Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kur nopirkt kāzu kleitu līdz 150 Ls?

Atvērt jaunu tēmu
z

zanusi

Vai ir kādai informācija vai ziņas par to kur var nopirkt kāzu kleitas līdz 150Ls. Tā kā precos pirmo reizi, tad gribētu baltu princešu kleitu....:)
33 atbildes
L

Liiguciite

veikalā City Fashion - Dominā kāzu kleitas maijā ir par puscenu. Tur ir kleitas no Eden Bridals kataloga. Sestdien nopirku kleitu par 109 Ls, oriģinālā cena viņai bija 840 $!!! Vienīgi daudzas kleitas ir jātīra, jo visas ir diezgan "apčamdītas", kā jau veikalā, kur tās aiztiek visi, kam vajag un nevajag... Bet par tādu cenu var arī tīrīt...
E

Espinado

Sveika,meitenes,man jautajumins gluzii nav par so temu,bet tomer velos pajautat,par landybridal.com veikalu.(uzreiz atvainojos par stulbu jautajumu),bet es nekad neko neesmu pasutiju interneta,bet landybridal noskatiju vienu kleitinu,bet isti nesaprotu ka pasutit.vai tur obligati ir jabut registretam paypall.com,un ka es varu parliecinaties,ka mans pasutijums un nauda ir aizgajusi lidz viniem?un vai var maksat latos vai obligati konta ir jabut eiro?

lustinātāja

Tirgū arī nopērkamas dažādas kleitiņas... atliek vien nopirkt kādu auduma gabalu, aksesuārus, pērlītes klāt... improvizēt un pārtaisīt tirgus kleitiņu līdz nepazīšanai :)))

Pavels_santa

iesaku pameklēt pie draugiem...es šādi meklēju :) Protams, ja esi ar mieru vilkt jau vienreiz vilktu kleitiņu.
Un, var jau īrēt :)
I

Ievuks_s

Es savu kleitu nopirku pie meitenes, kura šuj pati Pļavniekos:
ss.lv
Kleita maksāja Ls 70,- + aksesuāri
Viņa arī šuj pēc pasūtījuma - tad cenas būs ap Ls 100.-
f

feita

dilevka

vienreiz vilktu kleitu var dabuut zem 150 ls. manuprat te precos ir arii milziga izvele.
p

pukiite07

www.ligavai.lv
T

Trīnīte

Ļoti skaista kleita, aktuāls modelis, jauna par 110 ls:

draugiem.lv

....ja man būtu jāpērk, noteikti izvēlētos šo!
J

JustMe

Hmm:) precos.lv
Varu atdot par Ls 100!
t

topošā Ozoliņa

Avotu ielā Bertini pirms divām nedēļām nopirku kleitu, plīvuru, cimdus + apakšsvārki pa velti izīrēšanai iekļaujoties 150 LVL, tagad cenas jau esot pakāpušās, jo ātrāk pirksi, jo lētāk dabūsi kleitu, cenas tuvojoties sezonai strauji aug.
s

sniega minx

Es no šuvējas atteicos, jo man kleitas šūšana izmaksātu 200 Ls + 2 veida audumi ap 250 Ls.. . Draudzenei 5 gadus atpakaļ šuvēja sašuva visu kopā skaitot pa 200 Ls (šobrīd šī cena ir x 2), pie tam tas ko viņa vēlējās nebija beigās izpildāms, jo vajadzēja īpašu audumu, īpašu ražošanas tehnikas apstrādi, rezultātā kleita bija arī skaista, bet pilnīgi savādāka.
F

Friida

Meitenes kas ir šuvušas kleitu pie šuvējas, kā ir esat apmierinātas? es baidos ka uzšus un man nepatiks- nebūs tā kā bildē! godīgi sakot man jau rauj izmisums, gribu romiešu tila kleitu bet veikalos tādas ir reti viena bij manā gaumē daudz maz bet 400Ls :(

Beatriss

www.svetkukleita.lv šuj kleitas pēc bildītes. Līdz 150ls mierīgi. Aizraksti uz meilu info@svetkukleita.lv un apjautājies. Ļoti sakarīgs variants, man tur šūs šādu kleitu pa 192 ls...

EwaEwa

prettywoman.lv - vēl šādi adresīti esmu skatījusies - Jaunas kleitas sakot no Ls 90.00, Kleitu noma sakot no Ls 50.00- dažas kleitņas ir smukas :) apmeklētājus pieņem pēc pieteikšanas.

Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.