Vai 250 Ls par filmēšanu un montāžu no zaksa līdz mičošanai ir dārgi?
Alise
kādas pieredzes?
paldies
paldies
Alise
nu es patiešām paļaujos uz to, ka man viņu ieteica profesionāli cilvēki. būs forši, kas gan tur var būt briesmīgs, vai ne? kājas jau nefilmēs :)
galvenais- jāsmaida :)
galvenais- jāsmaida :)
kitija1
Varbūt Tu varēji viņam pajautāt, lai parāda kādu filmiņu, ko viņš ir taisījis, lai pašai drošāk..
bet es domāju, ka viss būs o.k., ja jau Tev viņu kāds iesaka
bet es domāju, ka viss būs o.k., ja jau Tev viņu kāds iesaka
Alise
nu man šo filmētāju ieteica kolēģe, kura ilgu laiku strādājusi TV, viņas vīrs ir operators LNT, un viņš bija ieteicis šo filmētāju, kurš izrādās esot režisors.
nezinu, nav jau nekādas pieredzes man ar viņiem, bet baigi gribas to filmu. es labāk visu naudu atdotu tam filmētājam, nevis pirktu pa simtiem alkoholu :), jo tā filma būs kaut kas ļoti mīļš un svarīgs.
nezinu, nav jau nekādas pieredzes man ar viņiem, bet baigi gribas to filmu. es labāk visu naudu atdotu tam filmētājam, nevis pirktu pa simtiem alkoholu :), jo tā filma būs kaut kas ļoti mīļš un svarīgs.
kitija1
Nu neviens jau "sūdus" nefilmē, arī ja ņemtu kaimiņu par operātoru, bet vienmēr jau ir situācijas, kad kāds pielien filmētājam priekšā..un vēl jau operātors jau neslēgā visu laiku kameru iekšā un ārā, savādāk sanāk tā, ka kamēr ieslēdz kameru, labākie momenti jau beigušies...
Alise
pricipā viņš kā profesionālis saka, ka viņš "sūdus" nefilmē, un pie reizes arī montē. tiesa gan, ja vecmāmiņas runa būs 3 h,tad tas, protams, tiks nofilmēts.
viņš filmē no 16.00 līdz mičošanai.
sagatavo filmu 3 CD.
viņš filmē no 16.00 līdz mičošanai.
sagatavo filmu 3 CD.
kitija1
Manuprāt tas nav dārgi, jo man bija apmēram 15ls/h un montāža atsevišķi 200Ls, bet montāža ir no 18 h materiāla taisa filmu pusotras stundas garumā.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas