200 Ls par fotogrāfu???
Ariadne
vai tā ir normāla cena? man likās, ka būs mazāk....
Beatriss
Man laikam tad jau ir paveicies, sarunāju caur pazīstamajiem fotogrāfu - no plkst.12:00 - kad ballīte beidzās mums būs 100ls, un fotogrāfs ir pārbaudīta vērtība:)
Parasti viņš par kāzām ņem 250, bet arī stundas netiek skaitītas.
Parasti viņš par kāzām ņem 250, bet arī stundas netiek skaitītas.
veta123
Mums būs fotogrāfe, cena ir nolīgta 12ls/h. Tad nu kopējā sanāks pēc tā, cikos sākam un cikos beidzam, bet kā minimums rēķin 10-12 h.
Lena25
Mēs plānojam paņemt vienu ļoti interesantu fotogrāfu Māri Kiseļovu (www.marimoart.lv). Ļoti uzrunāja viņa portfolio. Patīkami, ka viņš godīgi atzinās, ka pieredze kāzu fotografēšanā viņam pagaidām nav liela, tāpēc arī cenas ir gatavs dot labas - mums par visu dienu sanāk 200 ls.
Nilly
Mums fotogrāfs izmaksāja 250ls, no ģērbšanās līdz pat nākamās dienas pēcpusdienai!Līdz ar to 200 ls ir ļoti ok!
Dmitrijs Mokejevs
cik lielu summu no jums neprasītu fotogrāfi, slēdziet ar viņiem līgumus. Šobrīd ir daudz krāpnieku!
Levinia
Manuprāt, ja tas ir par visu dienu, tad pat ļoti lēti. Iesaku paskatīties pirms tam fotogrāfa portfolio, jo par amatiera fotogrāfēšanu gan nav vērts tik daudz maksāt.
Man zināmie fotogrāfi prasa daudz vairāk - ap 500 Ls. Pašai drīz būs dilemma, bet labas fotogrāfijas tik ļoti gribas..
Man zināmie fotogrāfi prasa daudz vairāk - ap 500 Ls. Pašai drīz būs dilemma, bet labas fotogrāfijas tik ļoti gribas..
Jachmeneva
mums tas prieks izmaksaja 350 LVL (no 14:00 līdz 24:30 + slaid shows diskā).bet tas biaj to vērts. ļoti profesionāli un smuki.
Andrejam liels paldies! te ir links un fotostudijas mājās lapu www.fotosala.lv
iesāku
Andrejam liels paldies! te ir links un fotostudijas mājās lapu www.fotosala.lv
iesāku
Suns Funs
Man ir kolēģīte, kas strādā foto apstrādes nodaļā, mācās foto kursos un šad tad izpalīdz radiem un draugiem, kam nav daudz naudas. Kāzas baznīca - mičošana = 130 Ls, bet vņa nekur nesludina, ka ir fotogrāfs un arī nereklamējas kā fotogrāfs un sevi tā nesauc. Viņa mācās un to uzskata par abu praksi.
Ivarphoto
Es teiktu, ka summa kā tāda - 200 ls - vēl neko neizsaka. Var būt divi vienlīdzīgi fotografi, bet vienam fotografēšana ir darbs un iztikas avots, līdz ar ko viņš būs spiests prasīt augstākas summas, bet citam, un es sevi pieskaitu šai kategorijai, tā ir sirdslieta un nauda nav galvenais, jo ir arī cits darbs, kur pelnu daudz vairāk. Līdz ar ko esmu spējiegs un esmu priecīgs, ka varu cilvēkiem piedāvāt ko skaistu un gaišu nedomājot tikai par peļņu...
kaija17
Paldies, Dmitrij. Pēdējā laikā visur nākas lasīt dažnedažādas vārdiskās apmaiņas starp fotogrāfiem un "parastajiem mirstīgajiem". Un vismaz es beidzot dzirdu no fotogrāfa puses notrmāli izklāstītus argumentus, nevis tikai tādu skatīšanos no augšas uz pārējiem.
Tātad, Frīdi, tavs iebildums Dmitrijam nav vietā - ne visas līgavas ir aizņemtas tikai ar kāzu organizēšanu. Dažas grib gūt atbildes uz jautājumiem, kas rodas , lasot visvisādas diskusijas par un ap kāzu tēmu.
Tātad, Frīdi, tavs iebildums Dmitrijam nav vietā - ne visas līgavas ir aizņemtas tikai ar kāzu organizēšanu. Dažas grib gūt atbildes uz jautājumiem, kas rodas , lasot visvisādas diskusijas par un ap kāzu tēmu.
Precos Pro
Esi pakalpojumu sniedzējs?
Pievienojies mums un paplašini savu klientu loku
Uzzini vairākReklāma
Fabrikas restorāns
bagātīgas garšas un lieliska apkalpošana ar Vecpilsētas panorāmas skatu
Ziedu Ekspresis
ziedu un dekoru bāze
Māris Arbidāns
Kāzu fotogrāfs, LKFVA biedrs
Iesakām
Pianista Brīvdienas