Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzas Fiesta Expo 2011 Ķīpsalā!

Atvērt jaunu tēmu

ZaneZ

Ta ka pa darba dienam esmu loti aiznemta un pa darba dienam nekadigi netieku uz nevienu no kazu saloniem,tad sapriecajos,ka Kipsala iespejams varesu izveleties savu kazu kleitu,jo reklama tacu bija teikts,ka istade bus visi kazu saloni vienuviet un nebus jatere laiks,lai staigatu pa katru salonu atseviski....un te nu bija! Pirmam kartam jau tur bija tikai kadi 3 vai 4 saloni un katrs piedavaja 3 vai augstakais 6 kleitu modelus-es vispar soka! Nu kas ta pa istadi?! Kazu parstavju salonu atieksme vnk briesmiga....man acis iekrita viena skaista kleita,kura man iepatikas jau uzreiz un kuru butu ari nopirkusi,ja vispar vinu varetu pielaikot un apskatities ka izskatas uz mana auguma. Uz jautajumu,vai drikst pielaikot,ka kleita man loti ir iepatikusies, parstave man pasaka,ka nedrikst,iegruz man roka vizitkarti un pasaka,lai naku uz salonu un tur laikoju. Es galiga soka un nesaprasana!!! Un ta bija ari citas vietas,izvele nekada un bardaks nenormalakais,neko pielaikot nedrikst. Likas,ka tie cilveki tur galigi nav ieintreseti kaut ko pardot,tas nekas,ka pilna nopietniba biju gatava nopirkt sev kleitu. Esmu nenormali vilusies...Nepagaja ne pusstunda,kad vilusas braucam pusdienot....Man pat tagad uznaca bailes iet uz kadu no saloniem un meklet sev kleitu,ja nu atkal kada neapmierinata pardeveja man uzrej ka suns...
27 atbildes
P

Pupsiks

biju, atvainojiet, pilniigaakais suuds!
m

melllene

Man izstāde PATIKA! Kleitas varētu būt ērtāk mērīt salonos, jo tur uz vietas lielāka izvēle kā izstādē (es gan redzēju vienu meiteni, kas mērīja kleitu arī izstādē).
Toties gredzenus varēja pielaikot kādi labāk izskatās, ielūgumus apskatīt, trīs piedāvājumus ar krēslu pārvalku nomu... un gan jau ka citām citi ieguvumi. Piem.ielūgumi.
I

Ivonchiks

šaubos vai kāds pārdos lētāk kāzu kleitu tikai tādēļ, lai nav jāved atpakaļ uz salonu... :D

Hameleon

a tas ir interesants piegājiens :)
a

aigga

es uz šāda tipa izstādēm dodos pēdējā dienā pāris stundas pirms beigām, jo tad tie kas piedāvā savu produkciju, piedāvā arī labākās atlaides, kurš tad gribēs visu pakot atpakaļ un vest prom? :) Kaut gan jāsaka ka piedāvājums nebija diži plašs, tomēr dažas noderīgas lietiņas sew gan guvu. Par kazu kleitām man galva nesāpēja, jo tā jau ir iegādāta. un noteikti visām līgavām ieteiktu doties un salonu pielaikot, jo tur jūs busiet princeses, vienkarški nespēju iedomāties kāpēc izstādi vajadzētu pārvēst tigus bodītēs, lai pielaikotu kleitas. runājot par kūkām nogaršojām 3 no 5 un neviena nelikās laba, izskatījās ka meistari ir sapinušies paši sava meistarībā, bet tā ir gaumes lieta. izsstāde bija tieši tā da kā biju to gaidījusi, nekas pārdabisks.
D

Drusill

Biju izstādē. Kūciņas nogaršoju, "Gan bei" kūciņa tiešām bija garda.
Vīlos, ka tik maz kāzu salonu bija apskatāmi izstādē.
Bet jebkurā gadījumā, bija pāris labas idejas, ko ieguvu izstādē. :)
D

Daiguu

Paldies, bet neiepatikās. :) Ai, nezinu.
Bijām Jahontā, tur gredzentiņš ar maaaazu briljantiņu (kas vienīgais patika) maksā 600 Ls - viens pats!!!
Pret pasūtīšanu pie meistara dārgais protestē, jo tā esot kaķa pirkšana maisā.
Nu bāc. Laikam jāpērk parastās stīpas. :D
k

kikimonc

tiem schalins gredzeniem, tepat precos.lv pie kazu kleitu kataloga ir visi gredzeni ar komplekta cenām. vari palūkoties, ja nu atrodas un iepatīkas kas lētāks.
k

kikimonc

Mēs izvēlējāmies šos gredzentiņus, jo vispirms skatījām katalogā, kas iekrīt acīs. Protams, patika jau arī ļoti dārgie,bet nu pa dārgu, tādus nevarējām atļauties. Bet šie izvēlētie arī bija vieni no pirmajiem kas iepatikās, un beigās izvēlējāmies par labu tiem, jo draugam šie vispār vienīgie patika.tā viņi maksā 364ls ar santīmiem, bet viniem bija atlaižu nedēļa, un dabūjām pa 328 ar santīmiem. pēc divām nedēļām vajdzētu saņemt.
precos.lv
D

Daiguu

Nu tie, kuriem pajautāju cenu, maksāja viens 320, bet otrs - 380 Ls (jāreizina ar 2, jo vajadzīgi 2 gredzeni ;]). Piebildīšu, ka nebija pat briljanti - vienkārši zelta stīpiņas (~3-4 mm biezas) ar dažādu faktūru.
Var jau būt, ka izvēlējāmies pašus dārgākos... :D
Šobrīd tiešām gredzenu jautājums aktuāls. Varbūt vari ielikt savu gredzenu bildi un pateikt cenu par abiem?
k

kikimonc

Vai tiešām Schalins gredzeniem viens gredzens maksāja 300-400? Jo cik zinu, tad viņiem gredzeni laulību atsevišķi nemaz nepārdodas. un tie kas ir pa vienam, ir saderināšanās.
Un musejie tik tiešām nemaksāja viens tādu summu, bet gan abi.

Harlita

Biju uz nesen šeit uz "Atpūtu & moto", kā arī uz šo, jo bija seminārā jāpiedalās, bet, ja nāktu meklēt ko kāzām, noteikti neatrastu. Paskatītos kāzu kleitu modes skati (pagājušogad pati demonstrēju Ingrīdas kleitu), bet tas arī viss...
Tās izstādes kopumā Ķīpsalā ar katru gadu paliek nevis labākas, bet žēlīgākas. Tie bija treknie gadi, kad bija uzplaukums un visi piedalījās, citreiz pat aiz "neko darīt" vai vnk "nodemonstrēt muskuļus", bet tagad - vai nu nav naudas, vai neredz jēgu, ja tāpat visu aktuālo info var sameklēt internetā, vienīgi - protams, izpaliek klātbūtnes efekts, aptaustīšana, degustēšana....
Tad nu tās zāles viņi cenšas aizpildīt nevis ar tiem, kas stendos reāli kaut ko prezentē, bet gan ar atrakcijām/šoviem/pasākumiem, lai radītu iespaidu, ka kaut kas notiek.
S

Seene

jā, par izstādi varēja spriest pēc cenas un... tā, kā pat "pakaļ tika mesti" ielūgumi :) ļooti vienkārši varēja iekļūt par baltu velti :) vilšanās bija gan - vai vīrieši neprecas?!!!??? vai arī uz kāzām neko negērbj mugurā? :) ja sievietēm bija vismaz kaut kādas kleitas (daža pat tīri glīta), tad vīriešiem nekā :( par tērpu skati... pārsmējos - vienai meitenei krūtīs kleita bija tik liela, ka viņa pat nenāca skatuvei līdz priekšai, lai tauta tik traki nemana :) nu vismaz pa izmēriņam būtu piemeklētas tās kleitiņas... skumji taču skatīties, ka iestūķētas kleitās, kas ir traki par lielu.... skats ne pēc kā :( vīlusies gredzenu piedāvājumos biju, nekā interesanta... vai nevarēja piesaistīt vairāk rotkaļus u.c. meistarus? jā, kūkas varēja nogaršot - rinda bija neiorganizēta :) bet nogaršot varēja, varbūt tiem, kam marcipāns ir OK šīs kūciņas patika, man ne pārāk :) viennozīmīgi - izskatījās daudz labāk nekā garšoja.

Hameleon

bet visi taču varēja tikt uz Interbaltic Textil, vismaz es arī tur pastaigājos.
A bet par norobežojumiem 1. hallē, tā norobežota vieta sastādīja tikai 10% no visas platības. Pagājušajā gadā bija tiešām tikai 50% ar stendiem un puse no halles bija tiešām tukša (bet tā bija pirmā izstāde).
Jā, pasākums varētu teikt, ka neatmaksājas no tirgotāju viedokļa. Bet vārda atpazīstamības viedokļa, lai uzturētu savu brendu noteiktā apritē, šāda veida pasākums ir ļoti nepieciešams, ka jebkāda reklāma pa TV, kuru reti kurš skatās.
D

Daiguu

Man gan liekas, ka šai izstādē piedalās 1) tie, kuriem ir finanses pasākumam, kurš neatmaksājas (man tāds subjektīvais viedoklis radās - jo kleitu pat nevar piemērīt, līdz ar to arī neviens no nepērk);
2) tie, kuri tikko ienākuši tirgū, lai parādītu sevi.
Nu jā, par cik es citus gadus neesmu gājusi, jo precēties taisos tikai šogad, nevaru salīdzināt ar citu gadu piedāvājumiem.
Par to, cik pilna bija halle, liecina, ka puse bija aizbarikādēta ar aizslietņiem... ;)
Ā, kūkas ieraudzījām un nolēmām negaidīt degustāciju, jo mums lillā cukura krēms neliekas ņamma. :)
Vienvārdsakot - zvezda v šoke. :))
Mans izskaidrojums - acīmredzot dalības maksa bija neadekvāta vai arī info par iespējām piedalīties bija par maz, jo, piemēram, blakus amatnieku zālē bija izstādīti ar rokām darināti ielūgumi, kas varētu derēt arī kāzām, bija arī apavu stends (VIGO), kur nopirku sev otras (ērtās) kurpes kāzām, utt.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.