12.12.12 ?
Viksnailze
Kazas velamies rikot nakosgad un iedomajamies ka 12.12.12 butu loti skaists datums.
Kadas ir Jusu domas par musu ideju ?
Zinam ka ta ir tresdiena un tas ir pirms ziemassvetkiem , bet tomer gribetos dzirdet ari citu
viedoklus , jo draugi saka ka mes esam traki . :D
Kadas ir Jusu domas par musu ideju ?
Zinam ka ta ir tresdiena un tas ir pirms ziemassvetkiem , bet tomer gribetos dzirdet ari citu
viedoklus , jo draugi saka ka mes esam traki . :D
Vin:)
par cenaam viesu namiem gan nepiekritiisu - decembris kaa reiz ir ballu laiks visaadaas darbavietaas un vieus nams jaameklee dikti savlaiciigi.
Zhagatinja
darba dienaa paardomaajiet veelreiz , iesaku , ja piektdiena, citaa darba dienaa, ja ar daudz viesiem , ne visi var njemt divas briivdienas peec kaartas briivas.... un jaa decembris ir ziemassveetku laiks, un ne vienmeer decembrii jau ir sniegs ....:)
bet savaadaak , jaa ziema super , cenas zemaakas visam , viesu namiem , klietaam aksesuaariem , taapat visi kaazu vadiitaaji nav aizsisti ....
bet savaadaak , jaa ziema super , cenas zemaakas visam , viesu namiem , klietaam aksesuaariem , taapat visi kaazu vadiitaaji nav aizsisti ....
annule
Man atkal galvenais ir noskaņa- ļoti gribējās precēties Ziemassvētku laikā- jo tad tāda jauka ģimeniska noskaņa valda!Pie tam pilsēta skaisti izrotāta- tāds pacilāts noskaņojums!
Tas ka naudas nav- tās nekad nav - to var iepriekš sakrāt,viesi ar to jau laikus rēķinās.
Tas ka naudas nav- tās nekad nav - to var iepriekš sakrāt,viesi ar to jau laikus rēķinās.
Linzy
Ziema bez šaubām ir pasakins laiks, bet tas varbūt nav pats piemērotākais laiks kāzām. Turklāt, ja datums izvēlēts vien priekš skanīguma, apdomājiet vēl kādu saistošu vai interesantu skaitļu salikumu, jo es tomēr piekrītu vairākumam - decembrī parasti iztukšojas maciņš radu un draugu apdāvināšanai, turklāt tas ir klusais gaidīšanas laiks, ko daudzi velta ģimenēm. Nu tādas manas domas. Ja ideja ir iesakņojusies un esat abi noteikti droši par savu izvēli - nekaunējieties par to, tā taču ir tikai jūsu diena! Ja ir īstie draugi, priecāsies arī - 25 grādos.
rutuxs
Ziema ir arī janvāris un februāris. Ne tikai decembris. Man bija februārī un sniegs pa pilnam. Decembri neizvēlētos, jo:
1. adventes laiks;
2. Ziemassvētki, kur ģimenēm ir lieli izdevumi;
3. Jaunais gads, ko arī gribas sagaidīt pie pilna galda.
4. ja vēl iekrīt ģimenē kādam jubileja, tad vispār vāks.
Biju vedējmāte pārim, kas laulājās 19. decembrī. Ārā ātri paliek tumšs. Ģimene tuvu brankrotam:)
Runājot pa "mistiskajiem" datumiem, tad beigās sanāk konveijers.
1. adventes laiks;
2. Ziemassvētki, kur ģimenēm ir lieli izdevumi;
3. Jaunais gads, ko arī gribas sagaidīt pie pilna galda.
4. ja vēl iekrīt ģimenē kādam jubileja, tad vispār vāks.
Biju vedējmāte pārim, kas laulājās 19. decembrī. Ārā ātri paliek tumšs. Ģimene tuvu brankrotam:)
Runājot pa "mistiskajiem" datumiem, tad beigās sanāk konveijers.
annule
Es precējos Februārī. Biju pārsteigta, cik daudz plusu sanāca:
2) krietni lētāk izmaksā , jo nesezona
1) Nav jāiespringst ka līs lietus kā tas var bieži gadīties vasarā...
2) Viesu namā viesi visu laiku bija pie rokas- nebija izklīduši pa lauku kā vasarāārā!
Bet pats lielākais pluss tiešām bija - pirtis, karstā baļļa un vārtīšanās sniegā otrā dienā!Viesi teica, ka labākās kāzas forever!
2) krietni lētāk izmaksā , jo nesezona
1) Nav jāiespringst ka līs lietus kā tas var bieži gadīties vasarā...
2) Viesu namā viesi visu laiku bija pie rokas- nebija izklīduši pa lauku kā vasarāārā!
Bet pats lielākais pluss tiešām bija - pirtis, karstā baļļa un vārtīšanās sniegā otrā dienā!Viesi teica, ka labākās kāzas forever!
Gabrielle
Es teiktu, ka kāzas ziemā der tikai tad, ja nav paredzēts nekas ārpus telpām (izņemot jaunā pāra fotosesiju, bet tiem jau kāzu dienā parasti ir silti:)
Jo ja, pasargs Dievs, kāzu dienā būs tie -25, bet viesi varētu būt tiešām nelaimīgi, ja būs spiesti izpildīt ko vairāk kā pārvietošanos no siltām telpām uz siltu mašīnu un atkal siltām telpām :)
Jo ja, pasargs Dievs, kāzu dienā būs tie -25, bet viesi varētu būt tiešām nelaimīgi, ja būs spiesti izpildīt ko vairāk kā pārvietošanos no siltām telpām uz siltu mašīnu un atkal siltām telpām :)
sicilia
es varu padalīties kā viesis viedoklī par kāzām ziemā. Draudzene precējās 8.01. ārā - 25... rrr
ko vilkt (kurpes jāņem līdzi maisiņā) uz galvas cepuri neuzlikt (žēl frizūras:D ) + agri palika tumšs. bija atrakcijas ārā... viesi liela daļa nīgri, vīrieši nolēma sildīties ar alko... īsāk diezgan pabaisas kāzas izvērtās. :(
ko vilkt (kurpes jāņem līdzi maisiņā) uz galvas cepuri neuzlikt (žēl frizūras:D ) + agri palika tumšs. bija atrakcijas ārā... viesi liela daļa nīgri, vīrieši nolēma sildīties ar alko... īsāk diezgan pabaisas kāzas izvērtās. :(
Dūdausis
Mums ir plānots 12.maijā. Ļoti ceru, ka viss jau būs pašā plaukumā un būs dikti skaisti! :)
kerija21
es arī par pavasara kāzām. nekas nevar būt skaistāks par maiju :)
bet katram jau savs. citiem jau ziema ir kā stihija. taču mani nemūžam nevarētu peirunāt precēties ziemā. par datumu kā tādu - piekrītu, ka decembris nav tas labākais laiks, jo visi pārņemti ar Ziemassvētku gaidām. daudzām ģimenēm tas var būt liels robs ģimenes budžetā, jo kāzās jaunajam pārim jau nu nepērk dāvanu pa 10ls.. un jā - tas ir tāds miera laiks.
un par tiem vienādajiem datumiem - man nepatīk, ne 06.06.06. ne 07.07.07, ne 08.08.08. utt., arī no numeroloģijas viedokļa vienādie cipari nav labvēlīgi.
bet katram jau savs. citiem jau ziema ir kā stihija. taču mani nemūžam nevarētu peirunāt precēties ziemā. par datumu kā tādu - piekrītu, ka decembris nav tas labākais laiks, jo visi pārņemti ar Ziemassvētku gaidām. daudzām ģimenēm tas var būt liels robs ģimenes budžetā, jo kāzās jaunajam pārim jau nu nepērk dāvanu pa 10ls.. un jā - tas ir tāds miera laiks.
un par tiem vienādajiem datumiem - man nepatīk, ne 06.06.06. ne 07.07.07, ne 08.08.08. utt., arī no numeroloģijas viedokļa vienādie cipari nav labvēlīgi.
Ketta
bet kāpēc tieši ziema?
man atkal par ziemu ir sajūta, ka nav labi - ārā bildes tādas nekādas - visi virsdrēbēs, un ne jau visi radi būs glaunos kažokos... paši pārsaluši - sarakanām sejām.... vienīgi telpās sēdēt...
pavasaris, manuprāt, ir labākais laiks kāzām, arī mums bija pavasaris - daba zied, putniņi čivina, vēl nav tas trakais karstums kā vasarā...
man atkal par ziemu ir sajūta, ka nav labi - ārā bildes tādas nekādas - visi virsdrēbēs, un ne jau visi radi būs glaunos kažokos... paši pārsaluši - sarakanām sejām.... vienīgi telpās sēdēt...
pavasaris, manuprāt, ir labākais laiks kāzām, arī mums bija pavasaris - daba zied, putniņi čivina, vēl nav tas trakais karstums kā vasarā...
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas