Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

2010 gads...Vai kāda precas Saldū?

Atvērt jaunu tēmu

lily_v

Pamaniju, ka daudzas meitenes vēlas zināt vai ir vel kāda, kas precas vienā pilsētā, tad nu man ar interesē.. vai Saldū ir kāda līgaviņa un cik tālu ar Rīkošanu ir tikušas? Kad ir paredzētas kāzas?
70 atbildes

lily_v

Kas tieši tevi intresē?
b

bumbulīt

Apsveicu, tas jau tik drīz! :) Gribētos ļoti pēc tam dzirdēt tavas atsauksmes par to vietu :)

lily_v

Jauki! man jau šonedēļ tur :)
b

bumbulīt

Sveikas, līgaviņas! Pievienojos :) Man kāzas ir paredzetas 4.septembrī "Smuku muižā" .

sincchuks

Vieniigais kas naak praataa ir Uģis Kleščovs - draugos.lv var atras. Cik atceros visus skolas pasaakumus un pat augstskolas, ja nemaldos, tad vinsh visos tajos ir dziedaajis.
m

maijamaija

Meitenes, varbūt, jūs ziniet kādu savu draudzeni vai draudzenes, kam ir laba balss un skaisti dzied!? Man ir doma vienam nelielam pārsteigumam manu kāzu svinību laikā, bet man vajadzētu kādu kas mani atbalsta! :) Tas varētu būt 3-4 dziesmiņas un protams, būtu gatava arī par to samaksāt saprātīgu samaksu! Būšu pateicīga par ieteikumiem!

sincchuks

Paldies!!!
Taa jau ir, ka laikam nav iiapshi lielas noziimes, bet protams labaak ir ja jauks laiks :)

lily_v

Paldiesiņš! Vienalga kāds būs laiciņš, tas būs skaists :) Lai arī jūsu diena izdodas!

sincchuks

Pie Inas neeju jo gribu grimu un frizuuru taisiit vienaa vietaa. Un protams gribeetu, lai mani un vedeejmaati (labaako drauzdeni) saposh vienlaiciigi ar mani, lai nav vienai uz otru jaagaida.
Ai man veel liidz lielajai dienai divi meeneshi, bet taa diena naak lieliem, lieliem solliem, ka man jau saakas paraadiities uztraukums.
Veiksi un protams skaistu laiku Juusu lielajaa dieninnaa :)

lily_v

Par citām frizētavām neko nemācēšu pateikt... mārā esot lielākas cenas. Kapēc nevēlies pie Inas iet?
Jūtos patikami satraukta, ir jau arī neliels uztraukums kā nu viss būs, bet tā kā visi lielie darbi padarīti, ceru ka uztraukumam nav pamata. :)

sincchuks

Es arii parasti eju uz Kameeliju, bet kaazu dienaa negribas skraidiit pa visu Saldu. Ina no Kameelijas man ieteica salonu uz Skrundas iela (neatceros nosaukumu), bet tagad domaaju vai tas nav pa taalu. Kaadas ir atsauksmes par Maaru un kaadas tur cenas?
lily_v kaa juuties nedeelu pirms kaazaam?

lily_v

Es personīgi frizūru salonā Kamēlija...cenas pieņemamas.
Make-up Arī uz tās pašas ielas, pretī strūklakai 3 st. arī Manikīru tur.
Cenas kautkur 5-10 Ls Vis atkarīgs cik sarežģīts proces.
Lai veicas :)

sincchuks

sveikas Saldus liigavinnas!
Kur Juus taisiijaat vai taisiisiet savas kaazu frizuurinnas un grimu? Cik apmeeram maksaa kaazu frizuurinna un grims?
Jauku gatavoshanaas procesu :)

lily_v

Oi... Tuvojas ļoti strauji... vel daudz lietas jāsapērk un jāpagūst izdarīt.

sincchuks

Kā sokas Saldus līgaviņām? Skatos, ka dažām jau lielā diena tuvojas. Kā Jūtaties?
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.