Kur nopirkt kāzu kleitu līdz 150 Ls?
zanusi
Vai ir kādai informācija vai ziņas par to kur var nopirkt kāzu kleitas līdz 150Ls. Tā kā precos pirmo reizi, tad gribētu baltu princešu kleitu....:)
bellydancer
Godīgi sakot es Agnesē neko tādās cenās neredzēju. Nu varbūt tāpēc, ka meklētu izšūtu, kuplu kleitiņu :o) Varbūt vienkāršākās kleitiņas lētākas, bet tās, kas man likās daudz-maz (es pat neteiktu īpaši skaistas) maksāja sākot no 350-400 Ls
EwaEwa
www.kazu-serviss.lv/ Biķernieku 28 - pagaidām gan esmu skatījusies cenas internetā, nezinu, cik ļoti tās atbilst patiesībai, bet te ir tiešām smukas kleitas sākot no 88Ls līdz pat vairākiem simtiem.
Varbūt kāda ir iegādājusies kleitu šajā veikalā?
Varbūt kāda ir iegādājusies kleitu šajā veikalā?
Milka567
Biju aizvakar salona AGNESE tur totala izpardosana pirms likvidacijas. Tur domaju gan ka var atrast =)
Oj adresi aizmirsu noradit - Avotu 18.
Oj adresi aizmirsu noradit - Avotu 18.
smaidosa
starpcitu, salonā Agnese, kurā, kā veta123 minēja šobrīd ir milzu atlaides, patiešām var paskatīties ;) pati došos tur tuvākajās dienās apskatīt, jo vakar nākotmājup no pastaigas kopā ar mīļumu, gājām šim salonam garām un es dikti sapriecājos par tik lieliskām atlaidēm :)
smaidosa
starpcitu, salonā Agnese, kurā, kā veta123 minēja šobrīd ir milzu atlaides, patiešām var paskatīties ;) pati došos tur tuvākajās dienās apskatīt, jo vakar nākotmājup no pastaigas kopā ar mīļumu, gājām šim salonam garām un es dikti sapriecājos par tik lieliskām atlaidēm :)
veta123
veta123
pomerancu
Skaties arii Saaraa, tur reizeem ir baigaas atlaides :) veel lielaakas, kaa reklameets :)
saulux5
Es arī neteicu, ka neko nevar atrast, bet teicu, ka ļoti līdzīgs viss un cenas augstas! Es jau neko nesaku - ir jau arī tādas meitenes, kas savu lielās dienas kleitiņu ir atradušas tieši kādā no Rīgas veikaliem, tikai es teicu, ka MAN nekas nekrita acīs . . . lūk tā! :)
P.S. Un vēl - es skatījos ~8 mēnešus atpakaļ. :)
P.S. Un vēl - es skatījos ~8 mēnešus atpakaļ. :)
veta123
Pievienojos Mausi teitajam... jāstiagā un jāmēra, bet iepriekš jābūt labai noskaņai to darīt, brīva diena, laba draudzene un pilns puncis, lai domas netiek novirzītas citus... Man beigu beigās šis proces patika un tā arī atradu kleitiņu.
Mausi
Zini, pirms savām kāzām es arī sabijos, ka staigāšu un neko neatradīšu, jo visur ir viens pats. Veltīju savai pastaigai pa veikaliem 2 sestdienas draudzenes pavadībā - vilku visu, arī to, kas likās nemaz man nepiestāv un atradu sev ļoti piemērotu un ārkārtīgi labu kleitu. Viss komplekts - kleita, apakšsvārki, plīvurs, bolero jaciņa - man izmaksāja tikai 260 latus un tas tiešām bija kaut kas tāds, kas tieši man bija piemērots.
Man vienkārši negribas ticēt, ka nu nekā veikalos nav - to ir tik daudz un reizēm pašas priekšstats par to, kas piestāv vai ir vēlams ir tik ačgārns... Vajag tikai pastaigāt un pavisam droši var atrast.
Man vienkārši negribas ticēt, ka nu nekā veikalos nav - to ir tik daudz un reizēm pašas priekšstats par to, kas piestāv vai ir vēlams ir tik ačgārns... Vajag tikai pastaigāt un pavisam droši var atrast.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas