Kāzas Fiesta Expo 2011 Ķīpsalā!
ZaneZ
Ta ka pa darba dienam esmu loti aiznemta un pa darba dienam nekadigi netieku uz nevienu no kazu saloniem,tad sapriecajos,ka Kipsala iespejams varesu izveleties savu kazu kleitu,jo reklama tacu bija teikts,ka istade bus visi kazu saloni vienuviet un nebus jatere laiks,lai staigatu pa katru salonu atseviski....un te nu bija! Pirmam kartam jau tur bija tikai kadi 3 vai 4 saloni un katrs piedavaja 3 vai augstakais 6 kleitu modelus-es vispar soka! Nu kas ta pa istadi?! Kazu parstavju salonu atieksme vnk briesmiga....man acis iekrita viena skaista kleita,kura man iepatikas jau uzreiz un kuru butu ari nopirkusi,ja vispar vinu varetu pielaikot un apskatities ka izskatas uz mana auguma. Uz jautajumu,vai drikst pielaikot,ka kleita man loti ir iepatikusies, parstave man pasaka,ka nedrikst,iegruz man roka vizitkarti un pasaka,lai naku uz salonu un tur laikoju. Es galiga soka un nesaprasana!!! Un ta bija ari citas vietas,izvele nekada un bardaks nenormalakais,neko pielaikot nedrikst. Likas,ka tie cilveki tur galigi nav ieintreseti kaut ko pardot,tas nekas,ka pilna nopietniba biju gatava nopirkt sev kleitu. Esmu nenormali vilusies...Nepagaja ne pusstunda,kad vilusas braucam pusdienot....Man pat tagad uznaca bailes iet uz kadu no saloniem un meklet sev kleitu,ja nu atkal kada neapmierinata pardeveja man uzrej ka suns...
Hameleon
es gribētu redzēt, kā jūs pielaikotu tās kleitas Ķīpsalā :) būtu salona īpašnieks, noteiktu atļautu turpat uz vietas to izdarīt :D
Cik es biju sapratis šī izstāde ir vairāk tā kā pakalpojuma sniedzēju apzināšana, lai netērētu savu laiku internetā vai kaut kur citur. Iespēja iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju klātienē un reizē arī parunāties, lai nebūtu jātērē laiks uz tikšanām un braukāšanu.
Halle, manuprāt, bija pilna! Un loģiski ka vienā hallē nesaies visi pakalpojuma sniedzēji pat no Latvijas.
Ļoti patika gaismas un mūzika uz skatuves modeļu apbalvošanas ceremonijas laikā.
Vispār lai saprastu izstādes jēgu, vienkārši jāatceras, ka šajā izstādē piedalās labākie pakalpojuma sniedzēji.
Cik es biju sapratis šī izstāde ir vairāk tā kā pakalpojuma sniedzēju apzināšana, lai netērētu savu laiku internetā vai kaut kur citur. Iespēja iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju klātienē un reizē arī parunāties, lai nebūtu jātērē laiks uz tikšanām un braukāšanu.
Halle, manuprāt, bija pilna! Un loģiski ka vienā hallē nesaies visi pakalpojuma sniedzēji pat no Latvijas.
Ļoti patika gaismas un mūzika uz skatuves modeļu apbalvošanas ceremonijas laikā.
Vispār lai saprastu izstādes jēgu, vienkārši jāatceras, ka šajā izstādē piedalās labākie pakalpojuma sniedzēji.
Daiguu
Njā, es arī varu pievienoties neizpratnei par izstādi...
Mums jau kleita un uzvalks nopirkts, gājām meklēt gredzenus un līgavainim kurpes. Rezultātā pilnīgi izniekots laiks un nauda.
Vienīgais gredzenu stends bija Kāzu aģentūrai, kurā gredzeni bija neadekvātās cenās... Var jau teikt, ka par Schalins 300-400 par vienu gredzenu ir ok, bet... es tam nepiekritīšu. :)
Kurpes vispār nebija, halle pustukša, kleitu "šovs" lēts un garlaicīgs (nenoskatījāmies līdz galam - varbūt uz beigām bija labāk).
Mums jau kleita un uzvalks nopirkts, gājām meklēt gredzenus un līgavainim kurpes. Rezultātā pilnīgi izniekots laiks un nauda.
Vienīgais gredzenu stends bija Kāzu aģentūrai, kurā gredzeni bija neadekvātās cenās... Var jau teikt, ka par Schalins 300-400 par vienu gredzenu ir ok, bet... es tam nepiekritīšu. :)
Kurpes vispār nebija, halle pustukša, kleitu "šovs" lēts un garlaicīgs (nenoskatījāmies līdz galam - varbūt uz beigām bija labāk).
Morenita27
Taapeec jau teicu-faktiski, ne prakstiski :) Jaa, plkst.15.00 vareeja nogarshot taas 5 lielaas tortes,kas bija izstaadiitas un par kuraam vareeja balsot, bet ne tada man doma bija. Doma bija, ka zheel,ka nevar nogarshot konditorejas kuuku piedaavaajumus, piemeram, bija Kuukotavas stends, stendaa 3 kuukas, kuras vareeja pagarshot un tas arii viss-vairaak neviena konditoreja ,kas piedaavaatu nogarshot...maz jau arii vinjas bija-tikai bildees.
Super,ka vareeja nogarshot to fondu shokolaadi ar augliishiem, pirmo reizi meegjinaaju un iepatikaas :)
Veel labu ideju noskatiiju no kleitas,kas bija Ingriidas salonam, bet taa kaa auduma kvalitaate neaamierinaaja, tad centiishos sarunaat,lai to pashu kleitu uzshuj cits salons,kam ir pieeja kvalitatiiviem audumiem. Nu, bet katraa zinjaa jaa , uz to 4u salonu fona Ingriida izceelaas patiikami. Zheel,ka nebija Alma Noella u.tml.
Bet nu, ceru,ka pasakums izaugs ar gadiem un,ja jau kaa skatos, piedaliijaas tie pashi daliibnieki,kas pagaajushogad , plus shogad veel jauni-taatad pasaakums atmaksaajas!
Kopumaa ljoti pozitiivi (turklaat arii dazhreiz pashausminaaties ir pozitiivi) :D
Super,ka vareeja nogarshot to fondu shokolaadi ar augliishiem, pirmo reizi meegjinaaju un iepatikaas :)
Veel labu ideju noskatiiju no kleitas,kas bija Ingriidas salonam, bet taa kaa auduma kvalitaate neaamierinaaja, tad centiishos sarunaat,lai to pashu kleitu uzshuj cits salons,kam ir pieeja kvalitatiiviem audumiem. Nu, bet katraa zinjaa jaa , uz to 4u salonu fona Ingriida izceelaas patiikami. Zheel,ka nebija Alma Noella u.tml.
Bet nu, ceru,ka pasakums izaugs ar gadiem un,ja jau kaa skatos, piedaliijaas tie pashi daliibnieki,kas pagaajushogad , plus shogad veel jauni-taatad pasaakums atmaksaajas!
Kopumaa ljoti pozitiivi (turklaat arii dazhreiz pashausminaaties ir pozitiivi) :D
plume
par izstādi - es arī vīlos kleitu piedāvājumā, šķiet bija tikai 4 saloni. Un piem, tajā pašā Jūlijas un Bonni apvienotajā stendā tikai četras jocīgas kleitas. Toties Ingrīda malacis! tādu skati uzrīkoja. Nemaz neticēju, ka Latvijā var uzšūt tik kvalitatīvas kleitas!
Par kūkām - negribu piekrist tam, ka nevarēja nogaršot. Un kā vēl varēja nogaršot, vienkārši vairākas stundas tās bija izstādītas, lai apmeklētājiem būtu pietiekoši ilgs laiks, lai varētu nobalsot par skaistāko. Un pēc tam varēja arī nobalsot par gardāko.
Likās jauki, ka varēja aplūkot kāzu fotogrāfu izstādi un šķiet, atradu arī savu kāzu video veidotāju :)
Par kūkām - negribu piekrist tam, ka nevarēja nogaršot. Un kā vēl varēja nogaršot, vienkārši vairākas stundas tās bija izstādītas, lai apmeklētājiem būtu pietiekoši ilgs laiks, lai varētu nobalsot par skaistāko. Un pēc tam varēja arī nobalsot par gardāko.
Likās jauki, ka varēja aplūkot kāzu fotogrāfu izstādi un šķiet, atradu arī savu kāzu video veidotāju :)
Mi-mii
Njā, izstāde varēja būt plašāka, bet tā kā kleita man jau ir iegādāta, tad kopā ar vedējmāti sasmēlāmies idejas daudz kam citam, un bijām ar izstādi ļoti apmierinātas.
un piekrītu Laumai - cena atbilstoša piedāvājumam.
un piekrītu Laumai - cena atbilstoša piedāvājumam.
Lauma
Protams vienmēr būs kam nepatīk, cik cilvēku tik viedokļu. Man gan patika... tortes varēja gan novērtēt vizuālu, gan nogaršot...es dabūju no katras pagaršot. Ļoti patika šovs "Ekstravagantā līgava" daudzi digti interesanti tērpi bija, katrai kleitai savs raksturs... Lai vai kā...es uz šo visu biju pozitīvi noskaņota, man patika.... Jā.. piekritīšu ka cena atbilsoša piedāvājumas...nenožēloju ka aizbraucu.
