palīgā!!! nu kur var dbaūt uz fisko fotogrāfu uz 18.08.2007. :((( Cēsīs!
Pērlīte
Mna bēda, caur fotogrāfu fotogrāfiem, tad nu atradās viens brīvais, ka svar 18.08 bildēt mums kāzas. Kad prasīju, cik tas maksās, teica, ka pakalpojumi tā līdz 250 latiem, bet kad pateicu, ka man nevajag ne cd , ne albumus - vnk foto, tad teica - būs jau stipri lētāk, bet cenu nepateica. Tagad izdabūju to ciparu - 220 plus benzīns jālej!!! nu vājprāts. Un tikai vienu dienu.Pirmstam teica, ka 2 dienas fočēs un pa lēto. Un citu variantu nav:( Un viņam kauna nav, vieus namā vēl būs atsevišķa vieta pie galda, gan jau tusēs ar visiem un prom nebrauks, bet šitādu naudu!!!!
Lūdzu cienījamie fotogrāfi dodiet ziņu, ja kāds ir ar mieru cēsīs fočēt.
Lūdzu cienījamie fotogrāfi dodiet ziņu, ja kāds ir ar mieru cēsīs fočēt.
Pērlīte
Es atvaonojos, ja ne tā uzrakstīju par fotogrāfiem, jo tiešām neiznu, cik ir vidējā samaksa par šādu darbu. Un darbs tas noteikti nav vienkārš. Bte runa ie tpar to, ak sākumā teica ka sarunāsim "lētāk", bet tagad paprasīja maksimālo summu. Mēs bijām rēķinājušies ar augstākais 150. Nu pāris bildes baznīcā un pārējās viewus namā. Vieus nams labs, uzņemtu kā savējo, ir kur palikt..
Mīkijs
Nu man gan tā neliekas liela summa, ja ņem vērā, ka braukā līdz un safočē visus dienas notikums, salonā 30 bildes maksā ap 130 Ls un es nedomāju, ka fotogrāfs dienas laikā tikai 60 bildes sabildēs
Friidis
Sanci, Jums tas fotogrāfs laikam baigais filantrops bija Rīga-Roja un atpakaļ vismaz 400 km- degviela un braukšana vismaz 30 Ls maksā. Kas tad viņam paliek pāri, ja vēl jārēķinās ar vairākām dienām datorapstrādes?...:)))
Niania
1) nu skatoties attiecībā pret kāzu budžetu dažiem šāda summa tik tiešām ir liela, arī man būtu..bet aptuveni tik arī tas maksā - šosezon tādas ir cenas.. apmēram no 150-300 ls, atsevišķos gadījumos vēl vairāk.. Jo kopumā tas ir liels darbs - pati zinu, kā ir sēdēt pie foto apstrādes vēl 5 dienas pēc pasākuma pa 12 stundām dienā :/ jo bildes no tādiem pasākumiem ir 1000 un vairāk (priekš diskos rakstīšanas).. man jautājums - kāpēc teicāt ka disku nevajag? Var taču ņemt tieši diskā, un tad paši izdrukāt cik un kādas bildes vēlas un par cik naudiņām var atļauties...
2) Pa lēto jau var meklēt, un var sameklēt, bet iespējams tā būs par velti izmesta nauda, jo kvalitāte Jūs pašus neapmierinās.
3) tas ka jābūt ierēķinātai vietai pie galda (kopējā vai citā telpā nav svarīgi) ir pats par sevi saprotams! Un parasti fotogrāfs nevis "tusē" bet strādā - tb fotografē, jo visu laiku taču kaut kas interesants notiek un ir šādi mirkļi "jāfiksē"!!!
Cik tad bijāt plānojuši maksāt?
2) Pa lēto jau var meklēt, un var sameklēt, bet iespējams tā būs par velti izmesta nauda, jo kvalitāte Jūs pašus neapmierinās.
3) tas ka jābūt ierēķinātai vietai pie galda (kopējā vai citā telpā nav svarīgi) ir pats par sevi saprotams! Un parasti fotogrāfs nevis "tusē" bet strādā - tb fotografē, jo visu laiku taču kaut kas interesants notiek un ir šādi mirkļi "jāfiksē"!!!
Cik tad bijāt plānojuši maksāt?
Friidis
Pērlīt, "vienkārši foto" vairāk neviens fotogrāfs praktiski netaisa. Parasti sabildē visu, apstrādā datorā un ieraksta CD (DVD). Jaunais pāris savā datorā apskatās, izvēlas ko un cik vajag, aiziet uz salonu un izkopē.
Ar "vienkārši foto" var sanākt tā, ka saņemsi kaudzi ar bildēm, pēc tam dažas būs pa maz, bet daļu izmetīsi....:)
Labprāt izlīdzētu, bet uz Cēsīm gan negribas braukt.
Ar "vienkārši foto" var sanākt tā, ka saņemsi kaudzi ar bildēm, pēc tam dažas būs pa maz, bet daļu izmetīsi....:)
Labprāt izlīdzētu, bet uz Cēsīm gan negribas braukt.
sancis
varu ieteikt savu fotogrāfu - brauca no Rīgas uz Roju, kopā ar benzīnu 100ls. Bildes fantastiskas, ierakstītas CD, kādas 200 tika digitāli apstrādātas, bet vienīgi viņš diezgan ātri atprasījās - kaut kur ap 22.00 beidza bildēt - uz mičošanu nepalika, jo tāls ceļš atpkaļ uz Rīgu. Tāpēc šaubos vai būs ar mieru 2 dienas bildēt. Ja ir interese, atraksti privāti.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas