Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas 07.07.07

Atvērt jaunu tēmu
o

oldforumuser

Ieguvumi un zaudējumi. Izvēlējos šo datumu, lai pēc tam viegli būtu atcerēties :oops:
Zaudējumi - grūti atrast viesu namu, fotogrāfu, muzikantus, bet ceru uz izdošanos.
Skatos uz šo vietni www.precos.lv un domāju, ka šogad 07.07. būs feins kāzu laiks - nez vai būs kāda vietiņa, kur nenotiks kāzas.
Un vēl gribēju jautāt - precēties tas nav sāpīgi?, jo kaut kādas dīvainais izjūtas domājot par Lielo dienu!
30 atbildes
o

oldforumuser

Ui, Siice kā Tevi saprotu!!! Mums būs fanatstiskas kāzas!!!!
o

oldforumuser

Es gribu apprecēties, jo mans sapnis ir, ka mans bērniņš tiks ieplānots un piedzims laulībā! Tāpat es zinu, ka mans topošais vīriņs būs lielisks tēvs un man nekad mūsu gandrīz 6 gadu kopābūšans laikā nekad nav bijis jājūtas neaizsargātai un nedrošai. Un par to es viņu mīlu, ka zinu, ka ar viņu man viss būs, es būsu aizsargāta un viņš nav vieglprātīgs... Bāc, pati nezinu, kas manī izraisa šīs bailes! Es negibu zaudēt savu iekšējo neatkarību, kura man ir tagad!

Tas ir kā uguns - gribas pasildīties, bet ir bail apdedzināties! :roll:
o

oldforumuser

man liekās ka tomēr visas uztraucās!
o

oldforumuser

:) kapēc baidīties no kāzām, tā taču ir visforšākā dienā mūžā. jā man ar ir uztraukums, bet ne bailes :)
o

oldforumuser

nu nezinu vai to var saukt par drosmi. :) Vienkārši jūtu, ka esmu satikusi tādu vīrieti, kādu vienmēr esmu meklējusi. Tad arī šaubu nav...
Gaidu kāzas kā lielu prieka dienu! :wink:
o

oldforumuser

Laikam Tu esi ļoti drosmīga, Spirit! Man jau vēl laiciņš līdz kāzām ir, varbūt viss vēl nostāsies pa vietām. Labi, ka topošais vīriņš saprot un uzmundina :D
o

oldforumuser

hmmm... man gan šaubu un baiļu nav...
satraukums - jā! Jo plānojās lielas kāzas, uz 70 cilvēkiem, gribās visu labāk un smukāk kā citiem - bet tā jau grib visi :)
o

oldforumuser

Ak, Dievs cik labi, ka vakar saņēmu dūšu pievienoties Jūsu forumam :oops:
Man jau likās, ka vienīgā izjūtu bailes un šaubas. Varbūt tā ir tāda neatņemama sastāvdaļa gatavojoties kāzām?
Ja godīgi, tad man likās būs vieglāk un vienkāršāk, bet gribas lai viss ir tā skaisti. Re - kleitu ar sākumā gribēju pavisam vienkāršu, bet nu jau apsveru par garu, nedaudz kuplu. Ek, lēmumi, lēmumi!
o

oldforumuser

man ir grūti stādīties priekšā situāciju, kāpēc jāpiekrīt precēties, ja patiesībā negribās...
o

oldforumuser

pajautaa sev, kaapeec gribeeji preceeties?
o

oldforumuser

Godīgi sako es vēl dažbrīd minstinos un domāju par to, vai tiešām es rīkošos pareizi šogad apprecoties... :roll: Jāatzīstas, ka man ir bail! :( Ir tik daudz dzirdēts par to, ka viena vai otra (vai pat abas) puse pēc kāzām ir kā nomainīti, proti, viņi izmainās un bieži vien ne uz to labāko pusi! Un ja nu tā notiek ar manu vīriņu, kuram jau tagad - pirms kāzām - parādās jaunas privātīpašnieciskas iezīmes! Viņš palicis greizsirdīgāks, vairāk mani sācis kontrolēt! Bes es to nemīlu un negribu - esmu kaķis, kas staigā, kur pašam tīk... Es negribu kļūt par mājas kaķeni, man patīk kā ir tagad! :cry: Ko man iesākt? Vai tiešām visu atlikt? Bet mēs uz to tik ilgi gājām... es pati biju skaļākā bļāvēja, ka šogad gribu apprecēties!
o

oldforumuser

vajjjjjjj.........Vai tad vispār ir jāprecās, ja galvā jau tagad tādi jautājumi nāk??? :shock: :)
Varbūt gadiņu, divus pagaidīt, lai redzētu kā tad būtu... :)
o

oldforumuser

un pēctam visu mūžu dzīvot ar vienu un to pašu cilvēku...
un domāt kā būtu jā būtu...
o

oldforumuser

vissāpīgāk ir atdot tik daudz naudas šim pasākumam :)) Pārējā jau ir tīrā izklaide :)
o

oldforumuser

manuprāt tas tiešām ir sāpīgi...
man personīgi... :oops:
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.