Morenita27
Nu tad taa, arii mees bijaam ar draudzeneem, protams, par briivu, jo zagsaa jau iedeva ieluugumus, plus veel pie halles viens puisis sadeva kaudziiti, tos mees atdevaam cilveekiem ,kas gaaja pie kases :)
Katraa zinjaa izstaade pozitiiva no izsmieshanaas viedoklja. Vistragjiskaakaa bija taa amatnieku izstaade 2.hallee. Kaazu izstaade 1. hallee likaas par iisu, riktiiga mazuma piegarsha. Labi biaj redzeet kleitu shovus. Labaakaas bija no Ingriidas, paareejas bija vai nu riktiigi leetas vai mauciigas. bet mauciigajaam bija labs shovs. Ingriidas modeles gan gaaja klupdamas , krisdamas aiz garajaam kleitaam kjeroties.
Jaa, bet nu buutu bijis super,ja buutu bijis kleitas no visiem saloniem...zheel,ka sleepjas vai skopojas,lai piedlaiitos izstaadee. Zheel arii,ka izstaadee faktiski nebija kuuku paraugu, nebija iespeeja nogarshot kuukas... jo mulkjiigi skriet pa visu Riigu un testeet katraa konditorejaa. Arii ieluugumu piedaavaajums buutu bijsi super,ja buutu bijis vairaak. Bet nu, katraa zinjaa idejas vareeja pasmelties, bet nebija nekaads taads-wow apbriinojami, driiazaak vareetu teikt-paarstaaveeta klasika un paarbaudiitas veertiibas standarta kaazaam. Bet nu, uzskatu,cena atbilstosha piedaavaajumam.
Katraa zinjaa izstaade pozitiiva no izsmieshanaas viedoklja. Vistragjiskaakaa bija taa amatnieku izstaade 2.hallee. Kaazu izstaade 1. hallee likaas par iisu, riktiiga mazuma piegarsha. Labi biaj redzeet kleitu shovus. Labaakaas bija no Ingriidas, paareejas bija vai nu riktiigi leetas vai mauciigas. bet mauciigajaam bija labs shovs. Ingriidas modeles gan gaaja klupdamas , krisdamas aiz garajaam kleitaam kjeroties.
Jaa, bet nu buutu bijis super,ja buutu bijis kleitas no visiem saloniem...zheel,ka sleepjas vai skopojas,lai piedlaiitos izstaadee. Zheel arii,ka izstaadee faktiski nebija kuuku paraugu, nebija iespeeja nogarshot kuukas... jo mulkjiigi skriet pa visu Riigu un testeet katraa konditorejaa. Arii ieluugumu piedaavaajums buutu bijsi super,ja buutu bijis vairaak. Bet nu, katraa zinjaa idejas vareeja pasmelties, bet nebija nekaads taads-wow apbriinojami, driiazaak vareetu teikt-paarstaaveeta klasika un paarbaudiitas veertiibas standarta kaazaam. Bet nu, uzskatu,cena atbilstosha piedaavaajumam.
Alena
kada no foruma sadalam es jau rakstiju,ka nebus nekadas jegas no tas izstades un ja nebutu par brivu ielugumi-nekad muzam tur neietu - jo dzirdeju atsauksmes un biju parliecinata,ka NEKA tur nebus!! TA ari bija!! Visu to,var viegli atrast interneta,vai seit par saita... man bija tikai patikami, ka par 3 Ls vareja uztaisit make-up + frizuru - tur bija kads salons... Man loti patika- uztaisija loti profesionali- un ziniet, tikai tas man uzlaboja garastavokli un pec izstades es nejutu ka liekam izskaidiju savu laiku!! t.k. mazs labums tomer bija :)
ilze_egle
Izklausās pa galam stulba izstāde :) Bet pagājušogad te forumā varēja lasīt identiskas atsauksmes- tā ka secinājums- nekas nav mainījies :)
sanna
Es vakar biju tikpat šokēta kā Tu! Iztērēju tikai naudu par ieeju un nulles vērtībā tas pasākums. Arī vienu gribēju mērīt, bet man iegrūda buketu un teica, lai eju pie viņas mājās mērīt kleitas nākamajā dienā.
Bet, labā ziņa ir tā, ka aizgāju pēc izstādes uz kāzu salonu un - NOPIRKU KELEITU. kad uzvilku, sapratu - ir īstā :)
Tā kā nebaidies - tie saloni, kuri jau strādā gadiem uz izstādi neiet. Un attieksme bija perfekta, pārdevēja uzreiz saprata, ko gribu(lai gan man pašai likās, ka es pati nezinu, ko gribu) un no 7 mērītajām pēdējā bija īstā :)
Bet, labā ziņa ir tā, ka aizgāju pēc izstādes uz kāzu salonu un - NOPIRKU KELEITU. kad uzvilku, sapratu - ir īstā :)
Tā kā nebaidies - tie saloni, kuri jau strādā gadiem uz izstādi neiet. Un attieksme bija perfekta, pārdevēja uzreiz saprata, ko gribu(lai gan man pašai likās, ka es pati nezinu, ko gribu) un no 7 mērītajām pēdējā bija īstā :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas