Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

2010.g Meklēju fotogrāfu 100ls

Atvērt jaunu tēmu

lily_v

Tik daudz esmu lasijusi, ka uz fotogrāfu nevajag taupīt un, ka labi fotogrāfi ir tikai no 250 ls - 300 un augstāk, bet visiem jau nevajag to galīgi izcilo fotogrāfu.. tāpēc es meklēju, Labu fotogrāfu kurš pieprot savu darbu, taisa skaistas bildes... un neizmaksā dārgi... Esam nolēmuši iekļauties 100Ls fotogrāfam.
p.s lai gan ir dzirdētas labas atsauksmes, par fotogrāfu, kas neparasa pat tik daudz.
Iesakiet!... Pašu pieredze vai paziņa.. (tik bildes gan gribēšu redzēt) :)
GAN JAU NODERĒS DAUDZĀM NO MUMS!

Esmu jau pie sava tikusi! Paldies
43 atbildes

Pankucinja

jā mani ar interesē fotogrāfs Valmieras pusē var arī no Cēsīm

Madeline

Es arī varu labi atsaukties par Dzintaru Irbi. Viņš mums nebija kāzās, bet vienā citā pasākumā. Ļoti atsaucīgs un arī bildes foršas.
p

pelīte&minka

Varbūt varat ieteikt nedārgu fotografu arī Valmieras pusē.

lily_v

nevaru atvērt.
A

Ania

Jena
Vin:)

Mums arī kāzas Rēzeknē. Meklējam fotogrāfu. Varbūt varam iedot jums zināmo fotogrāfu kontaktus?
s

stirna

Meitenes, ļoti izvērtējiet fotogrāfu, ko ņemiet! Un tiešām taupīt nevajag, bet jebkurā gadījumā sekojiet līdzi, lai par samaksāto naudiņu saņemtu kvalitatīvu (atbilstošu) pakalpojumu un pēc tam tādas bildes. Mana pieredze diemžēl nav tā pozitīvākā, tāpēc visiem iesaku šīm jautājumam pievērst pastiprinātu uzmanību! Lai veicas!

lily_v

Nu kā jau minēji... paša izvēle. :)

Chamux

Es gan tomērpar to, ka uz labu fotogrāfu taupīt nevajg..Bet protams, tā katra paša izvēle :))
Mums būs fotogrāfu pāris (paziņas) pa 250Ls Priekš diviem cilvēkiem nav daudz, turklāt pazīstot attieksmi pret darbu var nešaubīties par bilžu kvalitāti :))
Mēs ietaupījām uz auto nomu, lai pietiktu fotogrāfam un budžetā tāpat iekļaujamies :))

Keisa

Varu ieteikt savu brāļuku, kam cilvēku un viņu mirkļu iemūžināšana bildēs ir hobijs. Noteikti sanāks lētāk kā ņemot profesionālos fotogrāfus. Mājas lapa, kur var apskatīt arī kāzu bildītes - www.kviesisfoto.lv. :)
F

Fito

Skatieties www.fotozuika.lv.Būs labi un nedārgi!Pārbaudīts!

Lindiņa_E

Paldies, paskatīšos! :)
R

Rashela

Lindiņ - pameklē draugos meiteni ar uzvārdu NESTERE - tā arī ierakstīts profilā...viņa mums bija kā otrais variants...bija ar mieru filmēt par 100-150 ar visu montēšanu - tas ir lēti. Viņa ir profesionāle, ir ari neliela pieredze kāzās, bet tā kā nevarēja parādīt nevienu video no kāzam (jo neesot saglabājusi, bet atsauksmes par viņu labas), izvelējāmies citu...nedaudz dārgāku variantu...bet standarta cenas filmēšanai ir ap 300 Ls par pilnu dienu - baznīca līdz mičošanai...

Lindiņa_E

Mums būs paziņa un tādēļ būs 70 Ls + degviela un + nākamā diena, bet skatos, ka var atrast arī pa 100 Ls, jo mēs arī nebijām gatavi maksāt par fotogrāfu 250 un uz augšu! :) Vienīgi tas, ka mums nebūs filmētājs :( jo tas noteikti arī daudz prasītu..(nav ne mazākās nojausmas..) varbūt kāda var ko labu un lētu ieteikt? :) No rīgas 100 km apmēram

lily_v

foto var apskatīt?

Baibusik

Ir meitene no Bauskas, ņem maksimāli 10 ls par stundu, par visu dienu ne vairāk par 100ls.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.