Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

kāzu video zem 250?

Atvērt jaunu tēmu
B

Bumbulbite

Labdien, līgaviņas!! Daudz diskusiju par kāzu fotogrāfiem, bet maz ko atradu par video operatoriem. Meklēju ne dārgu, jo finanses ir tik, cik ir. Vairums, ko skatos, maksā ap 250 latiem. Vai kāda var ieteikt labu operatoru arī par mazāķām naudiņām?
21 atbilde
J

Jena

Izlasīju te vienā forumā par Andreju Drozdovu. Aizrakstīju viņam. Pretī saņēmu izsmeļošu info par viņa darbu - man patika. Nosauca arī cenu: 300-400 LVL...

Santux01

Belinda video filmē samērā lēti.
Ar ceļa izdevumie, filmēšanu un montāžu kopā vienojāmies par cenu 100ls. Un kvalitāte mani apmierina :)

lily_v

Varu ieteikt vienu lētu video prasiet pašas pa kādām cenām... Draugiem.lv Ojārs Zabarovskis
Lai veicas!!

bubītis

Es arī meklēju video operatoru. Nevajag super-duper tehniku un specefektus, galvenais, ka ir ar to lietu darbojies, var parādīt kādu video ieskatam, roka netrīc, nofilmē gan galvas, gan kājas :D un nepalaiž garām svarīgākos mirkļus. Ja varat ko ieteikt, būtu pateicīga. Būtu labi līdz 100 Ls.
R

Rashela

Un šis puisis prasa 200 Ls par pilnu dienu:

draugiem.lv mekleetaajaa: Andrejs Drozdovs - tas, kursh ar kameru, mob. 29393219
R

Rashela

Sameklē draugos šo meiteni:

draugiem.lv

Ir labas atsauksmes...man viņa prasīja 100-150Ls par filmēšanu + montēšanu...
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.