Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

200 Ls par fotogrāfu???

Atvērt jaunu tēmu

Ariadne

vai tā ir normāla cena? man likās, ka būs mazāk....
101 atbilde
o

ototot

Fotogrāfs Sergejs Getnikovs prasa, man liekas, ap 250 LS, bet viņš absolūti nav iesācējs, bet profesionālis, kurš taisa burvīgās fotogrāfijas.

Manuprāt, daudz ir atkarīgs arī no fotogrāfa personības, t.i., vai viņš vienkārši grib pelnīt vai arī darīt cilvēkus laimīgus.

Varbūt stulbs piemērs, bet iedomājieties dakteri, kurš viens pasaulē var veikt noteiktu operāciju un prasa par to nereālu naudu un cilvēki mirst, jo nevar atļauties viņa pakalpojumus... Cits dakteris var ārstēt arī par mazu naudu, jo grib vispirms palīdzēt. Saprotu, ka kāzu bildes nav cilvēka veselība, bet tas tā, pārdomām. Man būtu svarīgi, lai fotogrāfs ne tikai domātu par nopelnīto naudu, bet arī ielika fotogrāfijās savas emocijas (tas viss neattiecas uz konkrētu fotogrāfu, un nevienu es te neslavinu un neapvainoju, vienkārši vispārīgas pārdomas par to, ka prasīta nauda vēl ne par ko neliecina, jāspriež pēc fotogrāfijām un pēc paša fotogrāfa, tāpēc iesaku vairāk pievērst uzmanību atsauksmēm un pašiem darbiem).
p

photoLounge

Ja dāvanas ir svarīgas - es vēl iedošu pildspalvu un t-kreklu ar savu web adresi :)))
L

Līga

Nu kāzu grāmata... Tas izveidošana un sataisšana nemaksā daudz.Tikpat labi var ņemt lētāku fotogrāfu, bet kāzu grāmatu sarunat atsevishkji sagatavot...Ja kas.
B

Byba

Pilnīgi normāli, ka fotogrāfa cena ir 350-400Ls. Ja ir nepieciešams varu ieteikt labu fotogrāfu, kurš nodos nevien bilžu disku, bet arī skaistu kāzu grāmatu. Esmu vakara vadītāja un strādāju kopā ar šo fotogrāfu. Ja interesē- rakstiet, iedošu viņa kontaktus! baiba@videomix.lv

Suns Funs

Ja apmierina šī fotogrāfa darbs un esat pārliecināti par rezultātu, tad 200 Ls ir ļoti laba cena - jums ir paveicies.

Friidis

Ir gan te daži cilvēki interesanti- par dažādām kāzu ārišķībām- tādām,kā ekskluzīvi limuzīni, pilis, kleitas utml. kas pēc gadiem piemirsīsies, gatavi bez nožēlas iztērēt simtus un tūkstošus, bet fotogrāfam, kura darbs veido atmiņas visam mūžam, 200 Ls uzskata par lielu tēriņu...:(
Bet vispār jau veiksmīgs un pieprasīts fotogrāfs ir arī labs biznesmenis- sevi jāmāk pasniegt un dārgi pārdot...:)
Es, piemēram, to nemāku- pat tos pašus 200 Ls dažreiz kauns prasīt, kaut arī vairāku desmitu gadu fotopieredze un pieklājīga tehnika un darba kvalitāte.
p

pūķenīte

Mums būs Ls 100,00 (no rīta līdz/pēc mičošanai :))
p

photoLounge

Atzīstu savu kļūdu vērtējot fotogrāfu pēc cenas!!! Ir taču gadījumi, kad fotogrāfs bildē kāzas arī bez maksas(piem.draugiem) - un tas nemaz nenozīmē, ka bildēm vajadzētu būt sliktākām kā tām par 500Ls (kas dažreiz nav ne pa kapeiku labākas par 200 latīgajām).
Tātad, lai cik fotogrāfs maksātu, galvenais, lai jaunlaulātajiem patiktu tā darbi.

L

Līga

Nu nez. Es esmu gana pieprasita, bet cena man ir tuvu tiem 200 latiem, ko tu nosauci par iesaceju un nemakulju cenu.Nemakule jau neesmu, ja jau tuvu 10 gadiem bildeju ari kazas. Man liekas, ka vienkarshi es nevaru prasit vairak, jo nevelos bildet bagatiem snobiem, kas LV ir tadi - ko lidz nauda vairak, uzvedas vienkarshi pretigi. Tas jau viens. Kazas bildeju ari sava prieka pec, ja ta nebutu, tad nebildetu.Jo man drausmigi nepatik tas pecdarbs, kas japavada pie datora bildes apstradajot.Dalju bildes patik taisit, bet ir vesela chupa tadam, kuras vienkarshi ir jasataisa.
Protams, ka gribetu pelnit daudz, bet man nevajag daudzak naudas par tadu "cenu", kas nak lidzi tiem, kas LV var samaksat.Man patik taa ka ir tagad, visi cilveki, ko satieku un kam bildeju ir attieksme forshi, draudzigi...
Andreju saprotu, kadel cena tada.Un pareizi dara.
Bet attieciba pec cenam nevar spriest par fotografu.Es zinu vairakus ljoti labus fotografus, kas prasa it ka maz.Bet nu lidzigi iemesli ari, kadel cena ir it ka zema salidzinoshi vinja darbam un rezultatam.Videjas cenas ir tadas, kadas ir - no 200-400 latiem.Pagajusho gadu vel tie, kas tagad prasa ap 300, prasija ap 150-200.Nakamgad gan jau bus vel vairak dorshi vien.

aginja

mēs maksājām 250 Ls - un sākumā likās dārgi - bet tai pat laikā ņemot vērā, ka meklēju tos, kas patika - un citi bija vispār līdz pat tūkstotim - tad samierinājos ar ceenu

tad, kad dabūjām bildes - tad viennozīmīgi - varu pateikt bija vērts :):)

tā nauda ir to vērta

inesegatis

Kuram limenim tu sevi pieskaiti!???
y

youareon

Man būs fotogrāfs (ne-profs), toties ar attieksmi. Cena viņam zema. Ap 150 Ls.
p

photoLounge

Cik zinu - fotogrāfs ar pieredzi, labām bildēm, pieprasīts parasti maksā 500-700 LS. Jaunpienācēji, vai tie kam bildes ir tādas "so, so" sāk ar 100-200LS. Jo vairāk cilvēkiem patīk kāda konkrēta fotogrāfa bildes un ir pieprasījums pēc viņa darbiem, jo fotogrāfs ir dārgāks.
Tā teikt - pieprasījuma un piedāvājuma teorija :)

ashele

nezinu par aprunāto Andreju nedz arī par to fotogrāfu kas prasa 200 Ls. Bet jebkuraa gadījumā 200 lati ir dikti maza summa!
es neesmu nekāds fotogrāfs, bet vīrs ar to aizraujas (protams tikai amatiera līmenī un tikai savam priekam) un arī man dzimšanas dienā uzdāvināja fotoaparātu! nupat fotogrāfējām abi savu draugu kāzās, jo viņi palūdza - bet tas ir pirmkārt grūti, otrkārt diezgan atbildīgi, treškārt tas bilžu āpstrādes process pēc tam...tik laikietilpīgi. es laikam nekad dzīvē negribētu būt kāzu fotogrāfs (pat ja mācētu labi fotogrāfēt), par 200 latiem es noteikti neko tādu neuzņemtos. un diez vai par 500 uzņemtos. visticamāk es ne par kādu naudu negribētu to darīt.

protams - kad pati gatavojos kāzām domāju - cik šausmīgi dārgi ir tie fotogrāfi.bet reāli tas ir nopietns, smags un ļoti atbildīgs darbs! tāpēc piekrītu te izteiktajam viedoklim ka 200 ls ir tāda smieklīga cena.

p.s. uzsvēršu - es nepretendēju uz fotogrāfa nosaukumu, daru to tikai hobijam jo man patīk smukas bildes un es neesmu tik talantīga lai iemācītos to darīt profesionāli, bet ka vienkāršs cilvēks es palūkojos kā tas izskatās no otras puses...nu grūti! ;)

Noelle

Nu sobrid par to vēl kopīgi domājam, jo lielā diena it kā vēl patālu, bet nu šīs lietas jau jāizdomā daudz maz laicīgi....es jau ceru, ka izdosies tomēr savās rokās turēt tieši Andreja veidotās fotogrāfijas... :)
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.