Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Cenas par ēdināšanu vienai personai (2011)?

Atvērt jaunu tēmu
d

duudinja86

Vēlētos uzzināt šīi brīža cenas par ēdināšanu vienai personai... es te pazvanīju, man teica 20-25Ls vienai personai... nav tā kā drusku par dārgu???
22 atbildes
r

rrritaa

mums 10Ls no cilveka, un mums kazas bus preilju rajona

MiiunMii

Mums 15Ls/pers.

AnMi

čau, mums būs viena stilīgajā restorānā Vecrīgā, kopā pasēdēšana kādas 3 stundas. Kopā ēdiens +alkohols +galdu dekorēšana =33ls uz cilvēku. Mums nebūs ne vakara vadītājs, ne dīdžejs, vienkārši stilīgas un izsmalcinātas vakariņas par godu kazām :)

kerija21

mums ir 12ls no personas (bez brokastīm). ar brokastīm būtu 15ls/pers.
izvēlējāmies neņemt brokastis, jo tajos 12ls iekšā ir ļoti, ļoti daudz ēdiena, daudz paliks pāri, to saliks ledusskapjos un būs no rīta brokastīm.
svinības notiks Cēsu rajonā.
i

inesiite19

mezjone - Es arī esmu līgaviņa no Aizkraukles, padalies lūdzu kas par firmu un kāda ēdienkarte??
z

zaaza

Kādi ēdieni ietilpst ēdienkartē? Man 15.00 Ls (Jēkabpils rajons). Siltajā zivs, 3veidu gaļa, kartupeļi, rīsi, salāti. Aukstajā 5 veidu salāti gaļas plate, lasis. Saldajā - saldējums, augļi, dažādi pašcepti cepumi (riekstiņi, sēnītes utt.), plātsmaizes. Brokastīs - salāti, gaļas plata, siera plate.
m

mezjone

man ir 7,50ls no cilvēka kopā ar brokastīm. ( Aizkraukle)

Herce

Mums bija 12 Ls, Zaļie Atvari Jelgavā. Kopā ar brokastīm.
a

annule

Mums laimējās nokaulēt uz 9 ls par cilvēku Ādažos,( ieskaitot brokastis, jo mess pashi atnesaam savas sulas, gurķus...) par cik svinības arī bija Ādažos viesu namaa - www.labapirts.lv un mums atveda visus ēdienus gatavus un viss bija super garshiigi:)

Ketta

mums ir ap 20 ls no cilvēka, bet tās ir tikai vakaraiņas, šampānietis , torte un kafija jāmaksā atsevišķi.
cena jau ir pilnīgi atkarīga no tā ko tu izvēlies likt uz galda, kādam tie būs 5 ls, kāds pat 100 ls neiekļausies...
bet tā vidēji, ar standarta galdiem , šogad cik saskaros ir ap 15 ls

Zhagatinja

man kaazas Budapestaa Ungaarijaa .... bija jau piedaavaajumi arii , ka dzeerieni ir ieklajuti piemeeram tikai 4 stundas ....
man sanaak pat sheit leetaak uztaisiit kaazas , ja savai gjimenei arii maksaaju uztureeshanos un celju ....
I

IneseKP

ja nav noslēpums, kur ir tava vieta?vnk daudzas lietas un sikumi ir iekļauti cenā.

Zhagatinja

mana vietaa ir 28 EUR no cilveeka , ir it kaa padaudz , bet tur jau iereekjinaatas taadas lietas , kaa viins + alus + bezalkoholisie dzeerieni , brokastis, vietas puskjoshana , dekoraacijas cermonijai , kreeslu apvalki , zaales dekoreeshna nakshnoshana .....welcome drink , un citas lietas , pat piedaavaaja shai cenaa arii aukiiti beerniem , bet mees attiecaamies .......
skatoties cik un kaadi eedieni tev tiks likti galdaa , vai dzeerieni ir iereekjinaati .....

Zhagatinja

mana vietaa ir 28 EUR no cilveeka , ir it kaa padaudz , bet tur jau iereekjinaatas taadas lietas , kaa viins + alus + bezalkoholisie dzeerieni , brokastis, vietas puskjoshana , dekoraacijas cermonijai , kreeslu apvalki , zaales dekoreeshna nakshnoshana .....welcome drink , un citas lietas , pat piedaavaaja shai cenaa arii aukiiti beerniem , bet mees attiecaamies .......
skatoties cik un kaadi eedieni tev tiks likti galdaa , vai dzeerieni ir iereekjinaati .....
S

Seene

manis nolūkotajā - 10 - 15Ls par 1 pers. = vakariņas + brokastis cenā :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.