Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kur nopirkt kāzu kleitu līdz 150 Ls?

Atvērt jaunu tēmu
z

zanusi

Vai ir kādai informācija vai ziņas par to kur var nopirkt kāzu kleitas līdz 150Ls. Tā kā precos pirmo reizi, tad gribētu baltu princešu kleitu....:)
33 atbildes
b

bellydancer

Godīgi sakot es Agnesē neko tādās cenās neredzēju. Nu varbūt tāpēc, ka meklētu izšūtu, kuplu kleitiņu :o) Varbūt vienkāršākās kleitiņas lētākas, bet tās, kas man likās daudz-maz (es pat neteiktu īpaši skaistas) maksāja sākot no 350-400 Ls

EwaEwa

www.kazu-serviss.lv/ Biķernieku 28 - pagaidām gan esmu skatījusies cenas internetā, nezinu, cik ļoti tās atbilst patiesībai, bet te ir tiešām smukas kleitas sākot no 88Ls līdz pat vairākiem simtiem.
Varbūt kāda ir iegādājusies kleitu šajā veikalā?

saulux5

Ak, jel atvaino...:)
M

Milka567

Biju aizvakar salona AGNESE tur totala izpardosana pirms likvidacijas. Tur domaju gan ka var atrast =)
Oj adresi aizmirsu noradit - Avotu 18.
s

smaidosa

starpcitu, salonā Agnese, kurā, kā veta123 minēja šobrīd ir milzu atlaides, patiešām var paskatīties ;) pati došos tur tuvākajās dienās apskatīt, jo vakar nākotmājup no pastaigas kopā ar mīļumu, gājām šim salonam garām un es dikti sapriecājos par tik lieliskām atlaidēm :)
s

smaidosa

starpcitu, salonā Agnese, kurā, kā veta123 minēja šobrīd ir milzu atlaides, patiešām var paskatīties ;) pati došos tur tuvākajās dienās apskatīt, jo vakar nākotmājup no pastaigas kopā ar mīļumu, gājām šim salonam garām un es dikti sapriecājos par tik lieliskām atlaidēm :)
?

Dzēsts lietotājs

...
v

veta123

manaskazas.lv
Šeit bija reklāma:
ss.lv
v

veta123

miledy.lv

Varbūt šeit var ko pa tādām naudiņām uzšūt...
v

veta123

Mants komentārs ne kripatas nebija Tev domāts...
p

pomerancu

Skaties arii Saaraa, tur reizeem ir baigaas atlaides :) veel lielaakas, kaa reklameets :)

saulux5

Es arī neteicu, ka neko nevar atrast, bet teicu, ka ļoti līdzīgs viss un cenas augstas! Es jau neko nesaku - ir jau arī tādas meitenes, kas savu lielās dienas kleitiņu ir atradušas tieši kādā no Rīgas veikaliem, tikai es teicu, ka MAN nekas nekrita acīs . . . lūk tā! :)

P.S. Un vēl - es skatījos ~8 mēnešus atpakaļ. :)
Z

Zanart

Kāzu salons "Edgars un Kristīne". Man tur top kleita (šuj priekš manis un par 150 Ls).
v

veta123

Pievienojos Mausi teitajam... jāstiagā un jāmēra, bet iepriekš jābūt labai noskaņai to darīt, brīva diena, laba draudzene un pilns puncis, lai domas netiek novirzītas citus... Man beigu beigās šis proces patika un tā arī atradu kleitiņu.
M

Mausi

Zini, pirms savām kāzām es arī sabijos, ka staigāšu un neko neatradīšu, jo visur ir viens pats. Veltīju savai pastaigai pa veikaliem 2 sestdienas draudzenes pavadībā - vilku visu, arī to, kas likās nemaz man nepiestāv un atradu sev ļoti piemērotu un ārkārtīgi labu kleitu. Viss komplekts - kleita, apakšsvārki, plīvurs, bolero jaciņa - man izmaksāja tikai 260 latus un tas tiešām bija kaut kas tāds, kas tieši man bija piemērots.

Man vienkārši negribas ticēt, ka nu nekā veikalos nav - to ir tik daudz un reizēm pašas priekšstats par to, kas piestāv vai ir vēlams ir tik ačgārns... Vajag tikai pastaigāt un pavisam droši var atrast.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.