Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas 07.07.07

Atvērt jaunu tēmu
o

oldforumuser

Ieguvumi un zaudējumi. Izvēlējos šo datumu, lai pēc tam viegli būtu atcerēties :oops:
Zaudējumi - grūti atrast viesu namu, fotogrāfu, muzikantus, bet ceru uz izdošanos.
Skatos uz šo vietni www.precos.lv un domāju, ka šogad 07.07. būs feins kāzu laiks - nez vai būs kāda vietiņa, kur nenotiks kāzas.
Un vēl gribēju jautāt - precēties tas nav sāpīgi?, jo kaut kādas dīvainais izjūtas domājot par Lielo dienu!
30 atbildes
?

Dzēsts lietotājs

.
o

oldforumuser

ja stāvēsi irplūdusi pie plīts un tītīsi katlus un nekas cits neinterēsēs, tad arī vīram kļūsi neinteresanta- arī mājās jābūt gan kārtībai gan pašai kārtīgai!
rutš ta tevi gribēs?tu pati sev nepatiksi!
es vienā no forumiem arī par to rakstīju!
mīli un esi mīlēta!
o

oldforumuser

Spirit, ir jau ok! Es jau vienā no iepriekšējām diskusijām teicu,ka cienu otra cilvēka viedokli! :) Šajā gadījumā es biju domājusi to, ka pēc kāzām es negribētu kļūt par rūdītu mājsaimnieci, kas neko citu neredz kā tikai netīrus traukus, pamperus un plīti. :twisted: Protams, ka uzkopt māju, gatavot ēst es protu un to arī daru, taču mēs to daram kopā, jo abi strādājam un abi esam dienas beigās noguruši. Rezumējot gribu teikt, ka manā uzskatā sievietes vieta ir ne tikai pie plīts... :wink:
o

oldforumuser

siice, par izplūšanu varu piekrist, bet par tām zupām un tīrīšanu..... Kas tad jums to visu darīs?? :D
Saprotu, ka katrai jau gribās dzīvot pāri ikdienas rutīnai, un sapņot jau nav liegts, bet ja grib, lai vīrs ir apmierināts, tad viņš ir labi jābaro, un diez vai kādam arī patiks dzīvot nekārtīgā mājā, tikai tāpēc, ka sievas plānos neietilpst tīrīt kaktiņus :)
Sore, ka drusku ironizēju, nav ļauni domāts :wink:
o

oldforumuser

ūūū nē, es arī nespēju sevi iedomāties mājās, izplūdušu, vārot zupas, tīrot katru kaktiņu un lamājoties, ja kāds kaut ko pielāčo... :lol: Ak dies, tas manos plānos pavisam neietilpst un topošais vīriņš to apjēdz (ceru)! :twisted:
o

oldforumuser

Siice, pareizi, nejau ar draugiem un radiem mēs dzīvojam un precamies!
mums arī starpība 5 gadi, un mans mīļut ciena visus, varbūt netiekas tik bieži kā es, bet tomēr!
un kāda starpīb ātvietis, krievs, ukrainis, amerikāni, francūzis- visi ir cilvēki!katrā tautā savs- citi skļāki, kautrīgāki, jaukāki, romantiskāki!viss atkarīgs no audzināšanas...
un mēs esam sievietes mums vajag baltu kleitu, gredzenu, mičošanu, torti un šampi...varbūt tikai uz vienu dienu un viss, bet bajag...
vilina loti...bet turpinājumu mēs negribam-palikt vecas, mazgāt zekes un vārīt boršču!
mans mīļums teica, ka mīl mani un grib nodzīvot ar mani visu mūžu, bet negrib novecot(palikt vecs)
o

oldforumuser

Lucky, vnk viņš ir vecāks par mani nepilni 6 gadi, viņš ir citas tautības, ir vairāk noslēgts un pats atzīst, ka viņam ar maniem augstskolas vai skolas draugiem, proti, maniem vienaudžiem - nav interesanti. Tādēļ uz tādiem tusiņiem es eju viena, jo nevēlos sēdēt mājās. Savukārt ar viņa draugiem man nav absolūti nekādu problēmu! esmu ārkārtīgi sabiedriska un viegli atrodu kontaktu ar citiem, tādēl uz tusiem ar viņa draugiem ejam kopā! :) es nepieļautu, ka manas saites ar maniem draugiem pazustu tikai tāpēc, ka mans topošasi vīrs ir tāds kāds iņš ir! Tāpēc man sanāk tusēties bez viņa!
o

oldforumuser

Siice, zini man ar ir bail no kaazaam, bet tai pat laikā ļoti vilina.....
un par to apkārtstaigāšanu apkārt? nu ka tad tu staigā un viņš ne? jokaini.... bet dzirdēti :D var jau šad tad kaut kur apkārt pastaigāt, bet ar mēru, jo agri vai vēlu sāksies neuzticēšanās! tādi ir mani noverojumi. tu nekad nevarēsi ielīst otra cilvēka, jo pat runā, ka mēs paši sevi šad tad nesaprotam un nepazīstam līdz galam! domāju-Siice, tev janomierinas un vienkārši nedaudz jāierobežo sava staigāšanas apkārt! viss būs labi un panika skatos ir visām, melos, ja teiks, ka nav .!.
o

oldforumuser

Spirit, man pat grūti ir izskaidrot no kā baidos.
o

oldforumuser

man brīžiem šīs runas liekas tiešām jocīgas...
sore, nekā personiska. Tas ir tikai mans subjektīvs viedoklis, bet jūsu bailes tiešām nesaprotu...
Un kā gan otrs var jums kaut ko aizliegt? It īpaši, ja tagad neaizliedz..
Katrs jums var aizliegt tieši tik cik Jūs pašas to ļausiet..
o

oldforumuser

Man arī nav bai precēties, man ir bail no tā, kas sekos pēc precībām! Proti, ierobežojumi, kurus uzliek ģimenes dzīve! Proti, es nevarēšu tik vienkārši atļauties darīt to, ko varu atļauties tagad! vai pat vēl precīzāk, es baidos, ka mans vīrietis centīsies man aizliegt darīt to, ko es varu atļauties darīt tagad! Piemēram, nostādīt viņu fakta priekšā, ka man ar draudzenēm ir paredzēts tusiņš un es nenakšņošu mājās... ;) Bet es nekas, nekad neesmu viņu krāpusi! es ļoti cienu viņa uzticību man un to, ka viņš necenšas uzspiest man savu kontroli, lai arī varu tikai nojaust, kas viņas notiek iekšā, jo es neizturētu tādus viņa izgājienus, kādus es atļaujos... :twisted:
o

oldforumuser

man nav bail precēties, esmu pārliecināta, ka to vēlos, bet mani uztrauc vai mans draugs īsi pirms ceremonijas nenobīsies un neaizlaidīsies...
o

oldforumuser

manuprāt raud visas, tikai cenšas neizrādīt!
IngaS- tu negaidi bērniņu...man tā bija kad biju gaidībās!
o

oldforumuser

IngaS, mans pirmais ieteikums būtu, neliec nekādu "nikno" meikapu! Aprobežojies ar kaut ko dabisku un vienkāršu, jo sliedes uz vaigiem no pa tonālo notecējušām asarām tik tiešām izskatīties briesmīgi! :D
Otrkārt, arī manas draudzenes ir raudājušas savās kāzās, tā kā tas nav nekas pretdabisks... :)
o

oldforumuser

Man ir tā, ka par kāzu organizēšanu man galva sāp vismazāk.
Protams, ir tāda dīvaina sajūta, ka nu es solīšos kādam uz mūžu (nenoliegšu, ka iedomājoties vīrieti, kam to darīšu, pārņem patīkamas sajūtas), bet tas nu tā - tur var sev iestāstīt, ka tak mīli to viirieti, gribi no vinja bērnus utt, taatad tas ir tikai logiski, ja precas...
Bet man ir taada lieta, ar ko nezinu kaa ciiniities - piedzerties vai saeesties nomierinošas tabletes..
Man i ir viegli aizkustināt, es saviļņojošos mirkļos viegli varu dabūr kādu asaru pār vaigiem (nu kaut vai raidījums, kur amīši nedēļas laikā slien mājas augšā-raidījuma beigās es mirkstu asarās)
Tad kāzas jau nu noteikti ir tas pasaakums, kur man ir loti jaasanjemas, lai neraudaatu. BET KAS NOTIKS MANAS KAAZAAS. Mani paarnjem panika.. Nenormaala. Viss meikaps notecees paar vaigiem. Kaa lai neraud?Kaa tas izskatiisies, ja es liigava punjkus shnjaukshu un sarkanu degunu naakshu no bazniicas?!
labaakais, ka es nevienaas kaazaas neesmu redzeejusi raudoshas liigavas... Kas es viena taada - čok, čok??
Ko lai dara?
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.