Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

2010 gads...Vai kāda precas Saldū?

Atvērt jaunu tēmu

lily_v

Pamaniju, ka daudzas meitenes vēlas zināt vai ir vel kāda, kas precas vienā pilsētā, tad nu man ar interesē.. vai Saldū ir kāda līgaviņa un cik tālu ar Rīkošanu ir tikušas? Kad ir paredzētas kāzas?
70 atbildes

lily_v

Pirms pāris gadiem... neko tādu nejautāja. Varbūt kautkas mainijies!
Ja vēlies.. varu tev nr. iedod, uzzvani un pajautā... un problēma ātri atriināsies!

sincchuks

Sveikas Saldus līgaviņas!
Man ir jautājums tajām, kuras laulāsiesvai jau ir laulājušās Saldus sv.Jāņa luterāņu baznīcā. Esmu dzirējusi, ka ne visās baznīcās prasa medicīnisko izziņu. Vēlos uzzināt vai Saldus mācītājs Guntis Apriķis prasa šo izziņu? Ja jā tad cik ilgu laiku prasa šī dokumenta kārtošana un kā tas notiek?
Paldies jau iepriekš!
Jauku un patīkamu gatavošanās procesu Jums visām!

evitarik

Piedoshanu, es paarrakstiijos. To gan es zinu kaa vinju sauc :) Tikai latvieshu valodaa viens burts izshkjir divus viirieshu vaardus. Taa kaa bija domaats Gunta Aprikja vadiibaa. Piedod, ja Tevi tas taa aizskaara...
t

trakā_līgava

evitarik
Dīvaini - laulāsies baznīcā, bet nezini, ka mācītāju sauc nevis Gints bet Guntis.
Bet taisnība ir tajā, ka viņš ir fantastisks - nebiju dimājusi, ka ir mācītāji, kas ar tādu sajūsmu un aizrautību pilda savus amata pienākumus

evitarik

Cik jauki redzeet, ka ne mees vieniigi laulaajamies 10. juulijaa. Muusu lauliibu ceremonija notiks Sv. Jaanja Evangjeeliski Luteriskajaa bazniicaa maaciitaaja Ginta Aprikja vadiibaa :) Vienkaarshi briinishkjiigs cilveeks! Ar bazniicu viss izrunaats, dokumenti arii iesniegti un viesu nams pasuutiits. Sviniibas notiks Kalnamuižā. Uii, meitenes, palikushi tikai 3 meeneshi. Ljoti, ljoti gaidam muusu lielo dienu!

lily_v

Nu man paredzēts ap 100 Ls foto... Tad jau vari ātri atrast labu fotogrāfu.....

lily_v

Ojārs Zabarovskis Filmē pa lētām naudiņām... draugos uzprasi... jauks cilvēks. ;)

sincchuks

Nu neko jau ekstra dārgu nē nu man šķiet, ka maksimums 200Ls

lily_v

Mums būs tikai fotogrāfs.. filmēs šo to savējie... Fotogrāfi ir dažnedažādākie... daudz jau forumos ir aprakstīti.... Kādās cenās vēlies?

sincchuks

Aaaa man radās vēl viens jautājums.
Ar draugu vēlamies iemācīties dejot smuki valsi. Vai neziniet kādu deju skolotāju Saldū vai Saldus rajonā?

sincchuks

Meitenes, vai variet ieteikt kādu fotogrāfu un filmētāju? Kā Jūs atradāt savu fotogrāfu un vai izmantosiet filmētāja pakalpojumus?

lily_v

Neesmu bijusi nevienā laulību ceremonijā, bet iekšā esmu bijusi. Mums doma ir dz. nodaļā pēctam baznīcā... vienā dienā!

sincchuks

Saldus līgaviņas, kur Jums notiks pati ceremonija? Dzimtsarakstu nodaļā, baznīcā?
Mēs gribētu Saldus Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskā baznīcā.
Paši nekad neesam bijuši šajā baznīcā uz kādu laulību ceremoniju. Varbūt kāda no Jums ir un var pastāstīt kā bija?

lily_v

Prieks, paliekam arvien vairāk :)

sincchuks

Es ar Jums pievienojos :)
Mūsu laimīgā diena paredzēta 25.septembrī.
Vēl daudz laika, bet nekā arī īsti nav izdarīts. Ir tikai organizatore - vedēju palīdze, jo abi ar puisi neatrodamies Latvijā. Tāpēc tā pagrūtāk.
Šobrīd intensīvi meklēju svinību vietu....
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.