Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Cik maksā ēdināšana? 2007. gada cenas un kādas varētu būt 2008.!!!

Atvērt jaunu tēmu

Bumblebee

Plānojot kāzu budžetu, saskārāmies ar vienu būtisku jautājumu - cik varētu izmaksāt viena cilvēka pabarošana kāzās? Ēdināšana būs tradicionāla - siltais+aukstais galds! Padalaties ar savu pieredzi, cik jums izmaksāja ēdināšana, un kādas varētu būt provizoriskās cenas nākošā gada vasarā?!
45 atbildes

Kukainiitis

Ēdināšana nav no lētajām... Ja ņem vērā, ka mums būs ap 70 cilvēku... Bet mēs ar saimniecēm sarunājām tā, ka gaļu ( ruksi un liellopu) mēs paši atvedīsim no laukiem, visus dārzeņus no laukiem, pārējo pirksim bāzē...tāpat arī alkaholu, tad nu ceru, ka nebūs astranomiskas summas jāmaksā, vēl jo vairāk, ka pašas svinības taisīsim latgalē...
F

Freija

Ja "Laimes ligzda" šogad starp ēdinaātājiem piedāvā ari kafejnīcas "Eifrata" ēdienkarti - ņemet to. Cenas šogad nepateikšu, gan jau ar kādiem 15.00Ls jārēķinās, bet pagajušajā gada maksājām 10.00ls par personu (maltīte + brokastis). Atsevišķi jāpērk alkohols, viesmīļi. Viss bija ļoti, ļoti garšīgs! Un daudz!
i

ingreta

Nu mēs tiko vadīām kāzas kur galdi izmaksāja 10 ls no cilvēka.Dzirdot šo summu bija šoks-kas būs uz galda?Bet ticiet vai nē,bija gan grilēts lasiis,gan vista,kotletes ,karbonāde un rullīši.Tāpat salāti tāds kvantums ka vēl 3 dienas pēc kāzām nevarēju visu apēst.Bet tas bija Ogres rajonā un ja nemaldos kafē -Inese vai Ilze.Ja interesē varu atrast īstos kontaktus.
P

Pecinja

mums a taga par eedinaashanu skaic :) 20 Ls no cilv, iekshaa arii brokastis... liekas jau padaargi, bet tajaa pashaa laikaa tur iekshaa ir daudz kas... es nez-ceru ka buus oki, jo viesu nama saimniece jau nu riktiigi jauka :)

Augustīne

:) šķiet, ka vēl kāds nesen saņēmis Laimes ligzdas ēdināšanas piedāvājumu. Mums arī apmēram tas pats.

Bite

Mums kāzas Vidzemē-viesu nams Laimes ligzda piedāvā savus ēdinātājus( viņiem bija vairāki varianti).Sanāca 16.00Ls no cilvēka klāt arī brokastis.

Nefertitti

Mums sanāca 10ls par cilvēku - ietilpa aukstais un siltais galds, bet alkohols jāpērk atsevišķi.

Leldej

A mums Inčukalna Pirtsstropā ir pasūtīta (no 2 ēdienkartēm) dārgākā ēdienkarte -- > 17,20 ls (siltais aukstais + brokastis) + 1 ls no cilvēka apkalpošana pie galda + 1 ls no cilvēka sagaidīšanas galds + 1,50 ls no cilvēka zupa Soļanka brokastīs. Kopā sanāk 20,70 ls no cilvēka.
Lētākā ir par 1 ls lētāk :) t.i. 16,20 + visas pārējās pozīcijas
K

Kristinna

Mums Lobes krogā vidēji sanāks 15 Ls no cilvēka, man šķiet,ka galds būs ļoti bagātīgs.Siltie ,aukstais galds un brokastis ,neietilpst kāzu torte,domāju ,ka jābūt labam,jo regulāri braucam tur ēst,kā arī noskaidrojām ,ka kafejnīcā gatavo tie paši pavāri,kas kāžās.
a

amorita

Es par 15Ls ļoti priecātos. Manis izvēlētajā viesu namā piedāvā galdus saklāt par 30Ls-un tas ir Latgalē pareizinot ar 70 cilvēkiem nu ļoti pasālīti sanāk:(

daceens

Man kāzas Vidzemē - Jaunpiebalgā, ēdinātāji brauks no manas dzīvesvietas - Smiltenes. Ēdināšana, ieskaitot brokastis un apkalpošanu - 15Ls no cilvēka. Cik zinu, tad viņi visur kur klāj galdus, ja tik nav pārāk tālu, bet ļoooti garšīgi :)

Rebeka_bella

Nu mums pagaidām prognozējamās cenas uz personu ir 15-16 Ls (gan siltais, gan aukstais - Rīgas raj.), bet nu protams līdz vasarai vēl kāds laiciņš jānodzīvo un varbūt cenas vēl augs... :/

Africa

man liekas, ka Latgalē cenas ir sakāpušas debesīs tāpēc, ka ēdinātājus un viesu namus var uz vienas rokas pirkstiem pārskaitīt, nav tādas īstas konkurences, lai būtu jāpiedāvā atlaides un elastīgas cenas
i

inly

Mums ēdināšana 25 LVL cilvēkam, tas ir tikai vakariņu un aukstais galds, par brokastīm un sagaidīšanas cienestu vēl atsevišķi 3 un 5 LVL uz cilv. Padaudz, bet noteikti zinu, ka negribu vārītus kartupeļus, ščovētus kāpostus ar kotletēm un karbonādēm.
?

Dzēsts lietotājs

Man liekas, ka visdārgākais ir latgalē. Ja viesu nami, kas tuvāk Rīgai man piedāvāja par 15 ls, tad jau tālāk no Rīgas ar vien dārgāk.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.