fotogrāfs par 250Ls
ilziiite_k
Mīļas līgaviņas un jaunās sieviņas!!! :)
iesakiet lūdzu labu kāzu ( ne studiju) fotogrāfu par apm. 250 Ls. Vai par šādu summu vispār var atrast labu kāzu fotogrāfu????
Līdz šim esmu atradusi divu veidu fotogrāfus- tādus kas prasa 100-150 Ls- bildes smukas un kvalitatīvas, protams, bet bez odziņas-visas vienādas, diemžēl. un tādus kas prasa sākot no apm. 400. Vai tiešām neko interesantu par mazāku naudiņu (kā 350-...) nevar atrast? :(
iesakiet lūdzu labu kāzu ( ne studiju) fotogrāfu par apm. 250 Ls. Vai par šādu summu vispār var atrast labu kāzu fotogrāfu????
Līdz šim esmu atradusi divu veidu fotogrāfus- tādus kas prasa 100-150 Ls- bildes smukas un kvalitatīvas, protams, bet bez odziņas-visas vienādas, diemžēl. un tādus kas prasa sākot no apm. 400. Vai tiešām neko interesantu par mazāku naudiņu (kā 350-...) nevar atrast? :(
bfly
Ēriks Andersons
jalbum.net
mums bildēja no 9iem rītā līdz 2iem naktī un samaksājām LVL 200.
Viesi bija sajūsmā par viņa bildēšanu :)
jalbum.net
mums bildēja no 9iem rītā līdz 2iem naktī un samaksājām LVL 200.
Viesi bija sajūsmā par viņa bildēšanu :)
Kuta
exif.lv
Andris Sproģis
Andris Sproģis
deMiss
+ Mario bija abas dienas kopā ar mums un, jautājot, kad viņš otrā dienā vēlēsies doties prom, viņš forši sasmējās un teica: "Ja jūs mani nevedīsiet atpakaļ, palikšu tur uz mūžu un fotografēšu!":DD Jā, jāsaka gan, ka viņam nav sava auto un laikam arī tiesības, tāpēc jāparedz vieta kādā no mašīnām.
deMiss
Mūsu kāzas iemūžināja Mario Ojo (Ojārs Grīnbergs) un par to viņam tika piešķirts Ls 200 liels honorārs, lai gan sākotnēji viņš vēlējās Ls 250 - izdevās vienoties! :) Pirmkārt, viņš ir ļoti draudzīgs, sirsnīgs un VIENNOZĪMĪGI jautrības uzturētājs! :) Otrkārt, viņam piemīt īpaši atraktīvs fočēšanas stils. Mario noteikti ir mākslinieks, jo šķiet, ka viennozīmīgi ir bohēmas piekritējs, - līdz ar to domāju, ka tiem pāriem, kam patīk iestīvināti fotogrāfi un nepatīk kļošenes, čirkaini mati, brīvi plandošs balts krekls, viņš varētu arī neiepatikties.
Noteikti visas vēlēšanās jāatrunā pirms kāzu dienas, jo kāzu jautrības laikā viņš nebāžās virsū ar idejām [ja vien netiek izmantots viņa piedāvātais fotostūrītis vai kāds cits pasākums] - ĶER MIRKĻUS. Tāpēc ir jāņem vērā viesu atvērtība, atsaucība un atraktivitāte būt tādiem, kuru dēļ top debešķīgi jautras, īpašas un mākslinieciskas bildes. Mums paveicās, jo mūsu kāzas bija SUPER jautras. :) Un, protams, koķetēšana ir priekšrocība un to viņš pamana kā ērglis :D, un steidz iemūžināt! ;))
Bildēm ir augsta un teicama kvalitāte. Par šo summiņu saņēmām 2600 bilžu. Varbūt biju gaidījusi vairāk mākslinieciskākas bildes, taču varu droši teikt, ka par 98% esmu apmierināta un no sirds pateicīga Mario par viņa milzum lielo ieguldījumu mūsu kāzās! :)
Noteikti visas vēlēšanās jāatrunā pirms kāzu dienas, jo kāzu jautrības laikā viņš nebāžās virsū ar idejām [ja vien netiek izmantots viņa piedāvātais fotostūrītis vai kāds cits pasākums] - ĶER MIRKĻUS. Tāpēc ir jāņem vērā viesu atvērtība, atsaucība un atraktivitāte būt tādiem, kuru dēļ top debešķīgi jautras, īpašas un mākslinieciskas bildes. Mums paveicās, jo mūsu kāzas bija SUPER jautras. :) Un, protams, koķetēšana ir priekšrocība un to viņš pamana kā ērglis :D, un steidz iemūžināt! ;))
Bildēm ir augsta un teicama kvalitāte. Par šo summiņu saņēmām 2600 bilžu. Varbūt biju gaidījusi vairāk mākslinieciskākas bildes, taču varu droši teikt, ka par 98% esmu apmierināta un no sirds pateicīga Mario par viņa milzum lielo ieguldījumu mūsu kāzās! :)
palma2
Vel varu tadus uzraxtit kuri man patika: Arturs Daukulis 250 LS tas uz 2 dienaam, vinjam arii ir majas lapa, Un Oskars Kupics 250ls 1 diena laikam, Kaa arii Agris Kozlovskis 200ls
Shadu info es dabuju kad saraxtijos ar vinjiem - paldies.
Shadu info es dabuju kad saraxtijos ar vinjiem - paldies.
ilziiite_k
Paldies visiem par tik negaidīti lielu atsaucību!!!!
Nu jau sāk palikt grūti izvēlēties :D Tiešām daudz tik ļoti labu fotogrāfu, kuri neprasa 350-... pat negaidīju!
Nu jau sāk palikt grūti izvēlēties :D Tiešām daudz tik ļoti labu fotogrāfu, kuri neprasa 350-... pat negaidīju!
Murmuladze
Es arī iesaku Ēriku Bērziņu. :) Viņš ir ļoti atsaucīgs, un par cenām var vienoties - viss ir atkarīgs no vēlmēm.
aricita
Mēs varam ieteikt jau pieminēto Nilu Smelteri - bildes fantastiskas, un cena - es domāju, ka pat par zemu, jo bilžu kvalitāte un odziņas neatpaliek no tiem, kas prasa 300 un vairāk mūsu skatījumā. Un cenā bija iekļautas gan gaismas, kas tika līdzi ņemtas gan ceļš, kas kopā ar nokļūšanu līdz mums, līdz mājai un visu mazo ceļojumu nepilni 400km.
Bet galvenais ieteikums no mūsu puses ir ieteikums neskatīties tikai uz bildēm, bet arī pa komunicēt ar šiem fotogrāfiem, lai atrast to ar kuru ir ļoti viegli atrast kontaktu, lai šajā vienīgajā dienā, viens otru saprastu bez vārdiem.
Ar Nilu bija ļoti viegli.
Mums patika arī komunikācija ar Mārci Baltskaru, bet viņam diemžēl mūsu datums bija aizņemts jau :(
Bet galvenais ieteikums no mūsu puses ir ieteikums neskatīties tikai uz bildēm, bet arī pa komunicēt ar šiem fotogrāfiem, lai atrast to ar kuru ir ļoti viegli atrast kontaktu, lai šajā vienīgajā dienā, viens otru saprastu bez vārdiem.
Ar Nilu bija ļoti viegli.
Mums patika arī komunikācija ar Mārci Baltskaru, bet viņam diemžēl mūsu datums bija aizņemts jau :(
Annačka
murcite
Es ieteiktu Ievu Kreicbergu (video) un Mārtiņu Biķi (Foto). Fotogrāfijas ļoti skaistas un video super! :) izmaksaja mazak nekā viens pats "pazīstams" fotogrāfs!
Bildes var apskatīties picasaweb.google.com
Video- www.youtube.com meklēt Ieva kreicberga
Bildes var apskatīties picasaweb.google.com
Video- www.youtube.com meklēt Ieva kreicberga
Zanch
Piekrītu maijamaija.
Mēs ņēmām profesionālu fotogrāfu laikā no baznīcas līdz brīdim, kad sēdāmies pie galda( sanāca aptuveni 5h) . Ieguvām ļoti daudz skaistas bildes un arī izmaksas bija daudz, daudz mazākas.
Par laika posmu, kad apsēdāmies pie galdiem, mičošanu utt. dabūjām ļoti daudz foršu bilžu no viesiem ( viesu vidū bija arī cilvēks, kam šis pienākums bija īpaši uzticēts un aizrunāts jau laiku pirms kāzām).
Esam ļoti apmierināti ar šādu variantu, jo tiešām, tad kad jau sākas vakariņas, manuprāt vairs nav vērts maksāt profesionālim - mūsu fotogrāfs no viesu vidus lieliski tika galā ar bildēšanu pārējā laikā :)
Mēs ņēmām profesionālu fotogrāfu laikā no baznīcas līdz brīdim, kad sēdāmies pie galda( sanāca aptuveni 5h) . Ieguvām ļoti daudz skaistas bildes un arī izmaksas bija daudz, daudz mazākas.
Par laika posmu, kad apsēdāmies pie galdiem, mičošanu utt. dabūjām ļoti daudz foršu bilžu no viesiem ( viesu vidū bija arī cilvēks, kam šis pienākums bija īpaši uzticēts un aizrunāts jau laiku pirms kāzām).
Esam ļoti apmierināti ar šādu variantu, jo tiešām, tad kad jau sākas vakariņas, manuprāt vairs nav vērts maksāt profesionālim - mūsu fotogrāfs no viesu vidus lieliski tika galā ar bildēšanu pārējā laikā :)
plume
Lauma Kalniņa
laka-design.com
laka-design.com
maijamaija
Vēl varu ieteikt tādu variantu, ka superduper foršo fotogrāfu neņemt uz visu dienu, tikai uz pāris h, tad būs, protams, cita cena, bet ideālas bildes.
Pārējā laikā, varbūt kāds draugs,radinieks bildē.
Jo godīgi sakot, nekad neesmu varējusi saprast, vai ir liela jēga no fotogrāfa svinību vietā. līdz atbraukšanai jā, bet kad visi pie galda sēž, vai spēles spēlē, dejo - ko tur daudz fotogrāfēt? Nu vienīgi uz mičošanu, bet vai tāpēc ir vērts maksāt 6h par dīkstāvi (manā izpratnē) domāju, ka nepārāk. Pieņemu, ka citām liekas svarīgi iemūžināt katru minūti, bet katrā ziņā ņemt uz pāris h ir variants, ja vēlas nedaudz ietaupīt! :)
Pārējā laikā, varbūt kāds draugs,radinieks bildē.
Jo godīgi sakot, nekad neesmu varējusi saprast, vai ir liela jēga no fotogrāfa svinību vietā. līdz atbraukšanai jā, bet kad visi pie galda sēž, vai spēles spēlē, dejo - ko tur daudz fotogrāfēt? Nu vienīgi uz mičošanu, bet vai tāpēc ir vērts maksāt 6h par dīkstāvi (manā izpratnē) domāju, ka nepārāk. Pieņemu, ka citām liekas svarīgi iemūžināt katru minūti, bet katrā ziņā ņemt uz pāris h ir variants, ja vēlas nedaudz ietaupīt! :)
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas