Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

Fotogrāfs Jelgavā līdz 120 LVL

Atvērt jaunu tēmu
s

sarlen

Varbut kads var ieteikt labu fotografu kazam Jelgava lidz 120 lvl? Loti jau patiks Billijs un Zibergs, bet budzets kazam ir ierobezots. Paldies.
21 atbilde
k

kakene99

ES domaju pa 120ls noteikti var atrast arī citi iesācēji fotogrāfē par mazākām summām ...neies taču tiko iesācis veidot savu karjeru neies prasīt par to 300ls bet bieži vien gadās, ka tie iesācējiem ļoti pat padodas savs darbs
k

kakene99

te citi raksta ka labs fotogrāfs neies par 120ls nu nezinu kam kādi aizspriedumi, iemēram, ja tam labajam fotogrāfam ir brīva sestdiena un neviens cits nepiesakas kāpēc gan viņam nenopelnīt tos pašus 120ls tāpat mājās sēdētu un nenopelnītu necik ...man viens ļoti profesionāls fotogrāfs ir pazīstams Ventspilī, nav par 120ls daudz vairāk ņem ,,,bet ja kāda sestd,brīva tad iet ari lētāk strādāt
B

Billijs

Uzraksti mareks.lv viņš ir man asistējis vairākās kāzās un droši vien varētu arī no Rīgas atbraukt.
S

Sergejs Nescereckis

Сомневаюсь, что хороший фотограф поедет из Риги за 120Ls.
A

Artis Robalds

Kāpēc tieši no Jelgavas? Vai, piemēram, rīdzinieki neder? :) Ja kāzas rudenī, tad ļoti iespējams, ka var arī atrast labu fotogrāfu par šādu summu.
a

anderjo

Nebūs gluži līdz 120, bet mazliet vairāk! Fotogrāfs no Jelgavas: martinsfoto.info
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.