Kāzu kleitu saloni ar kleitām no 400-800 Ls
darlija
Sveikas! Rīt beidzot arī es dodos kleitu meklējumos,bet es vēlējos palūgt jūsu pieredzi apmeklējot kāzu kleitu salonus..kuri būtu tie saloni ,kuros kleitas cenas svārstās no 400ls-800ls?!
Dina87
Es piemeram nesen biju salona LILITA un kleitas tur maksa no 250 lidz 450 ls. Un kvalitate ir laba, man ta liekas.
Precos.lv
Sola Cafasso nav jāmeklē ss.lv
Adrese un atrašanās vieta ir atrodama tepat Precos.lv Kāzu salonu kartē
Viņu profils ir apskatāms Kāzu kleitu sadaļā, bet
kleitu modeļi ar visām cenām atrodami Kāzu kleitu katalogā.
Adrese un atrašanās vieta ir atrodama tepat Precos.lv Kāzu salonu kartē
Viņu profils ir apskatāms Kāzu kleitu sadaļā, bet
kleitu modeļi ar visām cenām atrodami Kāzu kleitu katalogā.
solcis
Sola Cafaso atrodas blakus Dailes teatrim, bet tur noteikti japiesakas, jo vini nestrada ka parasts salons un tur tikai uz pieraksta.
freeze
danstan
piekriitu solcis par leetajaam kleitaam sola cafasso - nu taadas. bet tur jau paardeveeja arii saka - nu ko var gribeet par taadu cenu.
piemeeram, meeriiju divas it kaa vienaada stila kleitas. vienai korsetes daljaa grauza un spieda, otra ideaali. pirmaa, protams, leetaaka. un lai cik man zheel naudas tai vienas dienas kleitai, nebiju gatava riskeet ar graushanu visas dienas garumaa.
piemeeram, meeriiju divas it kaa vienaada stila kleitas. vienai korsetes daljaa grauza un spieda, otra ideaali. pirmaa, protams, leetaaka. un lai cik man zheel naudas tai vienas dienas kleitai, nebiju gatava riskeet ar graushanu visas dienas garumaa.
solcis
es savu pirku Sola Cafaso un man maksaja 350 Ls un kleitai kvalitate bija daudz labak ka citur kleitam virs 400-500 Ls. Jo citur tas audums loti maksligs likas, bet tur ideals. Par letajam kleitam sola cafaso nevaru komentet- nemeriju, jo nepatika. Bet dargaja gala loti labas kleitas un daudz letakas ka citur :0
Savukart plivuru pirku Alma Nolle- loti patikas. un tur visu pa puscenu tirgo, un kleitam tur tik superigi audumi, tikai nebija mana karota modelisa( tur maksaja manas izveletas kkur robezas 300-400 Ls). katra zina es iesaku iet uz abiem: Sola Cafaso un Alma Nolle.
Savukart plivuru pirku Alma Nolle- loti patikas. un tur visu pa puscenu tirgo, un kleitam tur tik superigi audumi, tikai nebija mana karota modelisa( tur maksaja manas izveletas kkur robezas 300-400 Ls). katra zina es iesaku iet uz abiem: Sola Cafaso un Alma Nolle.
Zhagatinja
peec tavas noskatiitaa modelja zinu, ka shuj arii salonaa Amelija ...... aiznes paraadi zhurnaalu , aprunaajies un tad redzeesi :)
melemelekaramele
Sola cafasso tiešām ir lētāk..bet, arī es pati meklēju kleitu ap 200-300 Ls, bet sola cafasso piedāvājuma kvalitāte gan mani neapmierināja..citos salonos lētām kleitām bija daudz labāka kvalitāte.
danstan
veel ir sola cafasso - tur gan daargaakaa kleita esot 350 lati, bet nevar saliidzinaat cenas ar citiem saloniem, jo tirgo kaa vairumtirgotaaji. un kvalitaate manupraat ir ok, :)
Agny
Cik saprotu tevi interesē dārgais gals. Dārgākas kleitas ir šajos salonos - Gimeneja, Jūlija, Timils, Myosotys (vai kā viņu tur). Pārējos salonos vidējā cena ir zemāka - ap 200, 300 Ls, bet praktiski visos salonos ir arī dažas dārgākas kleitas - virs 400 Ls.
darlija
paaaldies :) tagad jau veidoju sarakstu pēc šī kataloga :)
bet man radās vēl viens jautājums..ja es noskatu kleitu konkrēta salonā ,tad kā ir-viņiem tur ir paraugi,pēc kuriem jāpasūta sev kleita šūšanai, vai arī uzreiz var aiziet un nopirkt gatavu?!
un ja es noskatu vnk kkādu modeli ( internetā,žurnālā utt.) ..apmēram kko ko vēlos,bet tādas kleitas nekur nav..tad es varu iet uz kādu no šiem saloniem un lūgt,lai man pašuj.,vai tomēr tāda gadījumā jāmeklē kāda individuāla šuvēja? ;)
bet man radās vēl viens jautājums..ja es noskatu kleitu konkrēta salonā ,tad kā ir-viņiem tur ir paraugi,pēc kuriem jāpasūta sev kleita šūšanai, vai arī uzreiz var aiziet un nopirkt gatavu?!
un ja es noskatu vnk kkādu modeli ( internetā,žurnālā utt.) ..apmēram kko ko vēlos,bet tādas kleitas nekur nav..tad es varu iet uz kādu no šiem saloniem un lūgt,lai man pašuj.,vai tomēr tāda gadījumā jāmeklē kāda individuāla šuvēja? ;)
Precos.lv
Tāds ir praktiski jebkurš salons.
Drīzāk ieteiktu ieskatīties kāzu kleitu katalogā,
precos.lv
ielikt Tevis vēlamo cenu amplitūdu un izvēlēties kleitas, kuru stils patīk un līdz ar to, atlasīt arī salonu sarakstu.
Veiksmi meklējumos!
Drīzāk ieteiktu ieskatīties kāzu kleitu katalogā,
precos.lv
ielikt Tevis vēlamo cenu amplitūdu un izvēlēties kleitas, kuru stils patīk un līdz ar to, atlasīt arī salonu sarakstu.
Veiksmi meklējumos!
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām