Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu kleita pa 100 Ls???

Atvērt jaunu tēmu
k

kitux

vai ir iespējams par 100Ls nopirkt kāzu kleitu jaunu? un kurā vietā?
14 atbildes
P

Peerlite

salons Belle
savu nopirku pa 100Ls
E

Erna Kļavs

perfetto.lv

Visas kāzu kleitas par Ls 50,-

Visas vakarkleitas Ls 15,-

Uzvalki no Ls 25,-

Vīriešu krekli Ls 5,-

Vīriešu vestes Ls 7,-
o

orange

es savu kleitu nopirku e-bay,kvalitāte bija loti laba,par 125 LVL es dabūju gan kleitu,gan plīvuru un vel davana saņēmu bolero. pirkat klietu internetā mēs maksājam tikai par to šūšanu, audumu un piegādi,bet pirkāt tē mēs maksājam par salonas telpas īre, maksāja pārdēvējam algu un tml. izmaksas :) ja pātērēt mazliet laika tad interneta viss var atrast,bet tikai jābūt uzmanīgai ;)
pievienoju savaa klieta bildes. :) Lai Jums visam veicas :)
M

MissMe

Pievienojos aija_p ieteikumam. Vakar tieši biju tirgū un garām skrienot redzēju dažas simpātiskas kleitiņas.

Madeline

Es savu par 120 latiem nopirku veikalā "Dāma" uz Čaka ielas. Tas nav kāzu salons. Tur pārsvarā ir vakartērpi, bet piedāvājumā viņiem bija arī dažas baltas kleitas. Ļoti jaukas, manuprāt. Ir vērts ielūkoties.
Tiesa, es vēl pēc tam savējo mazliet papildināju pie šuvējas...uzšuvu bolero, lielo puķi priekšā un papildus apakšsvārkus. Bet arī bez tā visa bija ok.
a

aija_p

tirgū!
smejies vai raudi, bet tirgū (centrā "Ausma") var atrast! tikai nevajag iet uz to kāzu salonu, kas ir trepēs - tur gan kleitas pa dārgām naudiņām un arī tie fasoni nu tādi.... krieviski....
es savējo atradu turpat tālāk - ja nemaldos, tad otrajā (vai trešajā) kabinetā no labās puses - ejot no kāzu salona puses! tur ļoti jauka kundze strādā un tur var dabūt arī dažādas vakarkleitas! un viņa atļauj arī kombinēt - man beigās salika vienu kleitu no divām dažādām. no vienas augšā, no otras svārki! un vēl atlaidi iedeva - reāli samaksāju 55ls! un kleita pa pirmo! piedāvāja arī atšūt, ja vajag.

Pankucinja

es savu kleitu pārdodu pa 120Ls:)
t

teriana

Es savu kleitu nopirku Lietuvā - Viļņā.

Kleita,plīvurs un riņķi maksāja 150Ls.. Latvijā arī dažas patika,bet tās visas bija ap 700Ls. Savu izvēli nemaz nenožēloju. Kā būs bildes ielikšu.

Marrita

manuprāt jauka kleitiņa ;) šodien uzgāju mētājoties pa i-lapām :D
5santimi.lv
E

Erna Kļavs

perfetto.lv

Mājas lapā nav saliktas kleitas, bet uz vietas ir liela izvēle. Cenas sākot no Ls 80,- . Iepriekš sarunājot laiku, var nākt uz vietas apskatīt un pielaikot.

Ir arī uzvalki, krekli, kaklasaites un tauriņi līgavainim, kā arī vakarkleitas kāzu viesiem.
k

krabitis

Tieši to veikalu, ko ieteica Rūķīte, arī es gribēju ieteikt. Veikals saucas Bertini. Tur vēl tāds sarkans interjers. :)

Es savu kāzu kleitu nopirku par 140Ls! Kā ieraudzīju sev mugurā, tā iemīlējos!!

Tur gan nav plaša izvēle, bet šo to var atrast. ;)
R

Rūķīte

Ir viens veikaliņš Avotu ielā - tajā mazajā gabaliņā, kas ir starp Marijas un Lāčplēša ielu. Ja iet no Marijas ielas, tad ielas labajā pusē, un ja nemaldos tad pie ieejas mazas trepītes uz augšu... veikaliņš ļoti maziņš, bet tur tiešām bija +/- 100Ls praktiski visas kleitas.
m

maijamaija

ir, neatceros precīzi kā sauca veikalu, kaut kas ar City, veikalā Domina tur pie Cubusa tajā galā, pašā stūrītī. Kleitas bija smukas (no USA) bet ne manā gaumē, maksāja ap 80lvl Bet tas bija kādu laiku atpakaļ, varbūt izpirktas, jo meitene teica, ka vairs nevedīšot, neesot izdevīgi.
Vēl šur tur pa kādai kleitai, kas maksāja ap 110lvl redzēju. Vajag prasīt atlaides :)
z

zemene'10

Pat ļoti laba cena, liela izvēle un esot arī laba kvalitāte... pati tik šodien atradu (pēc citas līgavas ieteikuma)

zip.lv
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.