Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu salonu apskats - 2011. gada vasara

Atvērt jaunu tēmu
V

Vulpes

Sveikas, meitenes!
Gribēju ar Jums padalīties pieredzē kāzu kleitas meklējumos... Varbūt kādai šāda informācija noderēs, varbūt kāda vēlēsies ko papildināt!!!
Izstaigājot neskaitāmus Rīgas kāzu kleitu salonus, diemžēl jāsecina, ka tika daži ir šī vārda ciienīgi...

Un tā:

1)Salons Alicia - kleitas netīras, atmosfēra briesmīga, salonā ož pēc cigaretēm un pirmais, ko salona meitenes piedāvā, ir kleitu aplūkošana i-netā, taču no tām praktiski neviena nav uz vietas... Viss jāpasūta... Kleitu izcelsme - apšaubāma...

2)De Lukss - kleitas netīras, daudz kleitu piedāvā nomāt, izvēle samērā liela, taču pats salons nemājīgs, kleitas gandrīz visas ļoti kruzuļotas, ar "bļeskiem", toties pārdevējas diezgan jaukas (gan krievu, gan latviešu pārdevēja).,

3)Fiancee - Piedāvājumā apmēram 5 kleitas, ja vēlsas ko konkrētu, jāpasūta, cenas - sākot no 1500Ls, ja negribat sev sabojāt nervus, neejiet, pārdevēja salonu sauc par "1.līnijas salonu un 1.līnijas kleitām", taču tādā gadījumā kleitām jāpiekarina dizainera vārds, jo neizskatās ne pēc kā...

4)Alma Nolle - esmu dzirdējusi labas atsauksmes, taču personīgi man liekas absurdi, ka gandrīz visas ir 34. un 36.izmēra kleitas, pēc kā jāpasūta sev vēlamais izmērs, apšaubāmi, vai 40.izmēra kleita izskatīsies un derēs tieši tā, kā vajag, taču, ja pasūta, jāpērk... Pārdevēja diezgan atsaucīga. Cenas - pieņemamas. (vidēji - 300-450Ls).

5)Bonni - salons gaišs, mājīgs, pārdevējas atsaucīgas, kleitu izvēle liela, ir gan kleitas, ko var nomāt, gan pirkt, drusku mulsina, vai "jaunā" kleita tiešām ir jauna, taču kleitas var atrast dažādām gaumēm. Diezgan aktīvi "spēlē" uz "atlaidēm", proti, šodien, rīt atlaide, pēc tam vairs nebūs, tā netieši liekot iegādāties kleitu, nevilcinoties.

6)Antonella - kleitas netīras, salons mazs un nemājīgs, pirms pirkšanas piedāvā iztīrīt ķīmiskajā tīrītavā, taču tīrītu kleitu par 400-500Ls es gan nepirktu, izvēle nav pārāk liela, strādā ar ASV firmu, kur kleitas tiek sūtītas no Ķīnas, bet tas jau tā...:) Ja labi grib, šeit piedāvātās kleitas var atrast pats internetā. Pārdevēja diezgan atsaucīga, taču cena neatbilst kleitu kvalitātei, daudz kleitu ar "bļeskiem".

6)Amelija - salons pilnīgi nerada kāzu salona iespaidu, auksts, nemājīgs, kleitas tiek pāršūtas, rodas iespaids, ka Ķīniešu lētās kleitas tiek pielabotas ar citām mežģīnēm utt., atvainojos, ja tā nav, tomēr tāds iespaids radās... Vienīgais, kas man patika - redzēju izšūtu plīvuru, skaisti... Izvēle maza, cenas diezgan zemas.

7)Baltstyle (Ja nemaldos par nosaukumu Vīlandes 7) - piedāvā apmēram 7 kleitas, ko apskatīt, pārējās var pasūtīt vai šūt pie šuvējas (1 šuvēja salonā), līdz ar to izpildes termiņš ne mazāks par 2 mēnešīem, nav vērts iet, ja domājat tā kārtīgi dažādus modeļus uzmērīt un izvēlēties piemērotāko... Pārdevēja bija ļoti nelaipna, kad piezīmēju, ka internetā gan nekas nav minēts, ka ir tikai 7 kleitas uz vietas...

8)Salons Belle Dzelzavas ielā 74 - izvēle nav liela, toties ir dažādība, pārdevēja laipna, cenas - normālas, varbūt, ka kaut ko arī var atrast...:)

9)Pērle Kleitu izvēle nav pārāk liela, toties, ja ir vēlme kleitu ar šifonu, kruzuļiem, tur tādas būs. Pārdevēja laipna, cenas - ap 300Ls.

10)Bertini - izvēle nav pārāk liela, toties varbūt kaut ko var arī netīšām atrast. Pārdevēja diezgan laipna, ja pirms tam sarunāts, citādiu vispār nepievērsīs uzmanību, ja apkalpos citu klientu, bet varbūt tā arī vajag...

11)Salons Avotu 23 (aizmirsu nosaukumu, iespējams, Jūlija) - diezgan liela izvēle - ir kleitas ar mežģīnēm, kas ir diezgan liels retums citos salonos. Kleitas ar lencēm vai pilno augšu vispār nav. Salons - mājīgs. Pārdevēj - viena laipna, viena - ne pārāk.:) Liela izvēle plīvuriem.Cenas - gan vidējas, gan paaugstas.Ir vērts aiziet.

12)Santa - abos salonos diezgan liela izvēle, taču jāuzmanās, var iegrābties uz netīru kleitu, ir vērts aiziet, ja nu kas iekrīt acīs.:) Cenas - normālas.

13)Lilita Gogoļa 19 - kleitas neiztur kritiku, netīras, modeļi neineteresanti, apakšsvārki mērāmie zemes melnumā, pārdevējas ne pārāk lai[nas, drīzāk vienaldzīgas. Daudz kleitu ar "bļeskiem", nesimpātiskām plastmasas puķēm.

14)Feja - kleitas netīras, pārdevēja nekompetenta, cenas neatbilst kvalitātei.

15)Sola Cafaso Brīvības 73 - salons ļoti jauks, mājīgs un tīrs. Kleitu izvēle gan nav pārāk liela, jo orientēti vairāk uz eksportu (pēc pārdevējas sacītā), taču grīeķu stila kleitiņas ir, arī ziloņkaula krāsā ir pieejamas, pārsavrā ar šlepēm. Ja augums atļauj izvēlēties kleitu uz auguma, noteikti kaut ko atradīsiet.

Gan jau es vēl kādu aizmirsu, būšu ļoti priecīga par komentāriem no savas pieredzes, varbūt Jūs zināt kādu salonu, ko IR VĒRTS PIEMINĒT!!!??? :)
54 atbildes
Z

Zane&Mārtiņš

Jā! mana kleita bija no "Diadēmas", nav no lētākajiem..arī tūkstoši nav. Var atrast mazliet kaut ko citādāku(interesantu) kā ir citos salonos. Atšķirībā no Rīgas saloniem (kur kleita labi izskatās tikai uz 38 izm ), tur atradu vairākas skaistas kleitas ko uzmērīt ,tieši izmēram atbilstošas, un izskatījās skaisti, pat vajadzēja iešūt!(mežģīņota tipa)
L

Linzy

Meitenes, vai kāda ir bijsu Daugavpils salonā "Diadēma"? Domāju, ka drīzumā braukšu tur apskatīt savu kleitu.
Šodien saņēmu pasūtīto plīvuru, esmu tā kā mazliet vīlusies... Pasūtīju pie kādas šuvējas Rīgā, bet audums dzīvē izskatās nu pavisam ne tā, kā biju gaidījusi :( Noteikti nepirktu, ja būtu redzējusi uz vietas. Un tagad vēl jāizdomā stiprinājums pie matiem, par to es nebiju padomājusi...
m

melllene

Te vēl viens veikalu apskats.
positivewedding.blogspot.com
g

guna_hi

Es pirku Niderlande, jo tur taja laikaa dzivoju un stradaju. Latvijaa kleitu noskatiju kopaa ar gimeni un tad beigaas pirku tur, jo iznaaca letak pat par pilno cenu tur. Veikals, kur es pirku bija Honeymoon Shop Roterdamaa. honeymoonshop.nl Ljoti jauka apkalposhana un skaists veikals, bet + bija transporta izdevumi.

kerija21

mazliet sajaucos - pēdējais teikums ir nevis par Jūliju, bet par BONNI

kerija21

es savas kleitas mērījumos izstaigāju visu Rīgu. galu galā paliku pie salona AMELIA - piekrītu šeit izskanējušam viedoklim, ka salona interjers ir pliks un neatgādina kažu salonu, bet man personīgi tas nav svarīgi. man svarīgas ir pašas kleitas un apkalpošana. un šie abi punkti Amēlijā bija perfekti līmenenī. un tur bija tiešām ļoti daudz skaidtu kleitu par pasakaini zemām cenām, tāpēc ka visu šuj uz vietas un viņi nav izgrūduši lielu piķi telpu interjeram.
tad vēl ļoti patika apkalpošana salonā BERTINI.

jauka apkalpošana bija arī salonā JŪLIJA, jo lai arī uzreiz pateicu, ka pagaidām neko nepirkšu, man vienalga tika nedalīta uzmanība un tika uzmērīta ļoti daudzas kleitas. bet šajā salonā ir ļoti dārgas cenas.

ļooooti nepatika salons ALICIA. ne apkalpošana, ne pašas kleitas.

salonā INGRĪDA bija tā so so.

JŪLIJĀ bija nelaipna apkalpošana, cenas dārgas, bet kleitas skaistas.

vinettagirl

Guna, kāpēc Nīderlandē bija lētāka kleita? Vai atlaižu dēļ? Kur tieši pirki Nīderlandē? Man arī dažas Maggie Sotero kleitiņas iekritušas sirdī... bet tās cenas...
g

guna_hi

Es savu kleitinju noskatiju salonaa Jūlija. Ljoti laba izvele ar skaistaam kleitaam un laipna apkalposhana. Tas bija vienigais salons, kuraa iegaju, bet arii vairak nevajadzeja. :) Vienigais beigas es savu kleitu nopirku Niderlandee, jo tur salonaa bija 50% letaak nekaa mana izveletaa Maggie Sotero kleita salonaa Jūlija.

vinettagirl

Nezinu gan kā sauc to veikalu, kas ir biroju ēkās, kas ir blakus Spicei. Veikals 1.stāvā (tur visādi veikali). Mana paziņa mērīja, bija sajūsmā. Nezināšu gan par cenām, bet no bildēm varēja saprast, ka nav no lētā gala.
D

Daiguu

Aizmirsu vēl pieminēt Sola Cafasso Brīvības ielā - arī ļoti atšķiras no poļu/ķīniešu piedāvājuma.
Šī kleita bija forša :) solacafasso.com
s

sunshine1

Varu pievienot arī savas atsauksmes - kleitiņu veiksmīgi iegādāju pagājušā nedēļā, lai arī apmeklēju tikai dažus salonus:

1)BEAUTIFUL DAY - ļoti laipna apkalpošana, paši nofotografē un vēlāk uz epastu atsūta bildes. Uzmērīju 2 kleitas, no kurām viena bija par īsu. Teica gan, ka bez problēmām šuvēja atradīšot risinājumu, kur un kā pagarināt.

2)BERTINI - pievienojos AGNY komentāram, nekas nepiesaistīja, jo pārāk pērļotas, spīdīgas un slāviskas kleitas.

3)BELLE - apkalpošana ļoti laipna, uzmērīju 2 kleitas, no kurām vienu - Natālijas Romanovas kolekcijas biju gatava pirkt, tikai vajadzētu nedaudz apgriezt īsāku un arī cena bija diezgan augsta - 470Ls, atlaidi nedodot, jo tā esot 2011.g. kolekcija.

4)JŪLIJA - šeit man savukārt likās ļoti laipna un patīkama apkalpošana, tā pati meitene ar tumšiem matiem. Arī cena, salīdzinot ar iepriekšējo salonu, kleitai bija pieņemama - kopā ar visu plīvuru iegādājos pa 370Ls un mājās devos starodama priekā! :))
D

Daiguu

Man bija līdzīgi iespaidi. Iesaku aizbraukt arī uz Alicia K.Valdemāra ielā, tur parasti ir diezgan daudz sakarīgu kleitu dažādās cenu kategorijās.
Mans favorīts no tā salona bija šī kleita: precos.lv
Beigās gan atradu silueta ziņā līdzīgu bez šlepes citur. :)
A

Agny

Tātad, ja nu kādai tas būs noderīgi, pievienošu arī savu pieredzi par Rīgas kāzu saloniem. Meklēju 38 izmēra kleitu, augums - 1,74 m. Interesēja A-silueta ne pārāk kuplas kleitas bez lencītēm, krēmkrāsā vai šampanieša krāsā. Nepatīk milzum daudz mirdzumu, drīzāk minimālisma stils. Gribēju nopirkt gatavu kleitu, šūšana neinteresē. Darbības laiks 2011.gada novembris. Praktiski visos salonos novembrī bija atlaides:

- Amelia - vairāk šūšanas salons, nekā gatavo kleitu veikals. Ir arī kleitas uz vietas, bet nav īpaši liela izvēle. Toties piedāvā uzšūt jebkādu kleitu, cenas draudzīgas - nedaudz virs 200 Ls. Visas kleitas man bija par īsu. Pārdevēja (laikam arī šuvēja) ļoti jauka un pretīmnākoša. Lai gan telpas nav īpaši mājīgas, tomēr apkalpošana to visu atsver. Ejošākos modeļus var aplūkot mājas lapā. Ļauj fotografēt. Ja mani interesētu šūšana, noteikti izvēlētos šo salonu, patika viņu kleitu stils.

- De Lukss - ļoti liela kleitu izvēle. Šī salona pluss ir pārdevēja, vismaz man bija sieviete ap 50, krieviete, ļoti komunkabla. Ātri spēj nolasīt, kāds tieši stils interesē un patīk, dod sakarīgus padomus, vienvārdsakot - labs psihologs. Bet tai pašā laikā nebija presings par katru cenu to kleitu pārdot. Šajā salonā man iepatikās veselas divas kleitas - viena par 280 ls, otra par 400 ls. Ļāva fotografēt. Tirgo Polijas, Austrijas un vēl kaut kādas valsts kleitas.

- Bertini - kleitu gana daudz, ļoti jauka, iejūtīga un neuzbāzīga pārdevēja. Patīkams, tīrs salons. Diemžēl man nekas neiepatikās, jo diezgan mirdzošas un slāviskas visas kleitas. Kaut kā tie materiāli man tādi lēti likās. Ja nemaldos, tad poļu kleitas tās bija.Ļāva fotografēt. Cenas ap 200-300.

- Belle Avotu ielā. Pats salons nav īpaši skaists, bet kleitu izvēle ļoti liela. Tirgo arī krievijas dizaneres Jūlijas Romanovas kleitas. Tieši Romanovas kleitas ir visinteresantākās, man patika ļoti daudzas, šai veikalā piemērīju laikam kādas 10 kleitas :). Šeit atradu trešo kleitu, kas man ļoti iepatikās. Pārdevēja ļoti jauka, nav uzbāzīga, varbūt pat liekās, ka reizēm varētu būt uzbāzīgāka. Cenas ļoti draudzīgas - kleitas sākot no 100 Ls, mani interesējošā kleita maksāja 290 Ls. Nav atļauts fotografēt.

- Jūlija - Diezgan zolīds salons. Ir kleitas cenās līdz 400 Ls un dārgā līnija, kuras nemaz nemērīju - ap 1000 Ls. Salons pats par sevi patīkams, bet visu sabojāja pārdevēja - latviete ar ļoti tumšiem matiem. Pie vainas laikam bija komunikācijas stils, kas mani riktīgi izbesīja - apmēram, mums te tik smalks salons, un es pati tik svarīga, bezmaz jājūtās vainīgai, ka viņu traucē. Beigu beigās tomēr piemērīju vairākas kleitas, bet tieši tā komunikācija atsit vēlmi tur atgriezties. Visu laiku uzsvēra, ka visas kleitas ir tikai vienā eksemplārā un ja nenopirksiet uzreiz, pēc tam var nebūt utml. Bet kleitas tiešām no kvalitatīviem audumiem, tas gan jāatzīst. Viena kleita bija man par īsu. Kleita, kas man daudzmaz patika maksāja Ls 300. Fotografēt nedrīkst.

- Feja - salons vidējs, nav netīrs, bet nav arī pārāk smalks. Pārdevēja vispirms piedāvā apskatīt katalogu un tur izvēlēties, ko piemērīt. Diezgn slāviskas kleitas, piemērīju tikai vienu, cena Ls 350. Atlaižu nebija. Pārdevēja gados, diezgan atsaucīga. Pluss tāds, ka izvēlēto modeli var pasūtīt (par - to pašu cenu) no cita auduma un citā krāsā. ļauj fotografēt.

- Ingrīda - šūšanas salons, bet ir gatavās kleitas uz vietas. Cenas - ap 250 Ls. Modeļus var drusku pamainīt. Pluss - šuj uz katra konkrētā auguma. Apkalpoja jauna meitene un sieviete ap 50. Vecākā diezgan labi redz, kas piestāv un kas ne. Jaunākā laipni un neuzbāzīgi apkalpo. Tiesa gan man nepatika pašu kleitu stiliņš un arī materiāli likās diezgan lēti. Bet ja gribētu šūt, šis būtu labs variants. Ļauj fotografēt.

- Gimeneja - vispatīkamākai salons no visiem. Gan paša interjera, gan apkalpošanas un kleitu izvēles ziņā. Bet attiecīgi arī cenas bija nedaudz augstākas. Liela kleitu izvēle, interesenati modeļi, kvalitatīvi audumi. Apkalpoja neliela auguma tieviņa tumšmataina meitene. Ļoti laipni un neuzbāzīgi. Nākamā dienā atzvanīja par kleitas pasūtīšanas iespējām. Patika daudzas kleitas. Diemžēl viena bija par īsu (300 Ls). Ja pasūtītu garāku, tas maksātu jau 540 Ls. Vēl viena kleita, kas patika maksāja 400 ls un vēl viena - 550 Ls. Ir piedāvājumā arī dārgā līnija - ap 1000 Ls. Fotografēt nedrīkst.
- Bonni - kleitu it kā daudz, bet nekā manā gaumē, diezgan slāviski un mirdzoši. Daudzmaz patika viena kleita, maksāja nieka 100 Ls! Pārdevēja it kā laipna, bet ne no sirds ;) Salons diezgan patīkams. Fotografēt nedrīkst.
- Santa - kleitu daudz, bet visas baigi mirdzošās :) Viena daudzmaz patika, bet nu tā - so so, maksāja ar atlaidi 375. Salons zolīds. Fotgrafēt nedrīkst.
- 7.avēnija - izvēle nav pārāk liela, bet ir dažādi modeļi. Ļoti jauka pārdevēja, patīkama apkalpošana. Iepatikās viena kleita, maksāja ls 350 ar atlaidi, diemžēl nedaudz par lielu un garu. Šuvēju nepiedāvā, līdz ar to jādomā vai vērts pāršūt par savu naudu. Kleitas no ASV un Francijas. Drīkst fotografēt.
- Alma Nolle. Interesanti, ka veikals tagad ir Jūrmalā, Kristīgās akadēmijas telpās :) Bet pārdevēja tiešām ļoti jauka, pretimnākoša, nav uzbāzīga, palīdz arī ar padomiem. Kleitas no Dānijas, ar atlaidi viena maksāja 319, otra - 349 (apakšsvārki iekļauti cenā). Diemžēl kleitas ir tikai tās, kas palikušas pāri, it kā domājot taisīt ciet to biznesu. Lielākā daļa - tikai 34 un 36 izmērs. Bet kleitas ļoti kvalitatīvas, labi materiāli, skaisti modeļi. Žēl, ka uz vietas nav pieejami visi modeļi, kas ir mājas lapā, jo kleitas tiešām skaistas. Ja būtu mans izmērs, pirktu tur. Fotografēt drīkst. Kādreiz tirgoja arī Pronovias kleitas, tagad gan vairs nepasūta.

Rezumē - piedāvājums Rīgā ir diezgan čābīgs, daudz krievisku, vizuļojošu kleitu no lētiem materiāliem. Lielakā daļa veikalu netaisās iepirkt jauno kolekciju, jo nevar iztirgot vēl veco. Bet ar pacietību var atrast savu kleitu. Es pagaidām vēl svārstos starp 3-4 kleitām. No apmeklētajiem saloniem man patika - Gimeneja, De Lukss, Alma Nolle, Belle (lai gan telpas nepatīkamas, ļoti plašs modeļu piedāvājums), Jūlija (tikai apkalpošana klibo:( . Veiksmes arī jums! :)

Ferbija

Savu kleitiņu nopirku salonā Jūlija . Ļoti laba apkalpošana un izvēle. Trešā kleitiņa ko piemērīju šajā salonā bija īstā.

Salons Timils ļoti nepatika. Maza izvēle, visu jāskatās interneta un jāpasūta. Pārdevējas gan bija laipnas.

Salons Belle. Patika jo zināju kādu kleitu gribu, bet diemžēl tā bija tikai uz pasūtījumu un negribējās pirkt kaķi maisā pasūtot un nemaz nepiemērot.

Esmu bezgala laimīga par savu pasakaino kleitiņu no salona Jūlija :)
d

dzulia2010

Es savu kleitu nopirku salona Perle.Nopirko tiesi to,ko man gribejas un paliku apmierinata)))
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.