Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

2010.g Meklēju fotogrāfu 100ls

Atvērt jaunu tēmu

lily_v

Tik daudz esmu lasijusi, ka uz fotogrāfu nevajag taupīt un, ka labi fotogrāfi ir tikai no 250 ls - 300 un augstāk, bet visiem jau nevajag to galīgi izcilo fotogrāfu.. tāpēc es meklēju, Labu fotogrāfu kurš pieprot savu darbu, taisa skaistas bildes... un neizmaksā dārgi... Esam nolēmuši iekļauties 100Ls fotogrāfam.
p.s lai gan ir dzirdētas labas atsauksmes, par fotogrāfu, kas neparasa pat tik daudz.
Iesakiet!... Pašu pieredze vai paziņa.. (tik bildes gan gribēšu redzēt) :)
GAN JAU NODERĒS DAUDZĀM NO MUMS!

Esmu jau pie sava tikusi! Paldies
43 atbildes

Okitty

Vairākums tiešām labu fotogrāfu piedāvā iespēju bildēt par puscenu, ja iet runa par 4-5 stundām (ceremonija+pastaiga, piemēram).
Pie mums - www.okitty.eu - arī var par 100Ls dabūt fotogrāfu uz dažām stundām.
a

aricita

Arī gribu ieteikt Nilu Smelteri

bildītes ja kādai interesē jautāt personīgi
c

citro

varu ieteikt Nilu Smelteri-bildes draugos vai fotki.lv

Mazapelite

Es no savas puses ieteiktu Eduardu Kapšu (no Jelgavas, bet brauc kur nepieciešams). Mūsu kāzās fotografēja kopā ar asistentu no pukst.12 līdz kādiem 2 naktī. Rezultātā pēc nedēļas saņēmām 2 (4Gb) skaisti noformētus diskus ar 1500 bildēm + apmēram 50 izdrukātas bildes 13x18 formātā un tas viss tikai 150 Ls.
L

LaimaS

Es pilnīgi droši piebiedrojos Blako teiktajam un iesaku Tigranu!
Mēs arī bildes saņēmam laikā un ar burvīgu filmu! Kaut gan mūsu kāzās viņš nebija paparaci, bet tieši otrādi, uzdevums viņam bija saplānot pastaigu un viņam tas izdevās perfekti!
Man pat nebija jādomā kā stāvēt, jo viņš teicā priekšā kā ir labāk (tāds bija mans lūgums, jo man vispār nepatika fotografēties), bet pēc kāzām pasūtījām arī "Love story" fotosessiju :)
Un protams noteikti iesaku!!!
R

Rashela

B

Blako

Šodien saņēmām bildes no Tigrana, jāsaka, ka patiešām ļoti skistas un lieliski apstrādātas. Par šo fotogrāfu varu teikt, ka viņš strādā profesionāli, kāzās viņu pat nepamanīju, bet viņš ir piefiksējis visu un pat vēl vairāk! Mūsu kāzās viņam bija uzevums būt kā reportierim-paparaci, un uzdevumu viņš izpildīja godam. Saņēmām arī skaisti noformētu disku ar 750 bildēm un slaidfilmu un viņš salīdzinoši prasa patiešām nelielu samaksu (150 Ls). Bildes dabūjām noteiktajā laikā bez jebkādas kavēšanās. Noteikti iesaku!!!
M

Meridita2010

Kur notiks ceremonija?
mums fotografs,Sigulda pa 25Ls / pirmā stunda + 5ls katra nakama, + 0.05Ls foto apstrade, rezultats DISKS, kad bus nauda pasi drukasim albumu... kopā planojam 4 h un 100 gab bildes = kopa ap 45-50Ls
pec 10.07.2010 varu sniegt atsauksmes :D
riga zinu ka Labu fotografu var dabut pa 100Ls
tad varu ieteikt nata-photo.webs.com LOTI laba fotogrāfe ar savu auto un soferi, biju vedejmate kazas kur vina foceja ...loti atsauciga, bildes super! vairaki diski ar prezentaciju....var sarunat no ligavas gerbsanas briza lai focee, tad intersantāka prezentacija- ka meitene partop par ligavu un tad virs ierodas pakal utt....
Visa diena 150Ls , bet var sarunat pusdienu vai tikai ceremoniju.
ja kas var atsaukties uz mani ka Vedejmati (Dita, kazas bija 09.05.2009)
a

aurora

var draugos iečekot Alvis Ilgažs darbiņus, jaukas bildes un teica, ka ņemot 100 LVL pa dienu :)
veiksmi dāmas :)

Mazapelite

Daudz, bet vai nu datumi aizņemti, vai sludinājumos un rekomendācijās tiek nosauktas vienas cenas, bet sazinoties izrādās, ka ir citas. :(

lily_v

viņu ir ļoti daudz... atliek vien izvēlēties... Esmu jau pie sava tikusi :)

Mazapelite

Arī nepieciešams fotogrāfs līdz 100 Ls, Rīga-Amata.

lily_v

Skatijos. neredzēju kāzu foto!
L

Lizaveta

Es varu ieteikt Māri Kiseļovu www.marimoart.lv Domāju, varēs ar viņu sarunāt arī līdz 100.

dilevka

mums bija uldis plinte, ieklavamies 100 ls, var apskatit majas lapu www.upphoto.lv
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.