2010.g Meklēju fotogrāfu 100ls
lily_v
Tik daudz esmu lasijusi, ka uz fotogrāfu nevajag taupīt un, ka labi fotogrāfi ir tikai no 250 ls - 300 un augstāk, bet visiem jau nevajag to galīgi izcilo fotogrāfu.. tāpēc es meklēju, Labu fotogrāfu kurš pieprot savu darbu, taisa skaistas bildes... un neizmaksā dārgi... Esam nolēmuši iekļauties 100Ls fotogrāfam.
p.s lai gan ir dzirdētas labas atsauksmes, par fotogrāfu, kas neparasa pat tik daudz.
Iesakiet!... Pašu pieredze vai paziņa.. (tik bildes gan gribēšu redzēt) :)
GAN JAU NODERĒS DAUDZĀM NO MUMS!
Esmu jau pie sava tikusi! Paldies
p.s lai gan ir dzirdētas labas atsauksmes, par fotogrāfu, kas neparasa pat tik daudz.
Iesakiet!... Pašu pieredze vai paziņa.. (tik bildes gan gribēšu redzēt) :)
GAN JAU NODERĒS DAUDZĀM NO MUMS!
Esmu jau pie sava tikusi! Paldies
Snaipere
vari mēģināt runāt ar www.dcstudio.lv fotogrāfiem. Nezinu vai par tādu cenu, jo bildes pasakainas... mums bildēja no turienes - superīgi!
Billijs
Dmitrijs ļoti labi izteicās. Ja savādāk nevar tad labāk šādi nekā pāris paliek bez bildes vispār vai ne? Ne vienmēr vietas kur jāfotogrāfē ir tik plašas kā doma laukums.
Dmitrijs Mokejevs
tas ir atkarīgs no telpas, ja tā ir maza, tad nekas vairs neatliek izmantot šādas fototehnikas izvēli, jo citādi kadrā neielīdīs tie, kas stāv malā. Ja fotogrāfs fotografēja kopbildi ar šādu objektīvu, kas kropļo kadra malas piemēram pludmalē, kur ir diezgan plaši. Pieļauju iespēju, ka viņš vēlējas ietvert kadrā ne tikai cilvēka sejas un kājas, bet arī laika apstākļus, kas bija tajā pašā dienā, piemēram smukus mākoņus debesīs.
Es teiktu, ka vecmodīgi ir skatīties uz cilvēku un meklēt tajā vecuma pazīmes, neredzot, kas atrodas viņam blakus un kas ir aiz viņa. Ir dažādas pieejas portretam un dažādi žanri, kāzas ir visi žanri kopā. Neviens izbraukuma fotogrāfs nefotografēs klasiskus 30-to gadu portretus.
Es teiktu, ka vecmodīgi ir skatīties uz cilvēku un meklēt tajā vecuma pazīmes, neredzot, kas atrodas viņam blakus un kas ir aiz viņa. Ir dažādas pieejas portretam un dažādi žanri, kāzas ir visi žanri kopā. Neviens izbraukuma fotogrāfs nefotografēs klasiskus 30-to gadu portretus.
Gundega
Esmu ievērojusi,ka daudziem labiem fotogrāfiem jaunas tendences parādījušās,kā piemēram pudeļa gala efekts-kur vidū jaunais pāris izteikti skaists,bet malās visi viesi,vecāki,vedēji,vakara vadītāja ar pudeļgalvām,šķībiem ķermeņiem utt.Nezinu,varbūt esmu vecmodīga,bet tādas bildes man nešķiet labas.
Jau vairāus gadus strādāju kopā ar Matīsu Markovski,lai kāds puisim māklinieks gars,bet bildes pasākumos un kāzās ir jautras,krāšnas,emocionālas utt.
Interesnti varu atstāt tālruņa numuru-26776005.
Jau vairāus gadus strādāju kopā ar Matīsu Markovski,lai kāds puisim māklinieks gars,bet bildes pasākumos un kāzās ir jautras,krāšnas,emocionālas utt.
Interesnti varu atstāt tālruņa numuru-26776005.
veta123
Varbūt ir vērts pameklēt viņu draugiem.lv
Dmitrijs Mokejevs
kā atrast to Dzintaru? varētu baigi noderēt par šādu summu un vēl ar savu transportu :) tas sanāk, ka pat par benzīnu nav jāmaksā?
eduxxx
Dzintars Irbe ap 100Ls ar transportu. Skaistas bildes, ja nepieciešams paliks arī uz otro dienu. Viņš piedāvā arī kāzās veidot fotostūri, lai interesantākas bildes, tas gan ir par papildus maksu, bet bildes labas. Visi priecīgi, ka var veclaicīgā interjerā sabildēties, nav tikai "standarts".
Vin:)
Mums arī būs no Rēzeknes meitene - 70 lati. Paskatījos citas viņas bildītes - bildes jaukas:) Turklāt ļoti atsaucīga un forša, tāpēc izvēlējāmies viņu :)
Jena
Oho, tas ir ļoti izdevīgi.
Mums ieteica vienu fotogrāfu no Rēzeknes par 150 un citu par 60 Ls.... Pirmo aizrunājām kā videooperatoru, jo viņš var gan filmēt, gan bildēt... otro laikam aizrunāsim kā foto.
Mums ieteica vienu fotogrāfu no Rēzeknes par 150 un citu par 60 Ls.... Pirmo aizrunājām kā videooperatoru, jo viņš var gan filmēt, gan bildēt... otro laikam aizrunāsim kā foto.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas