Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

200 Ls par fotogrāfu???

Atvērt jaunu tēmu

Ariadne

vai tā ir normāla cena? man likās, ka būs mazāk....
101 atbilde
m

minchux

Mums dikti paveicās, jo dabūjām ļoti labu fotogrāfu par ļoti labu ciparu - tā teikt pa draugam :) 100 Ls, kas no šīm cenām ir liekas viena no zemākajām. Un fotografēšana no Izpirkšanas (jo ģērbšanos fotografēt es neaskatu nepieciešamību) līdz pat nākamajam rītam. Tā jau viņš prasa daudz vairāk, bet tā kā ir izbijis klasesbiedrs manam topošajam, tad nolaida līdz min. robežai!

Friidis

Tikai neaizmirsti vienu- fotogrāfs to summu nopelna nevis dienas bet gan praktiski nedēļas laikā, jo labas kvalitātes sasniegšanai ar uzbildēto materiālu vēl krietni jāpastrādā pie datora. Otrkārt, lai nodrošinātu konstanti labu kvalitāti jebkurā kāzu situācijā, ir nepieciešama krietni laba pieredze un krietni laba un dārga tehnika. Un to visu nevar iegūt iegūt ne dienas, ne nedēļas un ne arī mēnešu laikā!

weetra

man piedaawaaja pa 250 no pasha riita, liidz pat 2-3 naktii :)
D

Dove

atslābsti un neuztver tik personiski! Dari savu darbu un priecājies, ka dienas laikā vari nopelnīt tik, cik cits nenopelna mēneša laikā! Easy, easy, puisīt!
D

Dove

nu ja fotogrāfiju kvalitāti mēs salīdzinātu ar kvalitatīvu un dārgu auto, tad sanāk pa puse rīgas nenovērtē labu auto priekšrocības un ikdienā pārvietojas ar grabažām. Esiet taču reālisti, lūdzu! Nu nevarēs un arī nevajag visiem braukt ar MB, BMW. Arī ar Opeli var cienīgi aizbraukt visur kur vajag, galvenais ir paša cilvēka dzīvesprieks un atteiksme pret dzīvi.
L

Līga

Pilnīgi piekrītu.
protams, ka var atrast tādu, kam tas ir hobijs un darbs ir cits.Un protams, ka var atrast arī profesionalus fotografus, kas prasa samēra maz, bet darbi ir labi.Un katram savi iemesli - kādēļ darbam nosauc tādu vai šādu cenu.Katram pašam jāizvērtē, kas ir dārgi, kas ir lēti.Kas ir slikti un kas ir labi.
Viens gan, es nekad neuzticētu savas kāzas fotografēt tikai kādam foto miōtajam, ja viņam nebūtu vismaz no dažam kāzām bildes ko parādīt.Ne tikai tas, ka viņš var sapušierēt man bildes, bet tas, ka var gadīties, ka foto miļotajam pieklibo
saskarsme , teiksim ar svešiem cilvēkiem.Vai , ja ir operators man kāzās - foto mīļotājs traucē šim filmēt nemitīgi - profesionāļi iemanās sastrādāties, bet tads mīļotājs var visu operātora darbu iegāzt...šausmīgi daudz, it kā nenozīmīgi faktori, kas cilvēkam bez pieredzes un kameru rokas, var izrādīties svarīgi.Ir foto mīļotāju vidu tādi, kas tiešām nofotografēs ļoti labi kāzas.Tad kādēļ gan tādu neņēmt, bet nu - es vadītos pēc tā vai viņš ir fotografējis kāzas un - kā.Un kurā vietā.Teiksim, ideālos apstākļos daudziem iedodot kameru, būs ideālas bildes, bet ja nu manā izvēlētja viesu namā tādu nebūs?Vai manā kāzu dienā nebūs?No profesionāļa skaidrs, ka var gaidīt arī tādā nelaikā tapušas bildes gana labas.Bet ja nu mīļotājs tomēr nemāk nofotogrāfēt labi sliktos apstākļos?

Vispār bezjēdzīgi par to runāt, jo tas kas gribēs taupīt naudu un ņemt jebkuru, kas lētāk bildēs - tas tie;si ar to meklēs - vislētāko.tas kas meklēs labi un leti, ievāks info un pats izvērtēs visus rūpīgi.Un tam, kam vajadzēs labi un droši - cenu pajautās, bet tā nebūs primārā lieta, bet gan faltori, kas ļauj būt drošam par profesionāļa sniegumu...

Augustīne

nav jau jēgas ielaisties diskusijās ar tiem, kas kvalitatīvām bildēm nepiešķir tādu vērtību, ka būtu gatavi par to maksāt. vienmēr atradīsies tādi, kas vai nu nevarēs vai arī nevēlēsies maksāt vairākus simtus par skaistām bildēm, un būs arī tādi, kas profesionālu fotogrāfu darbu novērtē un attiecīgi par to arī samaksās.
un katrs šajā diskusijā paliks pie sava, jo līdzīgus piemērus tak var atrast visās jomās.

Dmitrijs Mokejevs

un ja man ir doktora grāds un esmu profesionālais fotogrāfs? ko tad? ņemt 150Ls par kāzām un fotografēt ar ziepu trauku?
D

Dove

lai tie profesionālie fotogrāfi iet dillēs, ir pieteikami daudz cilvēki, kas apvieno hobiju ar peļņas gūšanu un tādi vairēk par 200 Ls par kāzām neprasa, jo viņiem ir arī algots darbs, kur viņi saņem algu. Man personiski kaitina, ja par fotografēsānu prasa 350 un uz augšu. Pat profesors ar vairākiem doktora grādiem nevar pretendēt uz tādām haltūrām, a te atrodas jauni gurķi, kuri iemācījušies Photoshopu un tēlo krutos!

Bet kur aitas, tur arī cirpēji!
t

tiigeriite

mums ari 180ls pēc paraudziņiem ko parādīja es esmu mierīga jo zinu ka būs labas bildes....un es nedomaju ka jo zemāka cena jo sliktāks fotogrāfs.....
o

ototot

Tādu cenu viņš sauca ziemā-pavasara sākumā, droši vien vasarā tās celušas.

kika02

Mums fotogrāfe pirms trim nedēļām izmaksāja 130 Ls no vieniem dienā līdz 2 naktī. Fotogrāfe bija no Liepājas. Un bildes ir vienkārši dievīgas. Visi esam apmierināti.

Ligucis7

Mums būs 170Ls no rīta līdz mičošanai.

eibelite

Mūsu kāzas fotogrāfēs tieši šis fotogrāfs un esmu par to ļoti priecīga. Sākumā jau kad apskatīju viņa bildes, tās mani uzrunāja un likās ļoti labas, gan arī momenti, ko šis fotogrāfs ir nofotogrāfējis. Tā kā man pat vairāk patīk skatīties un vērtēt fotogrāfus pēc kadriem, un nevis pēc tā kā bilde ir pēc tam apstrādāta, tas bija svarīgi. Pēc tam vēl satiekoties ar Sergeju arvien vairāk sapratu, ka neesmu kļūdijusies ar izvēli.
Nezinu par cenu 250ls ... jo mums ir 350ls, bet visu dienu būs, sākot no brīža, kad es posīšos kāzām un beidzot ar mičošanu.
Ja fotogrāfs būs visu dienu un jāmaksā 200ls, tad tā ir zema cena...

Dmitrijs Mokejevs

Dažiem arī sarūsētais Žigulis ir greznība, ja nav redzēts Lexus.
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.