodaļā.
par kleitu, ielūgumiem un citām lietām pagaidām tikai lasu informāciju netā. Droši vien nākošnedēļ iešu kleitas mērīt. Un gredzenus drīzumā pirksim.
Takā es arī neesmu nemaz tik daudz izdarījusi :) bet es zinu, ka viss būs labi, izdosies! Un Tev arī izdosies, jo laiks vēl ir. :)
Man pašai ir tikai viesu nams rezervēts :) Pirmdien rakstīsim iesniegumu dzimtsrakstu nodaļā.
par kleitu, ielūgumiem un citām lietām pagaidām tikai lasu informāciju netā. Droši vien nākošnedēļ iešu kleitas mērīt. Un gredzenus drīzumā pirksim.
Takā es arī neesmu nemaz tik daudz izdarījusi :) bet es zinu, ka viss būs labi, izdosies! Un Tev arī izdosies, jo laiks vēl ir. :)
eduxxx
kuuminjsh - pietiekami labi zinu kas bija runāts šajās kāzās un kā bija runāts par otro dienu, lai izteiktu savu viedokli. Kā jau minēju, tas bija 2008. gadā un pa šo laiku, daudz kas jau var būt mainījies. Citādi telpas kāzām pat ļoti piemērotas un vieta skaista! Taču, kā jau minēju, vai tā ir SM, vai jebkura cita viesu māja, iesaku sīki un smalki visu izrunāt ar saimniecēm! Tā kā esmu vadījusi pietiekami daudz kāzas, redzēti dažādi varianti, bet galvenais, lai jūs zināt ar ko rēķināties. Un tā patiesībā ir ar visu, viesu mājā noteikti vajag pārjautāt par vāzēm, par dvieļiem (kādās no kāzām pēkšņi izrādījās, ka dvieļi jāņem līdzi viesiem, bet iepriekš nekas par to nebija teikts) un citiem sīkumiem. Pat šajos laikos, ne visi viesu nami ir sapratuši, ka klients pirmajā veitā... diemžēl.
Par frizūru! kuuminjsh, ja baidies, ieteiktu tev aiziet uz izmēģinājuma frizūru! Tas, iespējams, prasīs liekus līdzekļus, bet pašai sirds būs mierīga. Lai gan divas vienādas frizūras uztaisīt nav iespējams, bet tu zināsi aptuveni kā tas izskatīsies! Tāpat lily-v ar make - up, ja nav pārliecības, pie meistares uzliec make up uz kādiem citiem svētkiem, redzēsi kā viņa strādā un vai ar rezultātu esi apmierināta. Kāžas nav tā reize, kad sabojāt garastāvokli ar neizdevušos make -up vai frizūru!
Par frizūru! kuuminjsh, ja baidies, ieteiktu tev aiziet uz izmēģinājuma frizūru! Tas, iespējams, prasīs liekus līdzekļus, bet pašai sirds būs mierīga. Lai gan divas vienādas frizūras uztaisīt nav iespējams, bet tu zināsi aptuveni kā tas izskatīsies! Tāpat lily-v ar make - up, ja nav pārliecības, pie meistares uzliec make up uz kādiem citiem svētkiem, redzēsi kā viņa strādā un vai ar rezultātu esi apmierināta. Kāžas nav tā reize, kad sabojāt garastāvokli ar neizdevušos make -up vai frizūru!
Trīnīte
Cik patīkami lasīt kā Saldus līgaviņas rosās, jo tāda mīļi mājīga sajūta rodas man kā dzimušai un jaunību pavadījušai Saldus meitenei kuras dzīves ceļi nu rit piejūras pilsētā! :)))
Sveicieni Jums visām meitenes!
Sveicieni Jums visām meitenes!
kuuminjsh
Meitenes,mazliet baidos par friziera izvēli,vai Jūs pirms tam izvmēģināsiet to pašu frizūru,ko kāzu dienā?Bail no tā,jo ir bijis tā,ka sabojā garastāvokli uz visu dienu.
lily_v
Nu jā, par to svaigo pātiku gan jāpadomā...bet ir jau salātu kas labāk garšo otrajā dienā (ja ir kur uzglabāt).. varbūt par tādiem padomā! Tas jārunā ar saimnieci.... Un piedevām otrajā dienā paredzēts šašliks.... tad kad noskaidrošu sīkāk, kas un kā... noteikti uzrakstīšu. īsti jau pati apr ēdien karti neesmu vel tā domājusi, bte ņemot vērā ieteikumus gan jau būs labi ;)
kuuminjsh
Kā Tu eduxxx visiem viesiem pateiksi,ka brokastīs būs tikai iepriekšējās dienas ēdiens un svaigs būs tikai buljons?Manuprāt to viesiem pat nav iespējams pateikt,tādēļ jau tā ir,ja kaut kas ne tā,vainos viesu māju.
Tādēļ,es meitenes tiešām no pieredzes saku,ietaupot,nepaļaujaties,ka gan jau kaut kas paliks pāri,jo ja arī paliks,tad tas nebūs vairs tas.Labāk izvēlaties arī brokastis,varbūt sortimentu savādāku,mazāku,bet lai ir svaigs,pašām un viesiem būs prieks!
Tādēļ,es meitenes tiešām no pieredzes saku,ietaupot,nepaļaujaties,ka gan jau kaut kas paliks pāri,jo ja arī paliks,tad tas nebūs vairs tas.Labāk izvēlaties arī brokastis,varbūt sortimentu savādāku,mazāku,bet lai ir svaigs,pašām un viesiem būs prieks!
eduxxx
Nē pati es nebiju līgava! Kā jau minēju viss bija ļoti garšīgs, bet salīdzinoši maz. Tieši tādēļ, PEONIJA, jau arī rakstīju, lai pabrīdinātu, ka vajag ar saimniecēm šīs lietas kārtīgi izrunāt, lai nav nepatīkamu pārsteigumu. Lai visiem ir skaidrs, ka otrajā dienā no jauna būs tikai buljons, vai arī, ka viss būs svaigs. Smuku muiža manuprāt ir ļoti skaista vieta tieši kāzām, tikai šis nepatīkamais atgadījums, man liek būt nedaudz piesardzīgai! Man jāpiekrīt Lily_v, ka jebkurā vietā var būt slikta pieredze un ļoti laba pieredze. Galu, galā, mēs visi esam tikai cilvēki! Lai Jums, meitenes izdodas! Bet lieka piesardzība nekad nav nākusi par ļaunu!
bucic
Arī Smuku muiža :) 10.jūlijs - maza kompānija Kalpu klētī, gan jau varbūt ar kādu nāksies satikties :)
Esmu tur bijusi tēva jubilejā un draugu kāzās. Pēc tēva jubilejas pavāru laikam atlaida :))) tas bija 2007.gads, draugu kāzas bija pēc apmēram gada - ēdiens kā jau ēdiens, neko sliktu neatceros, gādājiet dauzd dzērienu un vis būs OK :)
Esmu tur bijusi tēva jubilejā un draugu kāzās. Pēc tēva jubilejas pavāru laikam atlaida :))) tas bija 2007.gads, draugu kāzas bija pēc apmēram gada - ēdiens kā jau ēdiens, neko sliktu neatceros, gādājiet dauzd dzērienu un vis būs OK :)
Peonija
Lūk, diskusija par otrās dienas galdiem, kur runā par šīm lietām:
precos.lv
precos.lv
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze