2010 gads...Vai kāda precas Saldū?
lily_v
Pamaniju, ka daudzas meitenes vēlas zināt vai ir vel kāda, kas precas vienā pilsētā, tad nu man ar interesē.. vai Saldū ir kāda līgaviņa un cik tālu ar Rīkošanu ir tikušas? Kad ir paredzētas kāzas?
lily_v
Pirms pāris gadiem... neko tādu nejautāja. Varbūt kautkas mainijies!
Ja vēlies.. varu tev nr. iedod, uzzvani un pajautā... un problēma ātri atriināsies!
Ja vēlies.. varu tev nr. iedod, uzzvani un pajautā... un problēma ātri atriināsies!
sincchuks
Sveikas Saldus līgaviņas!
Man ir jautājums tajām, kuras laulāsiesvai jau ir laulājušās Saldus sv.Jāņa luterāņu baznīcā. Esmu dzirējusi, ka ne visās baznīcās prasa medicīnisko izziņu. Vēlos uzzināt vai Saldus mācītājs Guntis Apriķis prasa šo izziņu? Ja jā tad cik ilgu laiku prasa šī dokumenta kārtošana un kā tas notiek?
Paldies jau iepriekš!
Jauku un patīkamu gatavošanās procesu Jums visām!
Man ir jautājums tajām, kuras laulāsiesvai jau ir laulājušās Saldus sv.Jāņa luterāņu baznīcā. Esmu dzirējusi, ka ne visās baznīcās prasa medicīnisko izziņu. Vēlos uzzināt vai Saldus mācītājs Guntis Apriķis prasa šo izziņu? Ja jā tad cik ilgu laiku prasa šī dokumenta kārtošana un kā tas notiek?
Paldies jau iepriekš!
Jauku un patīkamu gatavošanās procesu Jums visām!
evitarik
Piedoshanu, es paarrakstiijos. To gan es zinu kaa vinju sauc :) Tikai latvieshu valodaa viens burts izshkjir divus viirieshu vaardus. Taa kaa bija domaats Gunta Aprikja vadiibaa. Piedod, ja Tevi tas taa aizskaara...
trakā_līgava
evitarik
Dīvaini - laulāsies baznīcā, bet nezini, ka mācītāju sauc nevis Gints bet Guntis.
Bet taisnība ir tajā, ka viņš ir fantastisks - nebiju dimājusi, ka ir mācītāji, kas ar tādu sajūsmu un aizrautību pilda savus amata pienākumus
Dīvaini - laulāsies baznīcā, bet nezini, ka mācītāju sauc nevis Gints bet Guntis.
Bet taisnība ir tajā, ka viņš ir fantastisks - nebiju dimājusi, ka ir mācītāji, kas ar tādu sajūsmu un aizrautību pilda savus amata pienākumus
evitarik
Cik jauki redzeet, ka ne mees vieniigi laulaajamies 10. juulijaa. Muusu lauliibu ceremonija notiks Sv. Jaanja Evangjeeliski Luteriskajaa bazniicaa maaciitaaja Ginta Aprikja vadiibaa :) Vienkaarshi briinishkjiigs cilveeks! Ar bazniicu viss izrunaats, dokumenti arii iesniegti un viesu nams pasuutiits. Sviniibas notiks Kalnamuižā. Uii, meitenes, palikushi tikai 3 meeneshi. Ljoti, ljoti gaidam muusu lielo dienu!
lily_v
Mums būs tikai fotogrāfs.. filmēs šo to savējie... Fotogrāfi ir dažnedažādākie... daudz jau forumos ir aprakstīti.... Kādās cenās vēlies?
sincchuks
Aaaa man radās vēl viens jautājums.
Ar draugu vēlamies iemācīties dejot smuki valsi. Vai neziniet kādu deju skolotāju Saldū vai Saldus rajonā?
Ar draugu vēlamies iemācīties dejot smuki valsi. Vai neziniet kādu deju skolotāju Saldū vai Saldus rajonā?
sincchuks
Meitenes, vai variet ieteikt kādu fotogrāfu un filmētāju? Kā Jūs atradāt savu fotogrāfu un vai izmantosiet filmētāja pakalpojumus?
lily_v
Neesmu bijusi nevienā laulību ceremonijā, bet iekšā esmu bijusi. Mums doma ir dz. nodaļā pēctam baznīcā... vienā dienā!
sincchuks
Saldus līgaviņas, kur Jums notiks pati ceremonija? Dzimtsarakstu nodaļā, baznīcā?
Mēs gribētu Saldus Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskā baznīcā.
Paši nekad neesam bijuši šajā baznīcā uz kādu laulību ceremoniju. Varbūt kāda no Jums ir un var pastāstīt kā bija?
Mēs gribētu Saldus Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskā baznīcā.
Paši nekad neesam bijuši šajā baznīcā uz kādu laulību ceremoniju. Varbūt kāda no Jums ir un var pastāstīt kā bija?
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas