Kāzu pakalpojumi
Svinību vietas
Skatīt visus

Skatīt kartē

Kāzu modes katalogs
Idejas un padomi
Skatīt visus
Kāzu stāsti
Skatīt visus
plānošanas rīki

200 Ls par fotogrāfu???

Atvērt jaunu tēmu

Ariadne

vai tā ir normāla cena? man likās, ka būs mazāk....
101 atbilde
e

efuciss

Mums fotogrāfs izmakāja 90LS+40LS degviela, jo brauca visur ar savu auto.No 13.00.līdz 1.00. Ideāls fotogrāfs.

Niania

vai tad minētajā mājaslapā ir neapstrādāti oriģināli? nedomāju vis :) tādā gadījumā tas var būt arī rokraksts... un tad tā jau ir autora un viņa klientu darīšana :)
L

Līga

Ja tehnisku brakjis attaisno saturs - tad tas ir pienjemami.Saturs ir galvenais un pargaismota kleita ne vienmer ir tik ljoti butisks trukums, lai par to ceptos un satrauktos.Manam bildem arii ir.Ja es iespringtu par perfektu tehnisko kvalitati, tad man nebutu lielakas daljas labo kadru, kas ir tagad.

Friidis

Niania- no kura laika tad tehniskais brāķis skaitās "rokraksts".?..:)

Niania

Frīdi, kur tad nu tik šerpi :)))) gaumes jau dažādas :) pēc pārējām bildēm izskatās, ka cilvēkam vienkārši stils (jeb "rokraksts) tāds :) kopumā jau smuki...

Friidis

Raima- tas nav veiksmīgs piemērs laba/lēta fotogrāfa piemērs! Minētajā norādē vairums kāzu bilžu ir ļoti pārgaismotas - līgavas kleitas vietā spilgts balts planlums.Saturiski gan daudzas man patīk. Es savām kāzām tādas negribētu....:(
s

santa_jlo

Un skarbākais ir tas, ka Dmitrijam it visā taisnība :D

Mēs par fotogrāfu maksājam 400 Ls un uzskatam, ka sviestmaize (200 Ls atlaide), jo viņa tehnika ir ļoti iespaidīga, kā arī viņš izmantos studijas apgaismojumu...... nevar tomēr salīdzināt profesionāļus ar amatieriem. Abiem jau smukas bildeds, bet dažādi līmeņi... Kāzas man tikai vienas (cerams) un tām gribu labāko...
E

Enki

man gan patika Dmitrija salīdzinājums! Vismaz bija par ko pasmaidīt šajā kašķu pilnajā forumā (nez kāpēc tieši pēdējā laikā tas par kašķu arēnu pārvērties?!)!:)
r

raima

Man bija 150 Ls par visu dienu, tos cena ne tikai par fotografeshanu, bet ari par sagotavasanu fotografijas (kadus no vineim ir seit shamano.net ), 200 Ls ir ari loti adekvata cena!

Friidis

Dmitrij, nesmīdini un nekaitini līgaviņas ar garām foto-filozofijām- viņām nav laika tās lasīt, jo jāgatavojas kāzām...:)

Dmitrijs Mokejevs

Kāpēc jūs slēpjat savu sēju vai identitāti? :) vai tiešām vēlaties šogad precēties? parasti cilvēki ieraksta datumu zem segvārda!
Pieļauju, ka jūsu komentārs ir vērsts tieši pret mani un ka vēlāk jūs spēsiet pārlasīt savu komentāru un padomāt par to ar ko atšķiras uzbrauciens no diskusijas. Šeit es piedalos diskusijā kā jebkurš cits no jums un man ir tieši tādas pašas tiesības kādas ir jums. Zināma apsvērumā dēļ man ir pārākums šajā jomā un es no tā negribu kautrēties un sēdēt stūrītī. Ir tiešām prieks, ka varu ar šo informāciju padalīties. Jums protams ir tiesības šo informāciju palaist garām un neuztvert nopietni, jo informācija ir jāizmanto tikai tiem, kam tā ir nepieciešama.
Jūs taču nemeklējat labu juristu, kurš sniedz bezmaksas konsultācijas? kāpēc tad jāmeklē fotogrāfs, kurš no saviem ienākumiem nav spējīgs nopirkt labu tehniku?
Vai tad ja es iebildu pret kādu viedokli - esmu lecīgs? jau 15 gadus Universitātēs māca pavisam ko citu. Ja es spēju pamatot savu viedokli esmu lecīgs? kā tad nosaukt cilvēkus, kas izsaka tikai tukšās frāzes, lai ieriebt kādam par to, ka viņam iet labāk nekā pašiem? Ja kāds vēlas vēl pakasīties par šo tēmu un pierādīt man ar putām uz lupām ka viņam ir taisnība - rakstiet man uz e-pastu vai šeit privātas vēstules, es sniegšu jums bezmaksas psihoterapeita konsultācijas (bezmaksas tāpēc, ka tā nav mana profesija, bet palīdzēt tas var), jo lasot izteicienus - uzbraucienus citās sadaļās, izskatās, ka jums ir lielas problēmas ar pasaules uztveri un apkārtējiem.

P.s.: ar savu politiku man ļoti labi sanāk atsijāt nevēlamus klientus, man nav vajadzīgi tādi klienti, kuri ir pārliecināti, ka jo lētāk, jo labāk un ar kuriem man nākotnē varētu būt kādi sarežģījumi - es labāk dzīvošu nabadzībā un taisīšu savu mākslu. Bet tiem cilvēkiem, kam tiešām patīk mani darbi un izvēlas mani tieši pēc darbiem, nevis citu motīvu vadīti, esmu gatavs piedāvāt pat papildus bonusus. Piemēram šajā vasarā esmu pārgājis uz asistentu palīdzību un man jau ir divas asistentes par kurām es neņemu papildus naudu no klientiem un viņi nāk par to summu, kas man tika samaksāta jau iepriekš.

aiva99

Stulbi, ka jālasa šie "auto" komentāri no "fotogrāfiem"!!! Domāju, ka zinu vienu no tiem, ko NOTEIKTI neizvēlētos!!!! Man jau tā pietiek problēmu ar sagatavošanos kāzām. Vēl dabūt tādu lecīgu tipu.....nu piedodiet! Laikam cilvēkiem galīgi nav darba. Tādēl arī nāk šeit, lai traucētu pārējiem dalīties pieredzē.
Vai kāds var padalīties ar savu pieredzi fotogrāfa izvēlē? Vēlētos iegūt kādu konkrētu/praktisku padomu/pieredzi sadarbībā ar kādu konkrētu fotogrāfu.
Mūsu kāzas ir 25.okt.

Dmitrijs Mokejevs

Es vienmēr un labprāt diskutēju ar jebkuru cilvēku un piemēram, runājot par MB un BMW :) vai tad Opel lietotāji mēģina pārliecināt cilvēku, kurš nesen ir dabūjis tiesības (dotajā gadījumā rezervēja kāzu datumu dzimtsarakstu nodaļā) pirkt Opel, nevis BMW? (dotajā gadījumā amatierus) :) pat ja mēģinās pārliecināt, cilvēks jau pats zin ar ko atšķiras šīs mašīnas un nekad neklausīs Opel īpašniekus, jo viņš zin ko grib un par šo "pārmaksāto" naudu viņš saņems attiecīgo preci, pakalpojumus un citus labumus! Neviens Opel īpašnieks nelepojas cik maz viņš ir samaksājis par automašīnu un cik dārgi ir "pārmaksājis" BMW īpašnieks. Diemžēl ar fotogrāfiju ir pavisam savādāk un nekad nebūs citādi, jo pārvietošanas līdzekļi (jeb šajā gadījumā foto dokumenti) ir vajadzīgi daudziem. Daudzi brauc ar sabiedrisko transportu (saņem draugu fotografētas kāzu bildes), daži brauc ar savu auto (pieaicina fotogrāfu). Fotogrāfiem tāpat, ka autiņiem ir dažādi zirga spēki, dzinēja tilpums, degvielas patēriņš (tagad nemeklēšu konkrētākus piemērus, ceru, ka jautājuma būtība ir izprasta) no kā ir atkarīgs ne tikai vienas fotogrāfijas cena, bet arī pašizmaksas. Ja gribi braukt sportiski (ātri), neizvelies automašīnu ar 1,2L motoru, ja gribi komfortu un kluso dzinēju, jāmeklē attiecīga automašīnu klase (var jau protams iztikt arī ar velosipēdu, tas arī ir pārvietošanas līdzeklis). Vēl daži cilvēki izvēlas augstākas klases automašīnas (ļoti pazīstamus un pieprasītus fotogrāfus).
a

aijochka

Mums salonā bija maza fotosesija un par padsmit bildēm+disks=51Ls, bet esmu ļoti priecīga un apmierināta, jo paši tādas bildes nevar uztaisīt. Vēlāk pētījām, ka laikam kaut kas ir notušēts(jeb gaismas), jo vīriņam rētu uz sejas tikpat kā neredz. Meistars!!!!Tukumā salons "Foto Tev"un fotogrāfs G.Jēkabsons
Un ja vēl visu dienu fotogrāfē no A_Z, tad nav ko žēlot 200Ls, protams, ja ir fotogrāfs sava amata pratējs...

Niania

njā... brīžiem šķiet, ka liela dala cilvēku domā, ka fotogrāfa darbs beidzas ar beidzamo kadru. Tā varbūt ir tiem, kas bildes neapstrādā, bet tādi gadījumi ir reti. Atkārtošos (daudzi jau to ir teikuši) bet fotogrāfa darbs turpinās vēl 4-6 dienas pēc kāzām ap 6 stundām katru dienu (individuāli protams). Tas nozīmē gandrīz pilna darba nedēla plus divas darbadienas brīvdienās un tehnikas amortizācija...
Pro reklāma

Precos Pro

Esi pakalpojumu sniedzējs?

Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku

Uzzini vairāk

Pieraksties jaunumiem

Saņem aktuālākās kāzu idejas, iedvesmu un jaunākos pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus.