Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu muzikants Liepājā 2012-2013

Atvērt jaunu tēmu
t

tomelilla

Sveiki! Vai kāda var pateikt, kādas ir aktuālās mūziķu cenas? Varbūt variet kādu kam repertuārs ir arī angļu valodā. Sazinājos ar vienu duetu un viņu cena bija 350ls, kas manam budžetam ir ta ka par daudz. Es biju rēķinājusi 250ls mūzikai, bet varbūt man laiks "pamosties"? :)
8 atbildes
v

veta123

Mums bija Jolanta un Tālis. Ja nemaldos, 2009.gada augustā maksa bija 220 vai 250 ls (spēlēja no 18 00 līdz 3 vai 4 naktī).
M

Magic Moment

Normunds Kalniņš (Kalns) atrodas Liepājā... super DJ :) Atrast var draugiem.lv
k

krisgo

Vai tiešām neviena nevar neko ieteikt? Nevienai liepājniecei kāzās nav spēlējis DJ? :( :(
k

krisgo

Sveiki! Cenšos atrast cilvēkus, kas varētu nodrošināt ar mūzikas aparatūru + DJ kāzu svinībās Liepājā. Šobrīd sludinājumos tikai viens atrasts, bet krievvalodīgais, baidos, ka nespēs izprast mūsu latviešu gaumi. Būtu ļoti pateicīga par ieteikumiem, kur meklēt DJ Liepājā vai vismaz, kas iznomā mūzikas aparatūru. Muzikantus nevēlamies.
p

popinsa

Mums spēlēja Krišjānis Valters ar grupu " Honorārs". Jauni,talantīgi, lustīgi puiši. Tava summa+/- derēs. Var atrast draugiem.lv

Cielava

precos.lv
Nezinu, cik Johnny band, manis ieteiktais trio - 330 Ls, bet var pajautāt, varbūt, ka brauc arī divatā lētāk mra-muzika@inbox.lv
S

Sindija1992

Lustīgais Blūmīzers prasa 250Ls. Kādam patīk, kādam nē :)
t

tomelilla

ups...Esmu izlaidusi vienu vārdiņu - ieteikt. Nu tad mēģināšu vēlreiz-varbūt variet ieteikt kādu muzikantu?
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.