kazu kleita lidz 300 eur
ligavina26
sveikas ligaviņas! kur meklēt kazu kleitu lidz 300 eur? butu jauki ja ar precizam adresem sniegtu atbildes.paldies jau iepriekš.zinu ka summa nav nekada liela,taču ceru arī sev kadu jauku kleitiņu atrast.
dzegara
Šajā Čaka ielā 34 mēs tikko draudzenei iegādājāmies ļoti skaistu kleitu par 213 eiro, nebija gluži kāzu kleita, bet balta, gara ar mežģīni un pērlītēm, toties, kā nevienam, jo katra vienā eksemplārā, it kā modelis viens, bet katram izmēram kaut kas savs, pārdevējas ļoti atsaucīgas.
meundo
Ja nav obligāti lai kleita ir klasiska ar simts apakšsvārkiem, tad iesaku kleitu veikalu Čaka ielā 34. Kaut viņš nav specializēts uz kāzām, tomēr ir baltās garās kleitas, kas pilnībā varētu kalpot par līgavas kleitu. Kādreiz pati biju tur iegriezies, toreiz latos skaistā balta kleita maksāja ap 110 LS. Pielieku bildi no google maps.
Uz Čaka ielas uz centra pusi netālu no šī veikala arī ir skaistas garas baltās kleitas, veikals „Kupidons”, Čaka 31.
Uz Čaka ielas uz centra pusi netālu no šī veikala arī ir skaistas garas baltās kleitas, veikals „Kupidons”, Čaka 31.
saila
Savu kleitu arī nopirku Bertini. Pirms tam izstaigājos pa Avotu ielu, īsti neviena kleita neizskatījās- labi, ka tā, cenas arī bija budžetam par augstu. Iegāju Bertini, kā uzvilku, tā aizmirst nevarēju, un izrādījās, ka maksā 300 eiro, kas bija summa, ko varēju atļauties. :) Vēl joprojām esmu sajūsmā par apkalpošanu, pārdevēja bija ļoti jauka, mērījām un pārbaudījām visus iespējamos plīvurus un rotas. :D
KristineKr
Piekrītu meitenēm par salonu Jūlija, arī es tur iegādājos savu kleitu tikai par 310 Ls :) Biju plānojusi par kleitu izdot līdz 500Ls, bet kad uzvilku to kleitu, sapratu, ka tā būs mana :))) Un vēl tāda cena, nebija pat ko šaubīties, jāpiemin gan, ka pirku Janvārī uz ziemas atlaidēm, bet zinu, ka viņiem ir kleitas arī par lētākām naudiņām. Un jā, apkalpošana super! :) Mani apkalpoja pati Jūlija, burvīga sieviete, kura zin kas un ar ko piestāv, kāda tipa frizūra labāk ies pie kleitas, kādas kurpes,u.t.t. Iesaku ieiet, vismaz pajautā vai ir kādas kleitas tavā cenā. :) Veiksmi!
dudkina
Man savukārt par Jūliju vislabākās atsauksmes. Mēs ar topošo vīriņu netīšām gadījāmies uz Avotu ielas un nolēmām vienkārši apskatīt kleitu piedāvājumu un cenas. Jūlija bija vienīgais salons, kur zinot, ka šodien neko nepirksim, pavaicāja vai mums ir laiks un piedāvāja pamērīt kleitas, lai zinām kādam siluetam vai modelim pievērst uzmanību. Pirmo reizi mēriju kleitas...un man pat tika piedāvātas tādas, kuras likās - nekad nevilkšu :) Tas tāpēc, lai saprastu, kas patiešām piestāv. Lieliski!! Izgāju no salona ar vislabākajām emocijām un iespaidiem. Un beidzot jutos mierīgāka, jo sapratu kas man piestāv un ko vēlos. Tāpēc ejot pirkt kleitu palikšu uzticīga šim salonam. Lieliska attieksme un apkalpošana!!
Zefīrs
ligavina26, ja vien tu nevēlies kuplu kleitu ar daudz vizuļiem un cakām kleitu pa tādu cenu atradīsi. Man pašai ir 38/40 izmērs un ar naudiņām ir kā ir tādēļ bez liekas domāšanas gāju salonos uz Avotu ielas un teicu tiešā tekstā- vai jums ir kleitas ap 300EUR vai mazāk. Slonos Sola Cofasso, Beutiful Day un Abi Divi iegāju pirmajos, jo biju dzirdējusi par pozitīvajām atsauksmēm. Protams Sola Cofasso iegāju no sākuma jo biju rezervējusi laiku, bet tur man pārāk nepatika, tiesa ja meklē kuplu kleitu drīzāk ej tur. Tad gāju uz Avotu ielas kur abos iepriekš minētajos salonos meitenes norādīja, ko var apskatīt un vai gribu piemērīt. Bija viena potenciālā kleitiņa, bet tai bija daudz darba lai derētu kā man patīk. Pārdevējas ļoti jaukas un draudzīgas. Jūlijā pat negāju, jo negribēju lai man sabojājas garstāvoklis :D. Biju Pērlē kur ir diez gan daudz skaistu vienkāršu kleitiņu pa zemām cenām. Beigās savu kleitiņu nopirku salonā Bertini. Pirms vēl ieraudzīju kā uz manis izskatās jau tajā sajutos pasakaini kamēr to tik taisīja ciet. UZ vietas arī nopirkām plīvuru kas izskatās ļoti jauki kopā ar kleitiņu.
Pēc savas pieredzes varu droši apgalvot- ej iekšā un saki kā ir- tad uzreiz tev nemēģinās baigi kaut ko dārgu pārdot, jo apskatīsi tikai tas pāris kas ir un varēsi izlemt ko mērīt ko ne. Savā ziņā pat vieglāk izvēlēties kad maza izvēle. Es zināju ,ka tā iz mana kleita ,kad stāvot nākamajā spoguļa priekša neskatījos uz to kas man virsū bet kavējos atmiņās par iepriekšējo :)
Pēc savas pieredzes varu droši apgalvot- ej iekšā un saki kā ir- tad uzreiz tev nemēģinās baigi kaut ko dārgu pārdot, jo apskatīsi tikai tas pāris kas ir un varēsi izlemt ko mērīt ko ne. Savā ziņā pat vieglāk izvēlēties kad maza izvēle. Es zināju ,ka tā iz mana kleita ,kad stāvot nākamajā spoguļa priekša neskatījos uz to kas man virsū bet kavējos atmiņās par iepriekšējo :)
Crexcrex
Jūlijā par 300 eiro - acīmredzot, paveicās; man tur neko zem 450 nepiedāvāja (un katalogā arī šai cenu grupā uzrādās 4 kleitas, pie tam ne uz vietas salonā). Taču lielākajā daļā salonu vismaz pa kādai kleitai ir līdz 300 eiro; vajag izskatīt katalogu un zvanīt uz veikalu, vai kleita ir uz vietas (piemēram, ziemā Beautiful Day izpārdeva fotosesijām izmantotās kleitas par tiešām lētu naudu, tikai tās būtu nepieciešam tīrīt). Otrs variants, ja ir daudz laika - tepat portālā sludinājumi, pilns ar kleitām, kuras pārdod par daudz zemāku cenu, nekā veikalā; ja man nebūtu jau laicīgi nopirkta, noteikti skatītos un mērītu tās kleitas, ko te pārdod.
Spicausis
Labaakais variants, manupraat, ir suutiit no etsy.com. Vinjiem ir kaazu kleitu sadalja, kur var uzlikt max cenu, ko esi gatava maksaat un tad var kjemmeet cauri. Re, kur viens gliits piemeers ar jau gatavu sashuutu kleitu - etsy.com
Veel es ik pa laikam ieposteeju teemaa "kleita internetaa" smukas un nedaargas kleitas, kuraam uzduros interneta veikalos. Nezinu vai kaadam tas noder, varbuut tev noder :)
Veel es ik pa laikam ieposteeju teemaa "kleita internetaa" smukas un nedaargas kleitas, kuraam uzduros interneta veikalos. Nezinu vai kaadam tas noder, varbuut tev noder :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas