kāzu video zem 250?
Bumbulbite
Labdien, līgaviņas!! Daudz diskusiju par kāzu fotogrāfiem, bet maz ko atradu par video operatoriem. Meklēju ne dārgu, jo finanses ir tik, cik ir. Vairums, ko skatos, maksā ap 250 latiem. Vai kāda var ieteikt labu operatoru arī par mazāķām naudiņām?
Jena
Izlasīju te vienā forumā par Andreju Drozdovu. Aizrakstīju viņam. Pretī saņēmu izsmeļošu info par viņa darbu - man patika. Nosauca arī cenu: 300-400 LVL...
Santux01
Belinda video filmē samērā lēti.
Ar ceļa izdevumie, filmēšanu un montāžu kopā vienojāmies par cenu 100ls. Un kvalitāte mani apmierina :)
Ar ceļa izdevumie, filmēšanu un montāžu kopā vienojāmies par cenu 100ls. Un kvalitāte mani apmierina :)
lily_v
Varu ieteikt vienu lētu video prasiet pašas pa kādām cenām... Draugiem.lv Ojārs Zabarovskis
Lai veicas!!
Lai veicas!!
bubītis
Es arī meklēju video operatoru. Nevajag super-duper tehniku un specefektus, galvenais, ka ir ar to lietu darbojies, var parādīt kādu video ieskatam, roka netrīc, nofilmē gan galvas, gan kājas :D un nepalaiž garām svarīgākos mirkļus. Ja varat ko ieteikt, būtu pateicīga. Būtu labi līdz 100 Ls.
Rashela
Un šis puisis prasa 200 Ls par pilnu dienu:
draugiem.lv mekleetaajaa: Andrejs Drozdovs - tas, kursh ar kameru, mob. 29393219
draugiem.lv mekleetaajaa: Andrejs Drozdovs - tas, kursh ar kameru, mob. 29393219
Rashela
Sameklē draugos šo meiteni:
draugiem.lv
Ir labas atsauksmes...man viņa prasīja 100-150Ls par filmēšanu + montēšanu...
draugiem.lv
Ir labas atsauksmes...man viņa prasīja 100-150Ls par filmēšanu + montēšanu...
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas