Meklēju fotogrāfu uz 22.08
KristyM
Varbūt var atsaukties kāds,kurš vel ir brīvs uz šo datumu? :) Un nosūtīt man cenas par pilnu dienu un par pusdienu?Šeit fotogrāfu skaits ir tik liels,ka jūtos apjukusi,un nezinu,no kura gala ķerties klāt! :(
Christie
Šeit ir vairāki kāzu fotogrāfi, vari izvēlēties sev tīkamāko: www.lkfa.lv/lkfa2014/lv/kazu-fotografi
pintija
cau.. mums bus Ainars Mazjanis, vari ar vinu sazinaties dr.lv vai facebook. Super viegla komunikacija :)
www.wpephotography.co.uk/#!weddings/c18is
veiksmi meklejumos. es saku meklet decembri, un loti daudzi jau bija aiznemti. iesaku rakstit visiem kuru darbi uzruna. pienemu ja daudzi bus aiznemti, citi neatbildis cenu kategorijai.. veiksmi Tev.. ☺
www.wpephotography.co.uk/#!weddings/c18is
veiksmi meklejumos. es saku meklet decembri, un loti daudzi jau bija aiznemti. iesaku rakstit visiem kuru darbi uzruna. pienemu ja daudzi bus aiznemti, citi neatbildis cenu kategorijai.. veiksmi Tev.. ☺
KristyM
Ja godīgi,man lielākai daļai fotogrāfu,bildes liekas vienādas...vai arī es no tā pilnīgi neko nejēdzu...tāpēc arī ļoti grūti izlemt!:(
Kalnaraja
Mēs pirms izvēlējāmies fotogrāfu arī dauzdus pētījām līdz izvēlējāmies savu fotogrāfu. Katram jau tas stils un kvalitāte atšķiras, tāpat arī ar cenām. Izvēlējāmies to, kurš mums visvairāk iepatikās. Mēs meklējām arī Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas lapā, tur arī var apskatīties, bet daļa pārklājas to, kas te, kas tur.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas