Cenas par ēdināšanu vienai personai (2011)?
duudinja86
Vēlētos uzzināt šīi brīža cenas par ēdināšanu vienai personai... es te pazvanīju, man teica 20-25Ls vienai personai... nav tā kā drusku par dārgu???
AnMi
čau, mums būs viena stilīgajā restorānā Vecrīgā, kopā pasēdēšana kādas 3 stundas. Kopā ēdiens +alkohols +galdu dekorēšana =33ls uz cilvēku. Mums nebūs ne vakara vadītājs, ne dīdžejs, vienkārši stilīgas un izsmalcinātas vakariņas par godu kazām :)
kerija21
mums ir 12ls no personas (bez brokastīm). ar brokastīm būtu 15ls/pers.
izvēlējāmies neņemt brokastis, jo tajos 12ls iekšā ir ļoti, ļoti daudz ēdiena, daudz paliks pāri, to saliks ledusskapjos un būs no rīta brokastīm.
svinības notiks Cēsu rajonā.
izvēlējāmies neņemt brokastis, jo tajos 12ls iekšā ir ļoti, ļoti daudz ēdiena, daudz paliks pāri, to saliks ledusskapjos un būs no rīta brokastīm.
svinības notiks Cēsu rajonā.
inesiite19
mezjone - Es arī esmu līgaviņa no Aizkraukles, padalies lūdzu kas par firmu un kāda ēdienkarte??
zaaza
Kādi ēdieni ietilpst ēdienkartē? Man 15.00 Ls (Jēkabpils rajons). Siltajā zivs, 3veidu gaļa, kartupeļi, rīsi, salāti. Aukstajā 5 veidu salāti gaļas plate, lasis. Saldajā - saldējums, augļi, dažādi pašcepti cepumi (riekstiņi, sēnītes utt.), plātsmaizes. Brokastīs - salāti, gaļas plata, siera plate.
annule
Mums laimējās nokaulēt uz 9 ls par cilvēku Ādažos,( ieskaitot brokastis, jo mess pashi atnesaam savas sulas, gurķus...) par cik svinības arī bija Ādažos viesu namaa - www.labapirts.lv un mums atveda visus ēdienus gatavus un viss bija super garshiigi:)
Ketta
mums ir ap 20 ls no cilvēka, bet tās ir tikai vakaraiņas, šampānietis , torte un kafija jāmaksā atsevišķi.
cena jau ir pilnīgi atkarīga no tā ko tu izvēlies likt uz galda, kādam tie būs 5 ls, kāds pat 100 ls neiekļausies...
bet tā vidēji, ar standarta galdiem , šogad cik saskaros ir ap 15 ls
cena jau ir pilnīgi atkarīga no tā ko tu izvēlies likt uz galda, kādam tie būs 5 ls, kāds pat 100 ls neiekļausies...
bet tā vidēji, ar standarta galdiem , šogad cik saskaros ir ap 15 ls
Zhagatinja
man kaazas Budapestaa Ungaarijaa .... bija jau piedaavaajumi arii , ka dzeerieni ir ieklajuti piemeeram tikai 4 stundas ....
man sanaak pat sheit leetaak uztaisiit kaazas , ja savai gjimenei arii maksaaju uztureeshanos un celju ....
man sanaak pat sheit leetaak uztaisiit kaazas , ja savai gjimenei arii maksaaju uztureeshanos un celju ....
Zhagatinja
mana vietaa ir 28 EUR no cilveeka , ir it kaa padaudz , bet tur jau iereekjinaatas taadas lietas , kaa viins + alus + bezalkoholisie dzeerieni , brokastis, vietas puskjoshana , dekoraacijas cermonijai , kreeslu apvalki , zaales dekoreeshna nakshnoshana .....welcome drink , un citas lietas , pat piedaavaaja shai cenaa arii aukiiti beerniem , bet mees attiecaamies .......
skatoties cik un kaadi eedieni tev tiks likti galdaa , vai dzeerieni ir iereekjinaati .....
skatoties cik un kaadi eedieni tev tiks likti galdaa , vai dzeerieni ir iereekjinaati .....
Zhagatinja
mana vietaa ir 28 EUR no cilveeka , ir it kaa padaudz , bet tur jau iereekjinaatas taadas lietas , kaa viins + alus + bezalkoholisie dzeerieni , brokastis, vietas puskjoshana , dekoraacijas cermonijai , kreeslu apvalki , zaales dekoreeshna nakshnoshana .....welcome drink , un citas lietas , pat piedaavaaja shai cenaa arii aukiiti beerniem , bet mees attiecaamies .......
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas