Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu salonu apskats - 2011. gada vasara

Atvērt jaunu tēmu
V

Vulpes

Sveikas, meitenes!
Gribēju ar Jums padalīties pieredzē kāzu kleitas meklējumos... Varbūt kādai šāda informācija noderēs, varbūt kāda vēlēsies ko papildināt!!!
Izstaigājot neskaitāmus Rīgas kāzu kleitu salonus, diemžēl jāsecina, ka tika daži ir šī vārda ciienīgi...

Un tā:

1)Salons Alicia - kleitas netīras, atmosfēra briesmīga, salonā ož pēc cigaretēm un pirmais, ko salona meitenes piedāvā, ir kleitu aplūkošana i-netā, taču no tām praktiski neviena nav uz vietas... Viss jāpasūta... Kleitu izcelsme - apšaubāma...

2)De Lukss - kleitas netīras, daudz kleitu piedāvā nomāt, izvēle samērā liela, taču pats salons nemājīgs, kleitas gandrīz visas ļoti kruzuļotas, ar "bļeskiem", toties pārdevējas diezgan jaukas (gan krievu, gan latviešu pārdevēja).,

3)Fiancee - Piedāvājumā apmēram 5 kleitas, ja vēlsas ko konkrētu, jāpasūta, cenas - sākot no 1500Ls, ja negribat sev sabojāt nervus, neejiet, pārdevēja salonu sauc par "1.līnijas salonu un 1.līnijas kleitām", taču tādā gadījumā kleitām jāpiekarina dizainera vārds, jo neizskatās ne pēc kā...

4)Alma Nolle - esmu dzirdējusi labas atsauksmes, taču personīgi man liekas absurdi, ka gandrīz visas ir 34. un 36.izmēra kleitas, pēc kā jāpasūta sev vēlamais izmērs, apšaubāmi, vai 40.izmēra kleita izskatīsies un derēs tieši tā, kā vajag, taču, ja pasūta, jāpērk... Pārdevēja diezgan atsaucīga. Cenas - pieņemamas. (vidēji - 300-450Ls).

5)Bonni - salons gaišs, mājīgs, pārdevējas atsaucīgas, kleitu izvēle liela, ir gan kleitas, ko var nomāt, gan pirkt, drusku mulsina, vai "jaunā" kleita tiešām ir jauna, taču kleitas var atrast dažādām gaumēm. Diezgan aktīvi "spēlē" uz "atlaidēm", proti, šodien, rīt atlaide, pēc tam vairs nebūs, tā netieši liekot iegādāties kleitu, nevilcinoties.

6)Antonella - kleitas netīras, salons mazs un nemājīgs, pirms pirkšanas piedāvā iztīrīt ķīmiskajā tīrītavā, taču tīrītu kleitu par 400-500Ls es gan nepirktu, izvēle nav pārāk liela, strādā ar ASV firmu, kur kleitas tiek sūtītas no Ķīnas, bet tas jau tā...:) Ja labi grib, šeit piedāvātās kleitas var atrast pats internetā. Pārdevēja diezgan atsaucīga, taču cena neatbilst kleitu kvalitātei, daudz kleitu ar "bļeskiem".

6)Amelija - salons pilnīgi nerada kāzu salona iespaidu, auksts, nemājīgs, kleitas tiek pāršūtas, rodas iespaids, ka Ķīniešu lētās kleitas tiek pielabotas ar citām mežģīnēm utt., atvainojos, ja tā nav, tomēr tāds iespaids radās... Vienīgais, kas man patika - redzēju izšūtu plīvuru, skaisti... Izvēle maza, cenas diezgan zemas.

7)Baltstyle (Ja nemaldos par nosaukumu Vīlandes 7) - piedāvā apmēram 7 kleitas, ko apskatīt, pārējās var pasūtīt vai šūt pie šuvējas (1 šuvēja salonā), līdz ar to izpildes termiņš ne mazāks par 2 mēnešīem, nav vērts iet, ja domājat tā kārtīgi dažādus modeļus uzmērīt un izvēlēties piemērotāko... Pārdevēja bija ļoti nelaipna, kad piezīmēju, ka internetā gan nekas nav minēts, ka ir tikai 7 kleitas uz vietas...

8)Salons Belle Dzelzavas ielā 74 - izvēle nav liela, toties ir dažādība, pārdevēja laipna, cenas - normālas, varbūt, ka kaut ko arī var atrast...:)

9)Pērle Kleitu izvēle nav pārāk liela, toties, ja ir vēlme kleitu ar šifonu, kruzuļiem, tur tādas būs. Pārdevēja laipna, cenas - ap 300Ls.

10)Bertini - izvēle nav pārāk liela, toties varbūt kaut ko var arī netīšām atrast. Pārdevēja diezgan laipna, ja pirms tam sarunāts, citādiu vispār nepievērsīs uzmanību, ja apkalpos citu klientu, bet varbūt tā arī vajag...

11)Salons Avotu 23 (aizmirsu nosaukumu, iespējams, Jūlija) - diezgan liela izvēle - ir kleitas ar mežģīnēm, kas ir diezgan liels retums citos salonos. Kleitas ar lencēm vai pilno augšu vispār nav. Salons - mājīgs. Pārdevēj - viena laipna, viena - ne pārāk.:) Liela izvēle plīvuriem.Cenas - gan vidējas, gan paaugstas.Ir vērts aiziet.

12)Santa - abos salonos diezgan liela izvēle, taču jāuzmanās, var iegrābties uz netīru kleitu, ir vērts aiziet, ja nu kas iekrīt acīs.:) Cenas - normālas.

13)Lilita Gogoļa 19 - kleitas neiztur kritiku, netīras, modeļi neineteresanti, apakšsvārki mērāmie zemes melnumā, pārdevējas ne pārāk lai[nas, drīzāk vienaldzīgas. Daudz kleitu ar "bļeskiem", nesimpātiskām plastmasas puķēm.

14)Feja - kleitas netīras, pārdevēja nekompetenta, cenas neatbilst kvalitātei.

15)Sola Cafaso Brīvības 73 - salons ļoti jauks, mājīgs un tīrs. Kleitu izvēle gan nav pārāk liela, jo orientēti vairāk uz eksportu (pēc pārdevējas sacītā), taču grīeķu stila kleitiņas ir, arī ziloņkaula krāsā ir pieejamas, pārsavrā ar šlepēm. Ja augums atļauj izvēlēties kleitu uz auguma, noteikti kaut ko atradīsiet.

Gan jau es vēl kādu aizmirsu, būšu ļoti priecīga par komentāriem no savas pieredzes, varbūt Jūs zināt kādu salonu, ko IR VĒRTS PIEMINĒT!!!??? :)
54 atbildes
J

Juritta

Es atradu savu kleitu Bertini salonā, ļoti patika pārdevējas attieksme un process! Esmu ļoti apmierināta! Atradu arī piemērotas rotas un plīvuru, kā arī iznomāju apakšsvārkus! Tas bija otrais salons, kurā biju iegājusi un tur arī paliku.

ZaneZ

Apsveicu!
Es savu kleitu atradu salona Amelia. Tas bija pirmais un vienigais salons uz kuru aizgaju. Prieks manim izvele bija pietiekami plasa. Vienigais minuss,ka kleitas modelis,kuru izvelas ligava pec tam tiek suts tur pat uz vietas,ta ka nav iespeja savu kleitinu uzreiz nemt majas.Bet no otras puses tada veida servisam ir ari savi plusi.Piem.,cena ir zemaka neka perkot gatavu kleitu salona, savam izveletajam modelim es vareju izveleties kada toni velos audumu,vai baltu,vai piena baltu,vai sampaniesa utt.(pati panemu piena baltu),bez tam uz nakamajam laikosanas reizem jau bija jaizvelas mezgines kleitai. Lai gan kleitina sujas jau divus menesus(vasara ir kazu sezona un darba suvejam ir daudz),katru laikosanu gaidiju ar nepacietibu,jo redzeju ka "attistas" mana sapnu kleita. Nesen biju uz priekspedejo laikosanu un kleita ir sanakusi 100x smukaka neka orginala,kuru laikoju:)) Un sonedel jau varesu sanemt savu gatavo kleitu...:))

soulfully

beidzot es izstaigāju visus Rīgas salonus, man ir 36 izmērs un kaut kāda izvēle tomēr bija, bet secinājums ir viens, diemžēl palika iespaids, ka labākas kleitas jau ir izņemtas
tātad biju salonos:

Bertini - tiešām ļoti jauks salons, ļoti laipna un atsaucīga pārdevēja, normālas cenas, tur patika 2 kleitiņas, ja nebūtu atradusi savu kleitiņu, laikam ietu uz šo salonu :)

Jūlija - salons smuks, pamērīju kādas 2 kleitas, bet nekas nepatika

Pērle un Belle - ja godīgi pat neatceros šos salonus :( kaut ko mērīju..tas arī viss ko atceros :D aa, un vienā salonā bija pavisam nejauka ģērbtuve, grīda netīra, tas gan man palika atmiņā :/

Beautiful day - laipna pārdevēja, pamērīju 2 kleitas, normālas cenas, tas bija 2 salons pēc bertini, kur es domāju atgriezties :)

Santa - pamērīju tikai 1 kleitu, ļoti labi spēle ar atlaidēm, un kā kleita ir tikai šodien, varbūt rīt tas jau nebūs

Bonni - ļoti daudz visādu kleitu, bet īsti neviena nepatika, salons jauks, tīrs

Gimeneja - iegāju un uzreiz izgāju, nekā nav, viss izpirkts, pārdevēja pat neko nepiedāvāja, tā es pastaigāju starp kleitām un ātri izgāju

Agneses salons - ir dažādas kurpes, kleitas gan liekas pavecas un netīras

Lilita - oj, tur liekas viss kaut kāds vecmodīgs

šos salonus es izgāju 1 dienā, tad nu bēdīga aizbraucu mājās, jo nekas īpaši neiekrita sirsniņā

2 dienā

Ingrīda - šajā salonā es gribēju tikt jau 1 dienā, bet diemžēl viss bija aizņemts, un es pierakstījos tikai uz nākamo dienu, salons mājīgs, attieksme ļoti laba, cenas normālas, internēta jau pieskatīju dažas viņu kleitas, pirmo pamērīju un sapratu, jā, tā ir mana kleita! un plīvuru šuj pa vienu dienu un tādu kādu tu gribi, un cena laba! tad nu tagad man ir miers, ir sameklēta mana kleitiņa :)

soulfully

kad bušu riga, noteikti aiziešu ari uz šo veikaliņu :)

minnia

es savas nopirku China Town Vieniibas gatvee China Town(maximaXX)...ljoti patika, tagad liela izvla baltu kurpiishu
m

msiriny

Runājot par baletkurpītem...China Town var nopirkt diezgan smukas, lētas un pat ērtas, jā, varbūt nebūšot no ādas, bet 1 reizei vismaz nav žēl naudu. Tur cenas ir no 6,70 līdz kkādiem 15 ls. Vismaz nav 70Ls. Kāzu salonos baletkurpes maksā Vecrīgā 70Ls un Artilērijas ielā vai 55 vai 45Ls, neatceros.

soulfully

mīļš paldies Daiguu par informāciju :) jau izrakstīju veikalu nosaukumus :)

paskatijos Kristīnes Švānes kleitas arī ļoti skaistas, bet tas laikām vairāk kā šūšanas salons, ir dažas uz pārdošanu, bet es domāju tos diezgan ātri nopirks, jo cenas ļoti labas :)
D

Daiguu

Iesaku pierakstīties uz Sola Cafasso, ja patīk viņu kleitas (cenas ~150-400 Ls), Alicia Valdemāra ielā (vajag iepriekš noskaidrot, vai ir uz vietas tev interesējošās kleitas) un pie Ingrīdas Bruņinieku ielā (cenas dažādas, kleitas šuj uz vietas, man likās laba kvalitāte).
Amelia var nepierakstīties - tas vairāk ir kā šūšanas salons, līdz ar to maz uzmanības veltīts interjeram... Vēl biju Bertini, kur arī negaidot atradu savu kleitiņu (mājaslapā viņiem nekā nav).
No tiem, kur esmu bijusi, augstākminētie ir, manuprāt, labākie.
Tagad atvēries arī tas Beautiful day - par to neko nezinu, bet varbūt vērts aizstaigāt.

Par kurpēm - tagad Euroskor pievedums ar kāzu kurpēm - dažas ir ļoooti skaistas. :) Ja vienkārši baltas laiviņas, tādas nebūs problēmas atrast ne veikalos, ne centrāltirgū. Vēl NS King ir dažādas smukas baletkurpītes - ar auduma puķītēm un kristāliem.

Pie kāzu kleitas droši var vilkt baletkurpītes, tik jāskatās, lai kleita dikti pa zemi nevazājas. :) Parasti jau līgavas tādu risinājumu izvēlas, lai nebūtu garākas par līgavaini, bet, manuprāt, tas nekas šausmīgs nav. :)

soulfully

oj meitenes, es te parlasiju jusu komentarus, tada putra tagad galva :D vakar biju 2 salonos sava pilseta, patika 2 kleitas, tas kuras meriju pirmas..bet cenas drusciņ pa dargu..plivuru gribu garo bez tam kartam, vienkarši taisnu, piedavaja diezgan foršu, pa malam izšuts, tas maksaja 70 ls, nez liekas ari pa dargu..ir doma braukt uz rigu, bet tagad nesaprotu uz kadiem saloniem pierakstities :D to ir tik daudz :/ ehhh..meitenes a kur jus pirkat baltas kurpites, bet man vajadzetu ar maziņo papediti..nez vai pie kazu kleitas velk tadas ka baletkurpites?

Ketta

nu par Kristīni un Edgars es biju vienkārši šokā, iegāju un nesapratu kādā bomžatņikā esmu tikusi, viss netīrs, smird, pārdevēja izskatās pēc centrāltirgus bomzienes, kaut kāds vecis pie krāsns cenšas sazin ko atklepot... sakārtas pāris kleites, arī izskatījās netīras un jau pavalkātas, un šī tik stāsta, ka kleitas redz retas un no londonas vestas, nu kas zin, varbūt tiešām kādā londonas miskastē atrastas... vispār nezināju kā no turienes ātrāk ārā tikt..

Ms_Lyndinette

Tiešām laba tēma :) mēs pag gad ar draudzeni apstaigājām salonus un man pamatīgi sašļuka dūša,jo diemžēl bija jāpiekrīt vairumam viedokļu- pardevējas neinteresētas, nelapinas, kleitas daudzas tiešām īr kruzuļi vizuļi un ja grib ko skaistāku un šikāku- cena astronomiska.
Visvairāk atmiņā palicis salosn Kristīen un Edgars uz Avotu ielas,'iesaku šakt ar to, attieksme pārdevējai SUPER atsaucīga, kleitas dažādas un pavisam ne "krieviskas", man tās likās stilīgas un skaistas, daudz bija arī šampanieša un krēmkrāsas tonī... bija kurpītes ko uzvilkt klāt,visas kleitas varēja mērīt un domāt bez problēmām, pārdevēja daudz palīdzēja. Lai gan no ārpuses salosn izskatās mazs un nekāds, tas man atstāja vispozitivākās un siltākās atmiņas.
m

msiriny

Esmu apbraukājusi visus Rīgas veikalus. Tā kā man izmērs ir standarts, tad visas kleitas derēja un izskatījās normāli. Bet es gribu tādu kleitu, kurā justos kā princese. Un atradu 2 vietās...1) Timilis veikalā - ļoti fantastiska apkalpošana, taču cenas ir dažādas...un šī kleita izvēlēta bez atlaides ir 1260Ls. Bet dod atlaidi. Kleita ir padārga. 2) De Lukss - ļoti laipna apkalpošana. Kad iegāju veikalā, tad domāju, ka tur 100% neko nevarēšu atrast, bet izrādījās, ka nav viss tik slikti un arī tur ir baigi forša, manai gaumei kleita un maksā nedaudz vairāk par 500 Ls. Tagad domāju ko darīt.
a

anchuu

Es paspēju izstaigāt tikai 2 salonus, kad jau atradu īsto kleitu.
1. salons bija Belle, kur man ļoti nepatika attieksme, kad teicu, ka vēl neesmu izlēmusi, kādu kleitu gribu un lūdzu viņai parādīt dažādus variantus, viņa man normāli uzrēja, vēl nepatika arī pašas kleitas, visas tādas krieviskas.
2. salons bija Pērle, kur arī pirmā mērīta kleita bija mana'tā kā esmu īsa, domāju, ka kleita noteikti būs jāatšuj, bet nēm tieši manā garumā. PAtika pārdevēja, jo kamēr apkalpoja iepriekšējo meiteni, man bija jāpagaida un kad es mēriju, gaidīhja cita meitene, patīk tāda personiska attieksme un kleita man ir superīga, bez šifona, rišām u.t.t

Levinia

Varu pateikt, ka šodien bijām ar draudzeni mērīt kleitas, tātad apskatījām:
GIMENEJA - ļoti skaists salons, atsaucīga pārdevēja, kleitas skaistas, cenas gan diezgan augstas
Agneses salons kāzām un ballēm - nu ne īpaši, izskatījās, ka labākās kleitas izpārdotas, toties ir kurpes par saprātīgām cenām
Pērle - laba izvēle par labām cenām, vienīgi neļauj fotogrāfēt
Beautiful Day - ļoti patika salons un apkalpošana, uzreiz piedāvā mērīt daudz un dažādas kleitas, neko neuzspiež, cenas samērīgas un ļoti patika serviss, ka paši nofotografē kleitas un nosūtīs uz e-pastu. Jauks pārsteigums

Pankucinja

es savu kleitu nopirku salonā Feja. Vispār tur kleitas sākot ar 250Ls .Viņi piedāvā arī iznomāt.Bet kleitas ir šūtas Čehijā un ir ļoti labas kvalitātes :))
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.