kāzu video zem 250?
Bumbulbite
Labdien, līgaviņas!! Daudz diskusiju par kāzu fotogrāfiem, bet maz ko atradu par video operatoriem. Meklēju ne dārgu, jo finanses ir tik, cik ir. Vairums, ko skatos, maksā ap 250 latiem. Vai kāda var ieteikt labu operatoru arī par mazāķām naudiņām?
Raivitīs
Varu ieteikt vienu jaunu cilvēku - video operatoru no Jūrmalas (ar diplomu un iepriekšēju pieredzi), kurš par vienu filmēšanas dienu un kvalitatīvu montāžu parasti prasa 100 eiro.
Uzskatu, ka tās ir "saprātīgas" un "atbilstošas" cenas, nekā pārējiem amatieriem! =)
Maksims Visockis / 27427332 / entimex@mail.ru
Uzskatu, ka tās ir "saprātīgas" un "atbilstošas" cenas, nekā pārējiem amatieriem! =)
Maksims Visockis / 27427332 / entimex@mail.ru
Inese.a
Vislabākās atsauksmes par Ievu. Arī mūsu kāzās viņa filmēja. Jau pirms kāzām tikos ar Ievus, visu izrunājām. Uz visām vēstulēm Ieva atbildēja nekavējoties, kas satrauktām līgavām nav mazsvarīgi :) Manuprāt, Ieva spēj nekļūdīgi spēj uztvert katra pāra būtību, vēlmes. Apskatoties treilerīšus, sapratīsiet par ko runa.
deMiss
Nu redz, cik labi, ka pajautāju! :) Arī mēs vēlamies kāzu video, jo saprotam, ka daudz kas paslīdēs garām pašā kāzu dienas uztraukumā, taču Ls 250... tas ir dārgi tāpēc, ka piekritām Mario samaksāt šādu summu. Un abi kopā veidotu pustūkstoti...
gandriizpreceejusies
Nē, arī katrai filmai tak ir savs treilerītis, jo līgava varbūt vēlas nelielu kāzu ieskatu parādīt arī tiem, kas neredzēs garo filmu :) Jā, un šādi treileri, kas nāk kā bonuss garajām filmām jau kādu laiku ir lielā cieņā :)
Lāšukss
Es arī balsoju tikai par Belinda video (2008.gada diskusijās jau aprakstīju, cik ļoti forši viss sanāca)
šobrīd arī izrādās TIK ļoti demokrātiska cena par PROFESIONĀLU kāzu filmu
šobrīd arī izrādās TIK ļoti demokrātiska cena par PROFESIONĀLU kāzu filmu
bubītis
Es savukārt varu ieteikt - Edgaru Priedīti. Strādā ar pilnu atdevi, lai kur mēs ietu, viņš ar kameru visur jau priekšā, var redzēt, ka savu darbu labi pārzin. Rundāles pilī viņš pat filmējot dziedāja "Pie jūras dzīve mana.." lai mēs varētu valsi padejot :D Filma samontēta ļoti labi, vajadzīgajās vietās uzlikta skaista fona mūzika (piem. ģērbšanās laikā, ceļojuma laikā pa Rundāles pili...).
Nebiju par viņu ne dzirdējusi, ne redzējusi, atradu sludinājumos un apskatiju viņa atsūtīto linku ieskatam
youtube.com
Filma bij gatava 2 nedēļās, saņēmām divus diskus ar mūsu kāzu bildi gan uz vāka, gan diska. Un par to visu samaksājām 100+20 ceļa izdevumi= 120 LS
Nebiju par viņu ne dzirdējusi, ne redzējusi, atradu sludinājumos un apskatiju viņa atsūtīto linku ieskatam
youtube.com
Filma bij gatava 2 nedēļās, saņēmām divus diskus ar mūsu kāzu bildi gan uz vāka, gan diska. Un par to visu samaksājām 100+20 ceļa izdevumi= 120 LS
Bufa
Silti iesaku NE-izvēlēties "Davide" operatoru un viņu pakalpojumus. Konkrēti Arni Strodu. Uzticējām izveidot kāzu video - janvāra mēnesī... Šobrīd ir jau jūlija beigas esam bez samontēta video un sabojātiem kāzu materiāliem. :( Jau kopš marta šis vīrietis neceļ klausuli, neatbild uz e-pastiem... Ļoti silti iesaku NEIZMANTOJIET un neiesakiet šo personu citiem - gaidāma tikai vilšanās un nekvalitatīvs darbs...:(
Heliofite
manu kazu filmeja Igors Senjova piedavata meitene. vinam bija daudz piedavajumu.tas bija pirms 2 gadiem,bet tad bija vel dargaks viss. es samaksaju parfilmesanu, fotogreafesanu un montazu 220 ls.tas opavisam nebija dargi un ar sataisitu video biju loti apmierinata. vinam ir daudz ko paradit no darbiem un cenas ari ir dazadas atkaribaa no operatora pieredzes un kameraras klasa. bet man bija letakis varients un nav ne vainas :) TEl 28892605,29254424
Bumbulbite
njā, piekrītu Bubītim. Vienkārši apnicis saskārties ar mūžigo lietu, tiklīdz runa par kāzām, izmaksas aug pat trīskārši. Daudzi šobrīd ir gatavi arī par mazākām naudiņām kā treknajos gados darboties... Un galu galā, ja tā padomā - cik daudz tad tie maksātspējīgie ir atlikuši??!?!! Baidos, ka fotogrāfiem, filmētājiem un vēl visiem pārējiem drīz būs jānolaiž latiņa par pakalpojumu cenu, ja vien tas jau nav darīts... Jo cilvēki vienkārši vairāk negrib maksāt (un nevar) maksāt 400 - 500 latus..
bubītis
;) Kas meklē, tas atrod :)) Ne gluži pa 100 Ls atradu, bet gandrīz - 100 Ls + benzīns kādi 10-15 Ls Atsauksmes būs pēc kāzām :) Saprotu, ja kāzu filmēšana ir pamatdarbs, tad ir kā ir par tādu naudu, bet ja filmētājam ar citiem darbiem krīzes laikos švaki, arī 200 - 300 Ls par 2-3 kāzām mēnesī nav zemē metama nauda. Pus Latvija tagad pelna daaaaudz mazāk (tai skaitā entie bez darba palikušie profesionālie darbinieki).
smaidosa
Chamux taisnība- montāža ir pietiekami laikietilpīgs process, lai neviens par 100 Ls nefilmētu un nemontētu vēl filmu ;) Zinu, kas par darbu tur jāiegulda (pati strādāju TV), tādēļ arī zinu, ko tas ir vērts ;) Tiesa, man pašai arī operators bija par 150 Ls, BET pirmkārt, operators bija man pazīstams un, otrkārt (vissvarīgākais!!!) jau iepriekš vienojāmies, ka viņš tikai nofilmē un materiālu atdod mums, montēju filmu pati ;)
Jena
Dzirdēju, ka bez montāžas var dabūt par 80-90 Ls.
Vienu ļoti slavē rēzeknieši - par saprātīgu cenu - Māris Justs, fotografē/filmē/montē. www.fotoboy.lv No radiem dzirdēju cenu 150 par vienu (tikai foto, tikai video) vai 160 Ls, ja gan foto, gan video. Man ļoti patika viņa darbi, bet manā lielajā dienā jau aizņemts.
Vienu ļoti slavē rēzeknieši - par saprātīgu cenu - Māris Justs, fotografē/filmē/montē. www.fotoboy.lv No radiem dzirdēju cenu 150 par vienu (tikai foto, tikai video) vai 160 Ls, ja gan foto, gan video. Man ļoti patika viņa darbi, bet manā lielajā dienā jau aizņemts.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas