Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu izmaksu prognozes 2008

Atvērt jaunu tēmu
D

Didy

Sapņojam apprecēties šovasar... Jā, "sapņojam" laikam ir īstais vārds. Sākām domāt par dažādām nepieciešamām/ vēlamām lietām un nu sākam baidīties, ka mums nepietiks naudiņas. Ļoti gribas Lielajā dienā savā laimē dalīties ar kādiem 50 cilvēkiem, dažādas tradicionālas izdarības, izsapņoto balto kleitu un daudz ko citu...
Varbūt esat rēkinājušas - apmēram cik? par ko? u.tml.
Kā arī - varbūt ir idejas, kā kaut ko īstenot izdevīgāk? Ļoti pieticīgi arī negribas, neprecamies jau katru dienu, bet tomēr...
83 atbildes
S

Sirsna

Mums uz 60 viesiem izmaksas 3400 Ls

daceens

Ja interesee tas fotograafs, uzraksti privaatu zinju, iedoshu kontaktus :) tie 100Ls ir no sviniigaa liidz micosanai ieskaitot un vinjs varbuut prasa mazaak, jo peec pamatnodarbosanaas ir skolotaajs... Taa jau arii vinju zinu, jo kaadreiz pasniedza, bet par fotograafiju kvalitaati esmu paarliecinaajusies...Tiesaam laba :)
T

Taube

Aizmirsu piebilst, ka netaupam uz fotografu, limuzinu, jo negribas leto fotografu un bildes bus ka lieliska pieminja un abi ljoti velamies limuzinu retro stila un letak vinju dabut nevar. Taupibas nolukos atmetam video, bet iespejams beigas panjemsim kadu.
Taupam uz apgjerbu, muzikantu, viesu namu (mes vienkarshi panjemam citu neka sakotneji domats un shaja ir kopiga izguldishana, bet taja bija katram numurinji, kas trakoti sadardzina un kazas nav jaizguljas, bet jadanco lidz ritam). Uz ziediem, frizuru netaupishu, jo nav pazinju nekadu. Alkaholu noteikti pirkshu baze un barmenis ir bijushais darba kolegjis, tatad neko daudz nemaksas. Kazu celjojuma domajam ietaupit uz guleshanu, jo ljoti dargi sanak viesnicas iret un gruti ir noiret, jo brauksim divata ar savu mashinu un negribas but baigos grozjos, ka obligati shodien jabrauc projam no kadas pilsetas ,jo tur ir rezerveta viesnica. Tatad viss bus spontani un iespejams sanaks vel dargak.
T

Taube

Nu es ari izmantoju tepat budzeta kalkulatoru un apmeram esmu izrekjinajusi kas cik maksas.
Viesu skaits: 45 + 7 berni
Telpas jau ir noiretas: Tatad telpas, kur visus izguldit un uz diennakti sakot no seshiem vakara lidz nakoshas dienas seshiem vakara (daudz vietas ballite bidzas divpasdmitos un ja grib turpinat kadu pikniku ir vel papildus izdevumi, mums pat saimniece sola, ka paika pietikshot otrai diena uz urra), edinashana = 1200 apmeram.
Kleita apmeram 300Ls bus, kurpes + plivurs+ diadema+ frizura+manikirs+pedikirs+meikaps = 150Ls.
Viram uzvalks + krekls+ kurpes+ slipse = 150 Ls(vinjsh zin vietinju kur lidz 100Ls var labus uzvalkus nopirkt).
Fotografs =220-300Ls atkariba no musu velmem, bet baigi patika vinja bildes.
Muzikanti ir leti = 110Ls apmeram sanaks.
Ziedi (auto dekoreshana, ligavas pushkjis, baznicas dekoreshana ja vajadzes, viesu nama dekoreshana) = 140Ls
Limuzins = 325Ls uz 7 stundam
Barmenis +alkahols = 400Ls apmeram
Davanas vecakiem, vedejiem = 150Ls
Kazu celjojums uz divam nedeljam pa eiropu = 3500Ls
Tatad kopa sanak: 3025 + 3500 celjojums = 6525Ls
Noteikti beigas bus visi 7000Ls, jo neesmu uzskaitijusi torti, mazie ziedinji, ielugumi,ziedojums baznicai un kadi citi sikuminji. Gredzeni mums jau labu laiku ir pirksta, tie tatad nav japerk.
Visi radi un draugi jau zin, ka davanas velamies tikai naudinju celjojumam, jo celjam savu maju un neesam vel iekartojushies un nebusim vel labu laiku un no saimniecibas precem pashi visu gribam sapirkt nevis sanjemt davanas tejkannas un gultas velju. Bet man nav ne jausmas cik mums sadavinas un tam nav nozimes, kadu pusotru tukstoti man liekas ka minimums.
Tatad pashi bushi samaksajushi kadus 5500 tukstoshus.
Protams celjojums ir tikai ka piedeva un mes to no sirds velamies un ta tiri kazu izmaksas sanaktu uz 3500 apmeram.
L

Līga

Nu jau, nu jau - neticu, ka letakais fotografa varinats ir 240;)

Madlēna

Mums svinību vieta izmaksāja Ls 140 diennaktī! Ņēmām uz 3 dienām! Viens no ekonomiskajiem faktoriem. :)
i

inii

kur var dabuut profesionālu fotograafu pa 100 LS? (tas ir salona, vai visu kāzu garumaa fotogrāfs)? Es leetaako atradu pagaidaam pa 240Ls.. un muuziku pa 200Ls...
a

adele

Te kaut kur pavīdēja doma, ka cenas ļoti atšķiras ja pameklē tālāk no Rīgas. Var dabūt tīri pieklājīgu viesu namu uz 40 personām ap 350- 400 Ls uz diennakti, bet tas apmēram 100 km no Rīgas, bet tas ir ok iznāk skaists ceļojums jaunajam pārim un viesiem.

Olj4ik

jā Daceen,tev tiešam paveicies ar cenām!man 35 cilvēkiem aizgāja 4500!!

daceens

Nekaadu iipasho nosleepumu nav :)
Domaaju, ka saliidzinoshi leets viesu nams - visas telpas + guleesana maksaa 600 Ls, tad profesionaals fotograafs maksaa 100 Ls, arii dziivaa muuzika 100 Ls un manaa pilseetaa galdu klaasana maksaa mazaak kaa citur :)
S

Solchinja

Daceen, nu gan salidzinoshi ok cenas, jo shitadas izmaksas un es vel nevaru iekljauties laga, man sanak uz 70 viesiem ta ka pari 4000 un es vel megjinu mazinat, bet kka nevedas, pastasti savus ekonomiskos noslepumus :)))
E

Enki

īstenībā varētu vasaras beigās uztaisīt jaunu topiku-cik plānojām, cik reāli sanāca:P

daceens

Nu mums uz kādiem 90 viesiem plānojas 3500 - 4000 Ls, neatsakoties ne no fotogrāfa, ne muzikantiem, ne operatora, ne īrēta auto un NEKAS nav sarunāts caur paziņām :)

maara

mees ietaupiijaa uz to, ka daudzaas jomaas vareejaam iztikt ar blatu - viens no draugiem-profesionaals fotograafs, video operaators, vakara vadiitaaja-teeva pazinjas, gredzeni-viira pazinja straadaaja vienaa juvelierfirmaa, kleitu dabuuju pa puscenu, jo pati (paradoksaali, bet fakts:)) vienu vasaru pastraadaaju vienaa kaazu salonaa, auto-arii pazinju, frizuura, make-up arii draudzenes uztaisiija, kas to ir izmaaciijushaas. ieluugumus, galda kartes gatavojaam pashi, kurpes nopirku tirguu, viiram uzvalku arii dabujaam uz atlaideem, ziedus pasuutiijaam ne riigaa (sanaaca daudz leetaak). ak jaa, no alkohola mums bija tikai shampis un 4 veidu viini, tas arii ietaupiija naudu:)pirms gandriiz 2 gadiem uz ~70 cilveekiem iekljaavaamies uz 2500 Ls, ieskaitot celjojumu, kas gan nebija nekur baigi taalu, bet pa Skandinaaviju.
iesaku tieshaam appreceeties shovasar un taa mieriigi padomaat, kuras buutu taas jomas uz ko vareetu ietaupiit:))lai veicas:))

G-unit

mums uz 50cilv. aptuvenā summa 3500-4000
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.