Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Vai 250 Ls par filmēšanu un montāžu no zaksa līdz mičošanai ir dārgi?

Atvērt jaunu tēmu

Alise

kādas pieredzes?
paldies
12 atbildes

Alise

nu es patiešām paļaujos uz to, ka man viņu ieteica profesionāli cilvēki. būs forši, kas gan tur var būt briesmīgs, vai ne? kājas jau nefilmēs :)
galvenais- jāsmaida :)

Africa

man ir pa 150 latiem, no sākuma un līdz kamēr ir ko filmēt
k

kriksene

manuprat ta ir loti normala cena, jo mums ari no Maajaam lidz pat mičošanai 250ls:)

kitija1

Varbūt Tu varēji viņam pajautāt, lai parāda kādu filmiņu, ko viņš ir taisījis, lai pašai drošāk..
bet es domāju, ka viss būs o.k., ja jau Tev viņu kāds iesaka

Alise

es piekritu. ceru, ka būs ok.

Alise

nu man šo filmētāju ieteica kolēģe, kura ilgu laiku strādājusi TV, viņas vīrs ir operators LNT, un viņš bija ieteicis šo filmētāju, kurš izrādās esot režisors.
nezinu, nav jau nekādas pieredzes man ar viņiem, bet baigi gribas to filmu. es labāk visu naudu atdotu tam filmētājam, nevis pirktu pa simtiem alkoholu :), jo tā filma būs kaut kas ļoti mīļš un svarīgs.

kitija1

Nu neviens jau "sūdus" nefilmē, arī ja ņemtu kaimiņu par operātoru, bet vienmēr jau ir situācijas, kad kāds pielien filmētājam priekšā..un vēl jau operātors jau neslēgā visu laiku kameru iekšā un ārā, savādāk sanāk tā, ka kamēr ieslēdz kameru, labākie momenti jau beigušies...

Alise

pricipā viņš kā profesionālis saka, ka viņš "sūdus" nefilmē, un pie reizes arī montē. tiesa gan, ja vecmāmiņas runa būs 3 h,tad tas, protams, tiks nofilmēts.
viņš filmē no 16.00 līdz mičošanai.
sagatavo filmu 3 CD.

kitija1

Manuprāt tas nav dārgi, jo man bija apmēram 15ls/h un montāža atsevišķi 200Ls, bet montāža ir no 18 h materiāla taisa filmu pusotras stundas garumā.

Miika

Kas tev filmēs? un kas ietilpst cenā?

Alise

laikam gan, vēl pie tam ņemot vērā, ka profesionāls režisors.
p

pelīte

Domāju, ka tas ir diez gan lēti. Man no baznīcas līdz vieniem naktī 400Ls.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.