Torte_2010
dosvidanie
Meitenes, kā pēc pieredzes, kādas ir cenas 2010.gadā uz kāzu tortēm???
Montaliine
Varbūt kāds zin Madonas pusē, kur cep gardas kūkas? Pašlaik tik divas vietas zināmas, bet īpaši nepiesaista, varbūt ir zināma kāda cepēja, kas mājās taisa, jo tās sanāk gardākas :)?
Keisa
"Aijas kūkas" atrodas Plācī (tas ir braucot uz Valmieru pa ceļam aiz Straupes) - viņi cep parastās mākas kūkas biskvīta, napaleona vai jauktajā veidā ar vārīto krēmu. Bijām nogaršot, nu ļoti labas, tagad tikai jāvienojas ar topošo vīriņu kādu gribam, un jāpasūta :)
lily_v
Arī es sāku domāt par kūkām.... Bet Saldus pusē.
GARŠĪGAS!!! DZIRDĒTS VISUR, BET kādas tad ir tās garšīgās? kas tur ir iekšā? pildijums? nosaukums?
GARŠĪGAS!!! DZIRDĒTS VISUR, BET kādas tad ir tās garšīgās? kas tur ir iekšā? pildijums? nosaukums?
maijamaija
Kas tās par Aijas kūkām? Varētu kādas koordinātes dabūt?
Un tā cepēja Lielvārdē?
Sāku interesēties, jo man vajadzēs 2 kūkas, par vienu man nav uztraukumu, bet par otru gan.
Vēl mani interesē vai tie cepēji paši piegādā līdz svinību vietai? (manā gadījumā tā ir Rīga) jo nespēju iedomāties kā 3stāvīgu kūku var pats aiztransportēt, lai nekas nesagāžas.
Un tā cepēja Lielvārdē?
Sāku interesēties, jo man vajadzēs 2 kūkas, par vienu man nav uztraukumu, bet par otru gan.
Vēl mani interesē vai tie cepēji paši piegādā līdz svinību vietai? (manā gadījumā tā ir Rīga) jo nespēju iedomāties kā 3stāvīgu kūku var pats aiztransportēt, lai nekas nesagāžas.
kariina
Sazvaniiju Aijas kūkas - brauksim degustēt, lai gan līgavainis teica, ka tik garšīgu Napaleonu un pīrāgus nav ēdis! :)
Keisa
Nē, es pati viņai piezvanīju un teicu, ka pirms ko pasūtīt vēlos nogaršot. Man jau liekas, ka tas ir tikai normāli. Viņa piedāvāja pataupīt no katras kūkas gabaliņus, ja būsim tikai pēcpusdienā, turklāt mēs varēšot arī apskatīt pašu procesu, kā kūkas tiek ceptas. Tā kā visā visumā bija OK :)
Pinga81
Siguldaa nezinu, bet Lielvaarde ir stundas braucienaa un tur mana pazinja taisa burviigas tortes, dazhnedazhadas un tieshaam ljooooti ljoooti garshiigas. Vienmer gribas vairaakus gabalinjus. Biskviits vienmer suliigs un garshas saliktas, lai nav par saldu vai par skaabu. Es dazhaadas vinjas tortes esmu edusi un visas ljoti gardas. Vinja njem 7ls/kg
ilze_egle
Es varu teikt tikai par IKI tortēm. Tās tiešām ir lieliskas, jo īpaši tā šokolādes ar kraukšķīgo pildījumu...mmmm :)
Mazaa_K
Es cepu Talsos. Ēdnīcā Nārotne. Bijām apmierināti, jo kūka bija ļoti laba. Ja interesē sīkāk, tad var prasīt konkrētākus jautājumus.
Agnex
Gribu padalīties pieredzē ar Edit kondetoreju - labāk pameklējiet ko citu! Vienalga kādas cenas piedāvā kāzu tortēm! Ļoti nepatīkama pierede. Torte it kā bija skaista un tieši tāja kā pasūtīja, tikai tā garša bija briesmīga - mākslīgais putukrējums ar švammi, kas laikam bija domāts biskvīts. Neiesaku.
Lai veicās mums visam gatavojoties Lielajai dienai! :)
Lai veicās mums visam gatavojoties Lielajai dienai! :)
kariina
Vai viņi paši Tev piedāvāja braukt un nogaršot? Man gan nelikās tā sieviete ļoti pretīmnākoša, bet cik saprotu, kūkas viņa cepj ļoti gardas!
Zanch
Par gemosu paldies ;). Es mājas lapā redzēju tikai apaļus , vai viņiem ir arī kvadrātveida? Mums konditore , kas sarunāta kūkas cepšanai teica, ka labāk , lai ir četrkantaina torte, jo , ja akurāt grib apaļu , tad daudz sanāk griezt nost. Tad nu es iedomājos, varbūt kāda ir redzējusi tieši četrkantainus paliktņus, jo tie apaļie it kā ir šur tur .
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas