Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu salonu apskats - 2011. gada vasara

Atvērt jaunu tēmu
V

Vulpes

Sveikas, meitenes!
Gribēju ar Jums padalīties pieredzē kāzu kleitas meklējumos... Varbūt kādai šāda informācija noderēs, varbūt kāda vēlēsies ko papildināt!!!
Izstaigājot neskaitāmus Rīgas kāzu kleitu salonus, diemžēl jāsecina, ka tika daži ir šī vārda ciienīgi...

Un tā:

1)Salons Alicia - kleitas netīras, atmosfēra briesmīga, salonā ož pēc cigaretēm un pirmais, ko salona meitenes piedāvā, ir kleitu aplūkošana i-netā, taču no tām praktiski neviena nav uz vietas... Viss jāpasūta... Kleitu izcelsme - apšaubāma...

2)De Lukss - kleitas netīras, daudz kleitu piedāvā nomāt, izvēle samērā liela, taču pats salons nemājīgs, kleitas gandrīz visas ļoti kruzuļotas, ar "bļeskiem", toties pārdevējas diezgan jaukas (gan krievu, gan latviešu pārdevēja).,

3)Fiancee - Piedāvājumā apmēram 5 kleitas, ja vēlsas ko konkrētu, jāpasūta, cenas - sākot no 1500Ls, ja negribat sev sabojāt nervus, neejiet, pārdevēja salonu sauc par "1.līnijas salonu un 1.līnijas kleitām", taču tādā gadījumā kleitām jāpiekarina dizainera vārds, jo neizskatās ne pēc kā...

4)Alma Nolle - esmu dzirdējusi labas atsauksmes, taču personīgi man liekas absurdi, ka gandrīz visas ir 34. un 36.izmēra kleitas, pēc kā jāpasūta sev vēlamais izmērs, apšaubāmi, vai 40.izmēra kleita izskatīsies un derēs tieši tā, kā vajag, taču, ja pasūta, jāpērk... Pārdevēja diezgan atsaucīga. Cenas - pieņemamas. (vidēji - 300-450Ls).

5)Bonni - salons gaišs, mājīgs, pārdevējas atsaucīgas, kleitu izvēle liela, ir gan kleitas, ko var nomāt, gan pirkt, drusku mulsina, vai "jaunā" kleita tiešām ir jauna, taču kleitas var atrast dažādām gaumēm. Diezgan aktīvi "spēlē" uz "atlaidēm", proti, šodien, rīt atlaide, pēc tam vairs nebūs, tā netieši liekot iegādāties kleitu, nevilcinoties.

6)Antonella - kleitas netīras, salons mazs un nemājīgs, pirms pirkšanas piedāvā iztīrīt ķīmiskajā tīrītavā, taču tīrītu kleitu par 400-500Ls es gan nepirktu, izvēle nav pārāk liela, strādā ar ASV firmu, kur kleitas tiek sūtītas no Ķīnas, bet tas jau tā...:) Ja labi grib, šeit piedāvātās kleitas var atrast pats internetā. Pārdevēja diezgan atsaucīga, taču cena neatbilst kleitu kvalitātei, daudz kleitu ar "bļeskiem".

6)Amelija - salons pilnīgi nerada kāzu salona iespaidu, auksts, nemājīgs, kleitas tiek pāršūtas, rodas iespaids, ka Ķīniešu lētās kleitas tiek pielabotas ar citām mežģīnēm utt., atvainojos, ja tā nav, tomēr tāds iespaids radās... Vienīgais, kas man patika - redzēju izšūtu plīvuru, skaisti... Izvēle maza, cenas diezgan zemas.

7)Baltstyle (Ja nemaldos par nosaukumu Vīlandes 7) - piedāvā apmēram 7 kleitas, ko apskatīt, pārējās var pasūtīt vai šūt pie šuvējas (1 šuvēja salonā), līdz ar to izpildes termiņš ne mazāks par 2 mēnešīem, nav vērts iet, ja domājat tā kārtīgi dažādus modeļus uzmērīt un izvēlēties piemērotāko... Pārdevēja bija ļoti nelaipna, kad piezīmēju, ka internetā gan nekas nav minēts, ka ir tikai 7 kleitas uz vietas...

8)Salons Belle Dzelzavas ielā 74 - izvēle nav liela, toties ir dažādība, pārdevēja laipna, cenas - normālas, varbūt, ka kaut ko arī var atrast...:)

9)Pērle Kleitu izvēle nav pārāk liela, toties, ja ir vēlme kleitu ar šifonu, kruzuļiem, tur tādas būs. Pārdevēja laipna, cenas - ap 300Ls.

10)Bertini - izvēle nav pārāk liela, toties varbūt kaut ko var arī netīšām atrast. Pārdevēja diezgan laipna, ja pirms tam sarunāts, citādiu vispār nepievērsīs uzmanību, ja apkalpos citu klientu, bet varbūt tā arī vajag...

11)Salons Avotu 23 (aizmirsu nosaukumu, iespējams, Jūlija) - diezgan liela izvēle - ir kleitas ar mežģīnēm, kas ir diezgan liels retums citos salonos. Kleitas ar lencēm vai pilno augšu vispār nav. Salons - mājīgs. Pārdevēj - viena laipna, viena - ne pārāk.:) Liela izvēle plīvuriem.Cenas - gan vidējas, gan paaugstas.Ir vērts aiziet.

12)Santa - abos salonos diezgan liela izvēle, taču jāuzmanās, var iegrābties uz netīru kleitu, ir vērts aiziet, ja nu kas iekrīt acīs.:) Cenas - normālas.

13)Lilita Gogoļa 19 - kleitas neiztur kritiku, netīras, modeļi neineteresanti, apakšsvārki mērāmie zemes melnumā, pārdevējas ne pārāk lai[nas, drīzāk vienaldzīgas. Daudz kleitu ar "bļeskiem", nesimpātiskām plastmasas puķēm.

14)Feja - kleitas netīras, pārdevēja nekompetenta, cenas neatbilst kvalitātei.

15)Sola Cafaso Brīvības 73 - salons ļoti jauks, mājīgs un tīrs. Kleitu izvēle gan nav pārāk liela, jo orientēti vairāk uz eksportu (pēc pārdevējas sacītā), taču grīeķu stila kleitiņas ir, arī ziloņkaula krāsā ir pieejamas, pārsavrā ar šlepēm. Ja augums atļauj izvēlēties kleitu uz auguma, noteikti kaut ko atradīsiet.

Gan jau es vēl kādu aizmirsu, būšu ļoti priecīga par komentāriem no savas pieredzes, varbūt Jūs zināt kādu salonu, ko IR VĒRTS PIEMINĒT!!!??? :)
54 atbildes
B

Brigita_Brigita

Es nopirku salonā Belle, pirmā kleita kurā iemīlējos skatoties internetā un pirmā kleita ko uzmēriju. Protams, drošības pēc mēriju arī citas, bet tā bija tā īstā.

Apkalpošana ļoti laba, jutos kā princese, kurai visi danco apkārt :) Patīkami pēc darba dienas saņemt šādu attieksmi :)
i

ilze.ilze

Tātad mani iespaidi, kas palikuši atmiņā:

Alma Nolle - pārdevēja ļoti laipna, atsaucīga, kleitas varēja būt tīrākas, maza izvēle starp baltajām kleitām, cenas ap 300.
Santa - pārdevēja (nu varbūt man tā vnk gadījās) bija diezgan vienaldzīga un nespēja "iebraukt" kas man patīk un kas nepatīk. Kleitas it kā dažādas, bet nebija neviena pa manāi gaumei.
De Luks - daudz kleitu, daudzas dod izīrēt, bet arī pirkšanai ir liela izvēle. Šajā salonā vispār aptvēru kas man patīk, nepatīk, kas piestāv, nepiestāv. Pārdevēja ļoti laipna, tiešām skatās, kas katrai piestāv, kas nepiestāv, ļoti ātra apkalpošana. Man nepatika, ka mērāmie apakšsvārki bija visnetīrākie kādus biju vien salonos redzējusi. bet šeit bija veina no manām top 2 kleitām, ceans ļoti dažādas.
Gimeneja - mājīgs salons, jauka, laipna apkalpošana, pacietīgas pārdevējas, diezgan dārgs salons (kleitas pārsvarā virs 500), bet ir arī kleitas par lētākām cenām. Šeit atradu savu kleitiņu. :) :)
Pērle - visas kleitas, ko laikoju man bija par īsu (esmu 1,72 gara), tas ar vienīgais, kas no šī salona palicis atmiņā, cenas ap 300. aa un šajā salonā bija kleitas ar izšuvumiem pāri visai lejasdaļai, tādas nekur citur nemanīju.
Jūlija - no malas šķita jauks salons, bet tur nepamērījos, jo bija ilgi jāgaida.

Tas tā kopumā, kas palicis atmiņā, biju vēl arī citos salonos, bet kaut kā to nosaukumu ir piemirsušies, neatceros kurš bija kurš. :)

bet kopumā jāsecina, ka balto kleitu izvēle ir mazāka kā šampanieša krāsas kleitu, bet nu kā man teica vienā salonā - aks kuram ir balts. :)

Annnie

No visiem manis apstaigātajiem saloniem vislabāko iespaidu atstāja Gimeneja. Salonā patīkami atrasties, viss sakopts, meitenes ļoti atsaucīgas un kleitas ir interesantākas nekā caurmērā. Bet tas man subjektīvais viedoklis,protams.

Veiksmi tām,kas vēl meklējumos! :)
S

Sintra

Tu nepieminēji salonu Kristīne un Edgars uz Avotu ielas :D Tas vispār ir super salons :D
Par salonu Alma Nolle nepiekrītu. Kad es meklēju sev pagājušajā gadā kleitu, tad tur uz 34-36. izmēru bija tik pāris kleitas, kuras man arī pēc modeļa nevisai patika. Tās, kuras patika bija uz 38 un lielāku izmēru.
i

ilze_egle

No visām kleitām, ko laikoju, man patika tikai divas-viena pirmajā salonā (Bertini) un otra pēdējā no saloniem. Tā kā bija slinkums vēlreiz braukt uz Bertini un nebija pārliecības, vai tā kleita jau nav nopirkta, turklāt es precīzi neatcerējos modeli, jo bija pagājis kāds mēnesis, kamēr izstaigāju visus citus salonus, tad nolēmu, ka jāņem tā, kas patīk un pietiek pa saloniem vazāties :D :D
P

Pele2010

Uz salonu Bertini gāju 2x uz dullo, pārdevējas attieksme ļooti patika; neko neuzspieda, nesaviebās, kad pateicām, ka padomāsim un atnāksim nākamajā dienā. Otrajā dienā piemērījju un jāāāāā! Sapratu- mana īstā kleita! :)
Z

Zane:)

Salonā Bertini nav uz pieraksta, var iet un mērīt...

Pankucinja

Kleita nopirkta??
i

ilze_egle

Apstaigāju dažādus salonus- man atmiņa švaka, tāpēc tos nosaukumus neatceros- tik pēc vietas atceros, kur kurš atrodas.
No visiem saloniem, kuros biju, man visvairāk patika Bertini- tik sirsnīgu un laipnu (var redzēt, kad pārdevējs ir pretīgi glaimojošs un kad patiesi sirsnīgs) apkalpošanu nekur nebiju redzējusi. Ļoti patika, ka pārdevēja atsaucīga un nevienā brīdī neuzspieda savu viedokli- man tas bija pirmais kāzu kleitu salons un varbūt tāpēc tik jaukas atmiņas- ļāva laikot visdažādākās kleitas, nesteidzināja ar izvēli, utml.. Viena iepatikās, bet vēlāk tomēr nopirku citā veikalā citu kleitu, jo tā patika vairāk.
Visām tām jaunajām līgavām, kas vēl nav laikojušas kleitas, iesaku tieši ar šo salonu sākt- vismaz nebūs trauma, ja kādā citā salonā būs nelaipna apkalpošana :D :D :D
Par to, ka pēc pieraksta jānāk- nepiekrītu- es tur biju divas reizes, abas reizes gāju uz dullo. Tajā brīdī neviena nebija, varbūt tāpēc apkalpoja. Kad manas mērīšanas laikā nāca citi, tiem lika pagaidīt- manā skatījumā normāla rīcība, jo nez vai man patiktu, ja pārdevēja sāktu raustīties pie viena un otra un galu galā abi potenciālie klienti paliktu neapmierināti.
e

elinarikse

Savu kleitu biju nolēmusi pirkt. Pēc apmesta loka pa pāris kāzu saloniem sapratu, ka to ko es vēlos - nenopirkt! Salonos piedāvājums pluss, mīnuss viens un tāds pats. Kruzuļi, rožu gubas, fliteri, stikliņi, pufīgs un 100 metrīga aste galā. Tā kā man nav 36 izmērs, tad japasūta kaķis maisā! Tā nu beigās
uzšuva man labs šuvējs labu kleitu manā gaumē. Jā, audumu izvele nav plaša, bet tam ko vēlējos piemeklēt varēja. Kopā sanaca Ls 200.
Esmu ļoti apmierināta.
k

krabitis

Bertini Salonā man, laikam, noveicās, jo ar vedēju tur iegājām un bijām vienīgās, tātad pilna uzmanība tika mums. Skatoties tur kleitas, likās virpās šausmas un ārprāts. Pilns ar rozā kūkām un kruzuļiem, bet iekrita acīs viena kleita, kas uz pakaramā izskatījās necila, bet, kad uzvilku, tā bija īstā! Kad ieraudzīju sevi spogulī, pilnīgi trīsas caur kauliem izgāja un es zināju, ka šī ir šūta tieši man!!! Gan garums, gan izmērs arī bija ideāli! Pārdevēja bija ļoti laipna un vēl, ja maksājat skaidrā naudā, varat mēģināt nokaulēt atlaidīti. ;)

Harlita

he, he - kad es vispirms iemetu skatienu dažos kāzu salonos, uzreiz jautāju, vai viņiem ir kaut kas oriģināls/ekstravagants - trīsreiz var minēt, vai bija:P tā nu pēc kādu 4 salonu apmeklējuma toč sapratu, ka šūšu to, ko gribu:)
Un daudz vēlāk, kad neatnāca internetā pasūtītie īsie cimdiņi (tādi "baikeru tipa"), tad arī, kad nācu katrā salonā ar jautājumu, vai jums ir īsie cimdi, kas nosedz tikai delnu, man cēla priekšā tos pusgaros, līdz elkonim, ar aukliņu ap vidējo pirkstu..... Tā ka man radās priekšstats tikai par to, ka visur ir standarts, standarts, standarts.....

grietinja22

Fiancee - Piedāvājums ļoti plašs. Īpašniece superlaipna. Tikai pie viņiem iepriekš jāpiesakās un viņi slēdz salonu tikai priekš tevis. Otrajā stāvā kleitas salīdzinoši daudz lētākas nekā Atelier Aimee, un pieejami daudz un dažādi silueti, materiāli, utt. jāsaka, ka lielākā daļa kleitu 38 izmērs, bet ir arī lielākas.

Amelia - Salons ir plašs un diezgan mājīgs. Īpašnieces ļoti laipnas. Kleitas šuj tepat Rīgā "uz augumu". Var pasūtīt arī pilnīgi savu kleitu. Šuvējas iespaidojušās no vadošo pasaules dizaineru kleitām. (Savu kleitu pasūtīju tieši šajā salonā, jo pārējos visas kleitas šķita parastas, manas kleitas oriģināla autore YSA MAKINO).

Kāzām un ballēm - ir ko izvēlēties. Cenas saprātīgas, kvalitāte arī labāka nekā citos salonos (Pērle, Lilita, utml). Īpašniece ļoti laipna.
P

Pele2010

Sveikas!
Es savu sapņu kleitiņu atradu trešajā salonā, resp., salonā Bertini. Patika pārdevējas attieksme. :)
Manējā bez pārspīlētiem bļeskiem (nu tikai daži spīdumiņi un smalkas pērlītes), vienkārša. Bet, kad uzvelku.... :) mmmm.... :)

Pinga81

nezkapēc, es atradu savu kleitu bez bļoskiem un citām figņām jau otrajā kāzu salonā, kurā iegāju....
Domāju, ka tev ir jāpasūta kleita internetā vai jāmeklē šuvēja.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.