Kleita 2011
white
Padalieties, kuros salonos nopirkāt savas skaistās kleitiņas.
Wuciite
Mana kleitiņa tapa pie šuvējas Ingas. sanāca ļoti fantastisks rezultāts, arī plīvuru piešuva klāt. (skat. profilbildē). Viņa tiešām ir superjauka šuvēja, kurai kāzu kleitu šūšana ir sirds darbs.
Zakjuks
Man arī liekas normāli, ka pārdevējs pajautā aptuveno cenu limitu.. Domāju ka ne tev ne viņai nav jēga tērēt laiku uz kleitām kas maksā pāri tūkstotim, ja skaidri zini ka nepirksi viņu :) protams ja šajā cenu diapazonā tev nekas neiepatīkas paprasi lai parāda kādu kleitu, kas ir tuvu tavām noteiktajām cenām.. man bija tā pat no sākuma teicu, ka gribētu iekļauties 300ls, bet kad visas apskatīju, kas bija šādās cenās, paskatījos kas vēl ir pieejams, beigās paliku pie kleitas, kas maksāja 500ls :)
NATALI_
Ilze_egel man sķiet pilnīgi normāli kad veikalā pajauta Jūsu budžetu. Piemēram, ārzemju veikalos vienmēr no sakuma pajautā kādā stilā vēlas kleitu un tad kleitas budžetu. Pārdevējai arī jāzina kādu kleitu tu vari sev atļauties par 200 Ls vai par 800 Ls, atšķirība ir ļoti liela.
Daiguu
Hei, tieši biju noskatījusi Franchesku, bet paliku skopa. :D Un, meklējot lētāku alternatīvu, paņēmu citu nāriņu Bertini. :)
ilze_egle
Biju visos te nosauktajos salonos- apkalpošanas ziņā visvairāk patika Bertini. Vienīgais salons kur bija ne tikai pieklājīga, laipna attieksme, bet arī tāda jauka sirsnība. Manā skatījumā šis salons ir vispiemērotākais pirmajam salonu apmeklējumam, jo par citiem saloniem dzirdēts, ka dažkārt esot lecīga apkalpošana.
Man, piemēram, ne pārāk patīk, ka ienākot salonā uzreiz jautā, cik liels budžets paredzēts kleitai (tā bija salonā Jūlija). Un tas, ka nosauc vienu summu, nenozīmē, ka negribas redzēt lētākas un dārgākas kleitas, jo varbūt iepatīkas kāda ievērojami lētāka vai īstā šķiet kāda, kas maksā vairāk kā plānots.
Man, piemēram, ne pārāk patīk, ka ienākot salonā uzreiz jautā, cik liels budžets paredzēts kleitai (tā bija salonā Jūlija). Un tas, ka nosauc vienu summu, nenozīmē, ka negribas redzēt lētākas un dārgākas kleitas, jo varbūt iepatīkas kāda ievērojami lētāka vai īstā šķiet kāda, kas maksā vairāk kā plānots.
La_femme
Nezinu, kad es biju Amelia, tad secināju tikai vienu- cenas jau ļoti lētas, tikai kvalitāte diemžēl arī ir atbilstoša cenai-gan auduma, gan šūšanas. Bet katrai mēs meklējam kaut ko citu un katrai no mums ir savas vēlmes. Turklāt uz mani negatīvu iespaidu atstāja arī tas, ka man ļāva laikot kleitiņu, pēc kuras vajadzēja atnākt līgavai.
white
paldies, meitenes par atbildēm!
savējo nopirku tikko atvērtajā salonā "Beautiful day".
noteikti iesaku aiziet uz šo salonu, ja kāda vēl meklē savu kleitiņu. Smukas kleitas par labām cenām. Šobrīd ir arī atlaides. Jauka salona īpašniece un pārdevējas. Ir nopērkamas arī kurpes un citas noderīgas lietiņas kāzām.
savējo nopirku tikko atvērtajā salonā "Beautiful day".
noteikti iesaku aiziet uz šo salonu, ja kāda vēl meklē savu kleitiņu. Smukas kleitas par labām cenām. Šobrīd ir arī atlaides. Jauka salona īpašniece un pārdevējas. Ir nopērkamas arī kurpes un citas noderīgas lietiņas kāzām.
Zhagatinja
es arii no salonā Amelia..... liigumu nosleedzu novembrii , tagad aatraak kaa 2 nedeeljaas uzshuva ....
klietas kraasu var izveeleeties un man pat sominju uzshuva pie klietas :)
klietas kraasu var izveeleeties un man pat sominju uzshuva pie klietas :)
ZaneZ
Mana kleitina ari sujas salonā Amelia. Kleitas vnk fantastiskas!!! Noteikti iesaku uz turieni aiziet. Un pats galvenais, ka kleitai krasu pats var izveleties un ari mezgines pats var izveleties, uzsuj tiesi augumam....
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas