Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Viksnailze

Kazas velamies rikot nakosgad un iedomajamies ka 12.12.12 butu loti skaists datums.
Kadas ir Jusu domas par musu ideju ?
Zinam ka ta ir tresdiena un tas ir pirms ziemassvetkiem , bet tomer gribetos dzirdet ari citu
viedoklus , jo draugi saka ka mes esam traki . :D
22 atbildes

Viksnailze

Paldies par juusu viedokliem. :) Nakas vien piekrist. Ja butu tikai mes un vedeji tad jau varetu ,bet mes jau velamies kazas ar visiem draugiem un radiem .
Par to adventes laiku tiesam taisniba - macitajs tiesam neieteica jo tas ir klusais laiks un kazas tomer ir lieli svetki .
Bet es jau esmu sapriecajusies par ziemu :) Paskatijos vel bildes patiesam skaisti .
Tad nak prata tikai pavasaris .
a

annule

Forši, vismaz varēs atcerēties kāzu datumu!
Mēs ar gribējām Decembrī, bet tik ātri nesataisījāmies.

Un vēl - Kāzas ziemā vispār ir superīgi!Mums bija- otrā dienā ar pirtīm , karsto ūdens baļļu - tārā sniegā vārtījāmies Vienreizēji!
k

katherina23

Biju uz kāzām, kuras notika 26.12. - teikšu kā ir: no viesu viedokļa nav tas labākais laiks, kad doties uz kāzām. Tas jau tā ir traks mēnesis ar visu radu apdāvināšanu :) Varbūt mēneša sākumā vēl nebūtu tik traki, kā otrajos Ziemassvētkos, bet man šķiet, ka šo mēnesi labāk atstāt xmas svinībām!
Pavisam, kas cits, ja šim datumam būtu kaut kāda ļoti liela loma jūsu attiecībās - i to ... varbūt! Bet vienkārši tāpēc, ka smuks datums ...
Bet noteikti vadieties pēc savām izjūtām!

Ketta

nekad neskrietu šādā datumu salikumā, labāk izvēlies datumu kas jums abiem ir nozīmīgs. kur nu vēl trešdienā...

Zemenīte

es personīgi uz šiem datumu salikumiem skatos skeptiksi- liekas bezpersoniski!
g

gundega83

12.decembris sanāk adventes laiks, un mācītājs neiesaka laulāties adventes un gavēņa laikā. Bet, ja neplāno laulāties baznīcā, tad jau vienalga.

Spiiguliite

Hmm, nu man liekas, ka kāzas jau ir ļoti privāta padarīšana, katrs dara kā grib. Runājot par datumiem, es gan vairāk ticu astrologu viedoklim. Šo datumu gribat izvēlēties tikai tapēc, ka skaisti izskatās vai ir vēl kādi citi iemesli? Un ar to trešdienu - ja būs kāzas vienu dienu, tad jau viss ok, ja divas, tad gan mazliet grūtāk visiem būt klāt.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.