Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Kāzu albūms 400 bildēm

Atvērt jaunu tēmu

Agona

Problēma- vajag kāzu albūmu, kur ietilptu 400 bildes, bet veikalā piedāvā tikai tumšos ādas vākos...Varbūt kāda no jums zina, kur var nopirkt lielu albūmu vai arī kabatiņas fotogrāfijām(vākus tad meistarotu pati).
21 atbilde

kerija_ip

super! paldies ka nepārprati - tas ne grama nebija ļauni domāts - tiesām, ja man ko vajadzes sadarbosos ar Jums - fantastiska attieksme pret dažādu cilvēku viedokļiem - tikai uzklausot un komunicejos var nonakt pie daudziem labiem rezultatiem. veikmsi darba!

šokolāde

Klau, cepuri nost! Reti nākas redzēt tik veselīgu attieksmi pret citu cilvēku viedokļiem, kas nesakrīt ar paša priekšstatiem;) Patīkama pārmaiņa pēc dažiem foto un šūšanas pakalpojumu sniedzējiem, kas manīti šajā portālā,kuri nu nemaz neprot uztvert un cienīt citu cilvēku viedokli. Lai veicas un daudz pasūtījumu!
a

aija.a

Tādēļ arī saku,ka ar katru klientu strādāju individuāli.
Katram ir sava gaume,tāpēc es savu neuzspiežu. Man ir bijuši vairāki darbi,kuri pašai nu nemaz neliekas forši,bet ja klients vēlas,tad man nav pamata uzskatīt viņa izvēli par sliktu.
Nav jau par ko apvainoties :) ,jo šie ir tikai paraugi,varianti....Ja jau viss būtu tik bezgaumīgi :)),tad man 6 gadus,kopš daru šo darbiņu,nebūtu neviena pasūtījuma.
Piemēram, man ļoti patīk albumiņš ar akmentiņiem uz vāka,bet ja klients gribēs akmentiņu vietā spīdīgas brošas,tad tādas tur būs.
Un visinteresantākais,ka ļoti daudz klientu tieši grib kontrastus starp vākiem un lapām. Es uzskatu,ka cik cilvēku,tik viedokļu :)

bubītis

Nu man jau liekas, ka Kerija tikai pateicas savas DOMAS, pie tam vēl ar humoru, nevis norejot :))) Arī kritika jāprot pieņemt un izmantot ieteikumus. Nevienā vietā neredzu, ka tie albūmi būtu nolikti līdz ar zemi. Te taču ir forums - jārēķinās ar to, ka visi viedokļi nebūs tikai pozitīvi. Tas jau būtu sviestaini, ja viena ieliek savu kaut vai ielūgumu un visas tik jūsmo, cik forši, cik skaisti, cik... Kaut patiesībā nodomā: "Vajadzētu to lentu citā krāsā, šitā lec acīs.." Man labāk patiktu, ja godīgi pasaka, ko domā un kā izskatās no malas, nekā liekuļo. Viens cilvēks jau nekad visu nevar pamanīt un iedomāties, bet apvienojot vairāku cilvēku idejas un ieteikumus, var vieglāk tikt uz priekšu. Nu man tā liekas..
Jā, un kas attiecas uz tēmas saturu - tas nav nekas jauns forumos - tēma rada tēmu :))

saulux5

Pilnīgi nemaz necepos! :) Vnk kaitina tādas foruma dalībnieces, kuras vinemēr izsaka savu negatīvo viedokli pat tad, ja nav prasīts! :)

Tēmas uzsācēja prasīja, kur dabūt albumu, nevis ko jūs domājat par šiem albumiem! :)

Vnk es uzskatu, ja nav nekas labs ko teikt - nesaki vispār! :)

šokolāde

Saintriģējāt-paskatījos tos albumus;) Ja godīgi, man neradās gluži asociācijas ar zārka drapējumu, tomēr kaut kāda padrūma noskaņa dažiem darbiņiem ir- manuprāt, izmantoto krāsu dēļ- tās ir aukstas un manai gaumei pārāk spilgtas. Pat pasteļtoņi ''lec acīs''. Tāpat krāsu kombinācijas dažreiz agresīvas-melns vāks+dzeltenas lapas utt. Tomēr pieņemu, ka tas ir gaumes jautājums.

kerija_ip

ja nepasaka neko jauku - tad uzreiz aizvaino - nu gan :) - tad jau visa pasaule būt pārcukurota.
saulux5 atslābsti - cilvēki ar veselīgu humoriņu par to vienkārši pasmaidītu - necepies :)
Neviena bridi neteicu, ka tie nav smuki - sasmējos tik par asociācijām kas radās

saulux5

Domāju, ka tomēr aizvainoji, jo neko jauku nepateici!

Man personīgi daži no darbiņiem ļoti patika! Protams, ka ne visi, jo nav īsti manā gaumē, bet daži bija ļoti interesanti un oriģināli!

kerija_ip

ceru ka neaizvainošu - bet man radās dīvainas asociācijas skatoties Jūsu gatavotos albumus/viesu grāmatas, lai pārbaudītu - jautāju vīram - ar ko asociējas - šis pateica kaut ko līdzīgu - hmm varbūt mazāk jāskatās adamsu ģimenīti :D - tie auduma savilkumi ar "spīzduli" atgādina zārku dekorācijas - tiem ar tā savelk audumu, tikai bez "spīzduļa" :D

Agona

Mums laikam picturehappy neder, jo bildes jau esam izdrukājuši...

saulux5

Es zinu un esmu izmantojusi www.picturehappy.lv :)
T

Topošā sieviņa

Kāda ir adrese, kur var pasūtīt ,,digitaalajaam bildeem izprinteetu albumu"?? Paldies.
a

aija.a

Varu piedāvāt izgatavot albumu,tikai manis gatavotajos albumos bildes jālīmē ar fotostūrīšiem.
Te daži paraugi foto.inbox.lv
e

es-saule

Ir nopērkami stūrīši ( kā padomju laikos), lai bildes nav jāielīmē. Kādreiz tādus varēja nopirkt J.Rozes grāmatnīcā, varbūt arī citās ir.

šokolāde

No personīgās pieredzes- negribēju albumu ar plēves kabatiņām, jo bildes dažādu izmēru-lielās koppildes utt. Tad nopirku ļoti dārgu albumu (roku darbs itkā), kur bildes pašam bija jālīmē iekšā. Konstatēju, ka tas ir ļoti neērti-visa tā līmēšana paņem milzu laiku, neko vairs mainīt nevar-kā salīmē, tā arī paliek, pie tam visi, kas albumu skatījās, pamanījās atstāt visādus pleķus uz bildēm- Tu taču arī nedzīsi katru, kas gribēs redzēt bildes, mazgāt rokas:) protams, arī gaišie vāki kļuva airvien tumšāki. Beigās nopirku albumu ar tumšiem ādas vākiem, kas nesmērējas, un ieliekamām lapām ar atplēšamo plēvi. Tagad varu bildes rādīt visiem, kas grib, ne par ko nesatraucoties:)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.